CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 130664|Reply: 1992

Polis siasat majlis nikah of the Century | Pasangan artis ke2 rentas negeri untu

   Close [Copy link]
Post time 28-3-2021 10:51 AM | Show all posts |Read mode
Edited by codenamedream at 29-3-2021 08:14 PM


Kuala Lumpur: Polis sudah membuka kertas siasatan dan akan memanggil penganjur majlis pernikahan selebriti popular, Neelofa, 32,dengan pelakon dan pendakwah bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz, 26, berkaitan pematuhan prosedur operasi standard (SOP).

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Mohamad Zainal Abdullah berkata, kertas siasatan sudah dibuka mengikut Seksyen 21A Akta Pencegahan Dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988 (Akta 342).


Menurutnya, siasatan mendapati majlis yang berlangsung itu gagal mematuhi SOP ditetapkan dan tiada penjarakan fizikal.
"Susulan itu kita akan memanggil penganjur bagi membantu siasatan," katanya dalam kenyataan hari ini.
Harian Metro semalam melaporkan selebriti popular, Neelofa, 32, selamat diijabkabulkan dengan pelakon dan pendakwah bebas, Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz, 26, di hotel di sini.
Pasangan itu dinikahkan adik Neelofa iaitu Mohd Aqief Mohd Noor.
Neelofa atau nama sebenarnya, Noor Neelofa Mohd Noor menerima mas kahwin berupa sebentuk cincin.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 29-3-2021 04:17 PM | Show all posts
Ini ke pelukan pertama mereka setelah HALAL


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 29-3-2021 09:54 PM

Terus honeymoon Langkawi ke haji hajjah??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2021 07:58 PM | Show all posts
Edited by sfrnna at 29-3-2021 08:15 PM

Tumpang lalu... Saja nak share gambar n video sweet nikobisssss
  

  
  
  
  
  
  
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
YASS!!!BOOM<insert emoticon fire>
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah tu.. tetamu..sampai berlaga pungkok..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaa gambo tu xbole tahan
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn hangat2 tahi kuda sudah..
Buka kertas siasatan je pastu senyap di angin lalu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-3-2021 10:55 AM | Show all posts
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..
tema jabal rahmah gittew...
patut la family dia gigih duk tawaf keliling dewan dan pelamin siap usik2 deko...
mujur deorang tak baling batu dekat jah dengan pu masa deorang bersanding untuk menghayati konsep umrah dan haji...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:55 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 28-3-2021 11:11 AM

Habisssss...Jabal ar Rahmah ----> Balai. Hokayyy tambah stok popcorn!!!!!

  

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:55 AM | Show all posts

Polis Poooondekkk

Jangan tak nunjok buad koje je..  Lepeh je sume nanti.  Muntri bersemburit pon terlepas..

Polis apoooooooooooooo????


Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini pasallah geng Umno berkobar2 marah. Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:55 AM | Show all posts
Nanti senyap sunyi je.
Kalau ade pun, denda yang tersangatla kecil.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:56 AM | Show all posts
Harap tak propalah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:56 AM | Show all posts
BTW, cuti sekolah ni ramai lak kawan2 aku leh lepas balik kelantan.
Org Kelantan ni leh mati eh kalau x balik kmpg setiap 3 bln.
X paham la aku.
Report karang cakap aku dengki lak.
Tp mmg dengki pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 28-3-2021 10:54 AM
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah ...

Yg si nek tan tu belaga pungkoq dgn laki sape ntah. Da la dia tu xde laki, bgesel dgn laki org.jgn blendir sudahla hahaha. Bnda simple cmni pn jah xbole nk pikir. Mc kemaen remind suruh jaga sop tp klu dah kerusi tu rapat2 cmtu dr awal, nk jaga sop mendenye.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-3-2021 10:57 AM | Show all posts
matjerk replied at 28-3-2021 10:54 AM
Ok dah day2. Done puji2 semalam.. today mari mengecam... hahahahhha..

Masa duduk dkt kerusi nikah ...

hahaha! bkn ke si mc fetri tu kata jgn upload gmbr/video yg tiada penjarakan sosial ke? last last bersepah video dr puak sskjp yg jakun..
pdn muka! tapi skdr buka kertas siasatan je ni..niqabis kot, terpaling serba serbi mesti takde ambik tindakan punya.


Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh setakat buka kertas siasatan je. Dah berapa banyak kertas siasatan polis bukak untuk golongan VVVVIP dgn kaum kayangan, tapi nan hado resultnya. Diorang nak senyapkan marhaen ni je konon layanan sama rata. Menteri wilayah punya kes pun senyap jekkk.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 28-3-2021 10:55 AM
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..

Kapel ni acah sgt kan nk fefeeling bertemu jodoh di jabal rahmah...padahal spark feeling kat rncangan meletop ja pun..kosser. tu pun menyulam kasih masa jantan taguna tu ada awek..zizik
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengarut ah majlis kahwin or any kind of majlis nak ikut SOP. That's all bullsh**. No such thing as majlis majlis ni nak ikut SOP bagai. Benda memang tak dapat control so mohon banned any kind of majlis tak payah nak limit 250 org bagai. Cukup akad nikah and family 2 sides je. Susah sangat ke nak buat rules macam tu? Why kena limit 250 org bagai?? Memang tak ahh dorang nak ikut SOP
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lynn6664 at 28-3-2021 11:06 AM
dudaberhias replied at 28-3-2021 10:55 AM
yessss... takpe mesti terlepas punya sebab kabel lopa baik khen...

yang pasti..


Hahahha klu ada acara baling batu rasanya kaknab org ptama baling kot
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 28-3-2021 10:57 AM
hahaha! bkn ke si mc fetri tu kata jgn upload gmbr/video yg tiada penjarakan sosial ke? last last  ...

Chu olsss rasa sskjp boleh ke nak bertahan2 x hupload.... teruk kan.. klu kena denda... x pasal2....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2021 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hahahahaa eloklah tu. check out grandhyatt checkin IPD pulokk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.121086 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list