CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ambipur

Ex pasangan yg move on n xmove on

  [Copy link]
Post time 16-5-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 16-5-2021 12:10 PM
caner nak dapat, undergrad course lain, postgrad course pendidikan/apa entah yg mana bkn critical  ...

Nice words. Dia ambik master early education mmg x lepas lah nk scholarship bagai pahtu duk kecam kerajaan mcm x sedar diri dulu kerajaan (jpa) jugak yg tolong dia masa belajar kt korea dulu. Nampak bijak tapi kdg2 mcm tin kosong je bunyi lebih hahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp pelik eh FL tak amek early education kt malaysia je? Takde eh? Sbb byk kwn sek men dgn i amek early childhood education tuk diploma n degree
Takkan master takde?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 16-5-2021 03:45 PM
sendiri sengal nak mengata org ker sisturr?
nak kata BBNU
tau jer history dorg sebelum bercerai ...

Euww remah!! Remah takleh move on kettew? Chuols ni sorry la not bimbo sbb tak cantek pun. Chuols borong habis bengap. Berdosa betul sorang Rita Rudaini pada chuols. Choiii mmg suwey la chuols ni. Remah ooh remah..ini org bincang pasal tak boleh move on. Ko remah tak move on ke. Dah bahagia kan? Org cakap rita rudaini tak move on dengan laki ko! Alahai pekat bengap remah ye haha santai je nonok. Tak payah nk over ler.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 04:39 PM
Blh x i bg satu cth yg move on..fazura n tmj.to me wpun faz xpnh mntion tp based on gosip brtebaran  ...

Tingat dulu kat twidder couple ni selalu mentioned each other. Kaka faz watak Ellie dlm cerita Up! tu. Tmj masa tu rajin reply mentions org jugak termasuk la isteri tmj. Tak silap dm tanya pasal kereta kan? Bermula bibit chenta..lenyap habis kisah belon ke bunga selori buat kaka faz...

But both dah bahagia..... alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritrud boleh move on la.. Dgn laki 1st dia.. Kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:31 PM | Show all posts
Aku dengan Ummi Nazeera
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau yg ni kategori dh move on ke bulum?

[ig]https://www.instagram.com/p/CO0LzJ0AABz/?igshid=1bc1dwj50ilxi[/ig]

Muka rocik dah sebijik mcm bella.. Suara je belom lunak lg
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 08:55 PM | Show all posts

Tp yg peliknyer RR dgn ex husband yg 1st senyap jr . tup2 bcerai .pastu baru tau dia dah khwn . Dgn 2nd ex mcm2 hal plak canang sana sini mcm lum moveon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg byk merempan di medsos ni myb lonely..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 16-5-2021 08:00 AM
Sejenis revengeful gitu..revenge is okay pd ai,tp ko biar revenge cara classy laa, cari y lg baik  ...

Betul. The best revenge is to stay away, takyah tolerate ada relation ke apa and tunjuk lah kau bahagia. Confirm belah sana akan keruan. Lagi2 kalau kau tu gegegirl kau bls cara mcm ini. Laki akan panas.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Perils replied at 16-5-2021 08:55 PM
Tp yg peliknyer RR dgn ex husband yg 1st senyap jr . tup2 bcerai .pastu baru tau dia dah khwn . Dg ...

Bkn ke yg ex first ada printah mhkmah xnk kaitkn ngn dia?klu slh tlg btolkn
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kittyjim replied at 16-5-2021 05:32 AM
Memeyy kapel pon, kawan ku duk area dekat umah family Ja, sllu jgk nampak sanaz ni dtg umah family ...

Mngkin Ja x tnjuk Sgt kot. Ja pun xde nk folo nanaz kt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 15-5-2021 07:14 PM
Asanya yg move on tg zawiyah kot tok t xblh msk sbb dia pncaras.sori kasar bhsa.mgkn tg zawiyah tu ...

Tengku zawiyah itu mak2 datin yang elite. People t20, bekas guru. Apa barang nak gaduh dgn CT disebabkan jantanz haha. But i know of course she took part jugaklah but in a classy way..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 16-5-2021 09:25 PM
lilydandelion77 replied at 16-5-2021 07:54 PM
Tingat dulu kat twidder couple ni selalu mentioned each other. Kaka faz watak Ellie dlm cerita Up! ...


Uishh you. Yang belah sana sungguh kata jumpa kat polo club haha.. nak create fairytale story ke, then kata tak kenal? Lol.
Siapa kata kakafaz dh move on? Kakafaz masih lagi dia dok nak tahu hal belah sana ok.. HAhahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 16-5-2021 09:24 PM
Uishh you. Yang belah sana sungguh kata jumpa kat polo club haha.. nak create fairytale story ke ...

Btoi kaa?siyes mehhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg lepas biarlah berlalu. Yg penting skrg dan akn dtg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 16-5-2021 12:32 AM
hanez suraya dgn romiang. romiang ni tak pasti plak dh move on blm

Huh diorang dah cerai ke???
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
robinmosby replied at 16-5-2021 10:02 PM
Huh diorang dah cerai ke???

eh maksud aku. ex bini romiang dh move on ke blm
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ambipur replied at 16-5-2021 09:46 PM
Btoi kaa?siyes mehhh

Baca boleh percaya jangan komen yang atas tu fitnah sangat bila kata tak move on dan masih nak tahu kisah ex
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 16-5-2021 10:18 PM
eh maksud aku. ex bini romiang dh move on ke blm

Ahhh ok ok. Sis konpius
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 08:08 AM GMT+8 , Processed in 0.119381 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list