CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2237|Reply: 24

Budak 7 Tahun Jadi Pemuas Nafsu Suami Pengasuh

[Copy link]
Post time 17-3-2021 08:47 AM | Show all posts |Read mode
Gombak: Kanak-kanak perempuan trauma selepas mendakwa menjadi mangsa pemuas nafsu suami kepada pengasuhnya di Kepong, di sini.


Difahamkan kejadian berlaku pada Januari lalu, namun terbongkar baru-baru ini selepas mangsa yang berusia tujuh tahun menceritakan insiden berkenaan kepada ibunya.


Susulan itu, ibu mangsa berusia 30 tahun membuat laporan di Balai Polis Desa Jaya, Sabtu lalu untuk tindakan lanjut.




Gambar Hiasan




Ketua Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Seksual, Wanita dan Kanak-Kanak (D11), Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Asisten Komisioner Siti Kamsiah Hassan mengesahkan menerima laporan kejadian itu.


Katanya, kertas siasatan sudah dibuka namun, pihaknya belum dapat merekodkan keterangan mangsa berikutan dia dalam kuarantin disebabkan menjadi kontak rapat pesakit Covid-19.


"Keterangan mangsa akan diambil sebaik selesai menjalani kuarantin. Buat masa ini siasatan lanjut dijalankan mengikut Seksyen Amang Seksual Fizikal Seksyen 14(a) Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-kanak 2017," katanya kepada Harian Metro.


Menurutnya, siasatan juga dibuat mengikut Seksyen 377CA Kanun Keseksaan kerana melakukan seks luar tabii yang menggunakan apa-apa objek. -CARI


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Patutnya benda ni yang kita risaukan dan giat kempen against it. Bukannya dok sebok fikior Sajat pompuan tulen ke idok sampai dituntut diperiksa jantina segala (walau heshe sundri pun salah karna kuat mencapub).
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak sedih betul la why grown men prey on kids. Why why why. Kenapa manusia jadik makhluk @ ciptaan yang gagal?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut kena byk buat taska area tempat kerja or sekolah... dok umah org lagi bahaya... lagi3 yg pengasuh ada jate or anak laki2... dah byk kes pun govn x buat apa2.. tolonglahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la gubal undang2 bagi hukum bunuh je kat mereka2 yg pedo ni..kompom2 xde kes dah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong gantung dorang ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Apalagi tubuh kelab gangster bini garang akan pukul suami jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Allahu.. kesian nya anak2 kecik ni.. lelaki tu xpuas dgn bini ke? Bkn main ramai bohsia2 kat luar.. budak kecik yg naif jugak nak ditutuh nya..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan X gunaaa!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:34 AM | Show all posts
Pnh bc luahan hati mak.Sedih kenang masa dpn anak yg dirasakan kelam. Anak sheols dirape anak pengasuh. Time tu umur 6 tahun. After dat hidup mmg struggle. Jd pendiam , tanak bergaul dgn org. Acaner budak sekecil ni nak handle trauma & kejar cita2 dlm masa yg sama.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh betul... geramnya la.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:00 AM | Show all posts
celaka betul jntn keparat tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Setan!! Baya anak aku!!! Semoga anu kau tidak berfungsi dan kau terseksa ketika mahu kencing sampai kau mampus!!!

Excuse my language
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Better hantar taska dr hantar pengasuh persendirian ni..kalo nak htr jugak pastikan pengasuh x dak tok laki atau anak anak jate besar...takutnya duniya skrg..aku yg punya anak anak jantan pon seremmm..selalu pesan jgn rapat rapat sgt dgn cikgu lelaki,ustaz ustaz kat skul..selalu pesan kalo kawan kawan molest ke apa tampar je muka diaorg...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 17-3-2021 08:53 AM
Akak sedih betul la why grown men prey on kids. Why why why. Kenapa manusia jadik makhluk @ ciptaan  ...

Itu sebb lah dik chazey tggjwb kita sebg parent sgt berat...selagi tak mati selagi tu lah kena pastikan anak2 kita jadi jantan berguna...moga dik chazey dan semua kaka2 porumner diberikan anak2 jantan yg baik, berakal dan soleh....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Risiko htr rumah pengasuh lg tinggi drpd taska atau nursery skrg ni. Hati2 la wahai parent. Kalau pilih taska pulak cari la yg berdaftar dan buat survey dulu. Duit yuran boleh diusahakan tp kesan masa depan anak2 tiada taruhan. Sedih baca benda2 mcm ni saban hr.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-3-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ciktiekus replied at 17-3-2021 09:13 AM
Tolong la gubal undang2 bagi hukum bunuh je kat mereka2 yg pedo ni..kompom2 xde kes dah..

Takleh nak ckp jugak. Edar dadah pun sekian lama dok hukum gantung. Tetap jugak ada pengedar
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Setan...bangsat.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:30 AM | Show all posts
Tula ada parents yg sanggup tak hantar anak2 ke pengasuh
Biar anak sendiri kat rumah lagi ok
Tapi ada jugak masalah bila tinggal anak kat rumah, anak jatuh flat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tu la ada yg sanggup berhenti kerja asuh sendiri anak kat rumah, lepas tu kena hina sbb x kerja. Ingat kat rumah tak bole buat duit
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.642544 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list