CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3104|Reply: 8

Business Ideas 2021 - is 2021 a good time nak bukak business??

[Copy link]
Post time 23-2-2021 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Edited by adila39 at 23-2-2021 11:22 AM

Hello everyone. Jom share ideas 2021 ni ...those sedia ada and those yang still searching . We know we want to start a business but having tough time nak articulate the idea...so please share ideas as me also stuck which is which

  • Consultant
  • Online Reseller
  • Online teaching
  • App developer
  • Medical courier service
  • Transcription service
  • Cleaning service
  • Professional organizer ( NEW )
  • Freelance copywriter
  • Homecare service
  • Translation service
  • Digital Marketing
  • Food Truck
  • Lawn care service
  • Real Estate
  • Dropshipping
  • Pet sitting


Ps : Dont underestimate tau small businesses ni.

source : Internet





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya start dgn dropshipping.
0 modal , belajar jual produk orang dulu.
Baru kita faham sedikit tentang selling, online marketing..margin..untung rugi..
Bla bla bla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2021 04:27 PM | Show all posts
akies replied at 25-2-2021 09:19 PM
Saya start dgn dropshipping.
0 modal , belajar jual produk orang dulu.
Baru kita faham sedikit ten ...

dropshipping  barang apa tu?

me dulu pun start with this,  now tak lagi lah..anway start slowly but consistently ok
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 08:48 PM | Show all posts
bisnes yg sesuai musim2 covid ni cuma jadi sugarbaby aje..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-2-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 26-2-2021 08:48 PM
bisnes yg sesuai musim2 covid ni cuma jadi sugarbaby aje..

Aiseyyy sudah kena tangkapla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-3-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
I think selling cat food pun not bad
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-9-2021 02:11 AM | Show all posts
These are actually some very good ideas! I've meant to start a new business, especially since I recently contacted some factoring companies in nyc. I especially like the one about app development, since my previous start-up was in the IT sphere. I documented myself a bit on this, and I know that I'll need to invest considerable time and effort upfront. But, with a lot of hard work and with good and professional colleagues, everything is possible. I'm not sure what will happen in the next twenty years or so, but this business can be highly profitable at the moment.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2021 04:01 PM | Show all posts
Hi tt, bagi saya 2021 paling mencabar kalau ada orang nak buka bisnes. Tapi bergantung juga la pada jenis bisnes tu. Sebab kalau perati mco 3.0 ni ada yang dapat rezeki banyak, ada yang lingkup.

2022 pun, boleh jadi ekonomi teruk, sebab kalau covid dah slowly reda, masa tu maybe ekonomi tengah dipulihkan.

Kalau kaya sangat, mungkin takde masalah.

Tapi yang marhaen la, nak start pikir banyak kali. Dah start pun boleh jadi kecut perut jugak kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-10-2021 12:07 PM | Show all posts
seroja23 replied at 5-10-2021 04:01 PM
Hi tt, bagi saya 2021 paling mencabar kalau ada orang nak buka bisnes. Tapi bergantung juga la pada  ...

hi seroja takde apa yg x mencabar now..semua ada risiko.

i pun xde buat apa apa yg baru dari norma.  Ramailah duk propose itu ini tapi so far i masih stay low and steady aje. My sis in law buat sale kat shoppee tu masyukkk tapi itulah lifestyle pun berubah..org tido dia live online ...so ikutla masing masing punya pilihan..janji once u pilih u buat betul betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 04:47 PM GMT+8 , Processed in 0.068022 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list