CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bzzbod

[Pelbagai] Activity pkp yang korg terjebak

  [Copy link]
Post time 17-3-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
iolls sangkut dengan kopi dalgona walau tgn iolls hampir tercabut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2021 03:20 PM | Show all posts
aku pkp ikut tren... kalau bulan tu dalgona kopi, aku pon join tren tu... kalau bulan tu burncheesecake guna air fryer, aku pon sesama join the ummah... berenti viral, aku pon sesama berenti... nmpk x betapa lalangnya aku
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bzzbod replied at 16-3-2021 10:20 PM
Lawanyaa. Ada talent laa

Xda la..stkt isi wrna dlm petak je..tp sulaman tgn tu pun ada je manual..semua org boleh buat..senang..
Beli kat shopee je semua..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama korea
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 17-3-2021 03:31 PM
Xda la..stkt isi wrna dlm petak je..tp sulaman tgn tu pun ada je manual..semua org boleh buat..sen ...

Haha tapi if tgn tu keras tak menjadi jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nurul_akmar replied at 17-3-2021 03:20 PM
aku pkp ikut tren... kalau bulan tu dalgona kopi, aku pon join tren tu... kalau bulan tu burncheesec ...

janji perot kenyang okayy ape
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 17-3-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmakmal10 replied at 17-3-2021 01:41 PM
iolls sangkut dengan kopi dalgona walau tgn iolls hampir tercabut

Ioolllss pon x try lagi dalgona ni. Da pkp Siri 10 Belom terpedaya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 16-3-2021 07:45 AM
Setakat ni aku cuma terjebak dgn kancah penanaman bunga jer.. dulu tak minat sgt.. mungkin fktor umu ...

Go green bagus jugak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-3-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
watiemacyleo replied at 17-3-2021 07:17 AM
Baking..
Hahahahaha sebab time pkp tu nak raya dah.
Tak pasal2 gigih beli oven

Bole da start order ni nk raya lagi skali dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
freyayong replied at 17-3-2021 10:24 AM
pkp tahun ni tak rasa pkp sgt.. sebab sentiasa kena dtg ofis wpun mengandung.. pkp tahun lepas mmg b ...

Pkp Kat sis sini memanjang Tutup. Kena Dok umah keje pon Kat umah. Bosan tahap apa dah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
apple_22 replied at 17-3-2021 07:35 AM
Iols start baking2 je..yg lilin kayangan ke kain lap kayangan ke x join pn..sbb mcm x perlu je buat  ...

Maheii kann. Iols pon sama pakai je laa kain buruk tu smpai hitam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
skinsandstars replied at 17-3-2021 10:33 AM
Samaaaaa sejak pkp lepas, i terjebak dalam dunia kpop dan kdrama

Iols Tgh marathon vinsenco
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemonademint6 replied at 17-3-2021 10:38 AM
Buat sabun homemade.. sebelum nie asyik la nanti br buat and belajar.. Dr mula pkp ada la belajar 4/ ...

Rajin nyaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ct_kun replied at 17-3-2021 11:09 AM
terjebak tanam pokok.. tapi bayam brazil je sbb senang hidup.. tp ni pon mcm da malas nknl jaga seba ...

Mende tanam2 ni kena attention lebih kan. Kena sikit abih laa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-3-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ain_h replied at 17-3-2021 10:46 AM
Duduk rumah, tiktok...

sis tiktok yg sopan2 yea. Karang viral
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bzzbod replied at 17-3-2021 06:46 PM
Maheii kann. Iols pon sama pakai je laa kain buruk tu smpai hitam

Kannnn..pkai kain buruk, sambil menyental sambil exercise tgn..hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls terjebak dengan aktiviti makan2 yummy uolls. Da selamat naik 10kg dengan jayanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ophillea replied at 17-3-2021 07:38 PM
Iolls terjebak dengan aktiviti makan2 yummy uolls. Da selamat naik 10kg dengan jayanya

Mmg pon iols dok umah pon kejap2 anak nk mkn itu, laki pulak tnya kuih apa kita ada. Amboih mcm la Kita ni xde keje lain asik masak aje
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2021 03:56 PM | Show all posts
terjebak dengan shopee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
yebit157 replied at 18-3-2021 03:56 PM
terjebak dengan shopee

Tpa pon terjebak ni kan pulak Kita yg marhaein kannn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.086136 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list