CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2818|Reply: 3

[Aduan] Khidmat Penghantaran -Food Panda dan sebagainya

[Copy link]
Post time 16-1-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum/Selamat Sejahtera

Saya dah dua hari cuba nak tempah penghantaran melalui FoodPanda.  Bila nak letak order aje macam ‘bounce’ balik.  Maksud saya tak boleh buat langsung!

Bila mesej dengan Customer Service memanglah tak membantu langsung!  Menyakitkan hati lagi ada.

FoodPanda ni takde office ker?  Memang cikai punya company ker apa?  

Tak pasti kalau orang lain pun ada mengalami perkata sama atau tidak.  

Sila sila kongsi masalah atau pengalaman.  Terima kasih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Memandangkan company yang saya highlight ni pun takde platform pun nak buat aduan atau sebagainya.  Nombor 017-****** tu pun tak digunakan lagi.

Jadi mana kita nak buat aduan dan yang lagi penting ...MEMBANTU!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bagi sbb apa bounce balik
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2021 06:37 PM | Show all posts
baru ni complaint kat food panda, food yg dihantar tu tak fresh dgn bukti bergambar la. terus diorg cancel order & refund balik bayaran. dapat pulak sorry voucher.. not bad la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.079607 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list