CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2377|Reply: 4

Scammer COD Pulak Dah!

  [Copy link]
Post time 24-3-2021 01:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 24-3-2021 01:46 PM



Mama I order 1 supplement mata kat fb.
Gdex hantar, bayar COD. Setel.
[silence]
Dia wasap kata kita cancel order pulak.
Kata barang dah terima. Snap pic.
Dia minta tracking.
Kita bagi tracking.
Dia hantar status Gdex.
Kita kata kita order satu je, apsal hantar dua parcel?
Dia kata kita bukan order ngan dia.
Mama kita call dia je tanya produk.
Dia offer dua, mama kita kata nak satu je.
Nombor dia satu, apsal boleh ada order ngan orang lain plak.
Dia kata dia kena bayar kos yg cancelled tu.
[nak kita transfer duit?]
WTF? Babi hanat nak scam ke?
[silence]
[pagi2 ada buat serabut]
[zen]
[zen]
[their problem not mine]
[block semua fb, whatsapp, contact, sms penjual macam ni]
[silence]
[zen]
[zen]

PS: Ada kes korang tak order barang, tapi tiber pos COD [bil ratus lebih] sampai nama kita alamat complete bagai, nama dia nama company je details takde. Jangan bayar, jangan sign, dalam tu kotak kosong je.
[peringatan je, skrg lepas krisis covid-19 ramai terdesak/ amik kesempatan]
[bab duit semua jadi buta]

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-3-2021 01:58 PM | Show all posts
Macam2 cara penipuan zaman sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 02:50 PM | Show all posts
tak paham ape yg die citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 03:25 PM | Show all posts
silen zen zen
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Apebenda zenzen??cerita penuh xboleh ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:26 AM GMT+8 , Processed in 0.096811 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list