CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Usia 8 Tahun Dah Bedah Katak, Sheikh Muszaphar Nak Semua Anak Ikut Jejak Langkah

  [Copy link]
Post time 4-12-2023 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Impian dia utk anak2..lantak kan le situ. Dia yg berimpian..dia yg berusaha provide utk anak2 dia. Sukati dia la... Dia guide anak2 dia ke arah impian dia..yg penat dia & anak2 dia. If Tak agree cara dia.. lantakkan je la. Dari statement che ta masa ecah kecik2..nak anak jd Ustazah..tp mcm guide ke arah lain.. tu boleh le nak kecam. Panjang umur..jauh lagi perjalanan bebudak tu.. semoga jd insan berguna. Usah joget2 tunjuk tetek selambak kat TikTok udah le..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2023 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
spitsid replied at 4-12-2023 04:34 PM
Sekali nak jadi Pempengaruh macam apaknya.

Tak complete Master mcm bapaknya.


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:17 AM | Show all posts
video yang dirakam nampak nau tak mesra alam pung... hahaha. ada anak2 buat mko annoying lagi2 si sulong tuhhh.

harapan besar mak bapak harap berjaya lah semua.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2024 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 12-12-2020 09:23 AM
Whats wrong with being something else than being a doctor? Idk why kenapa nak push melainkan anak di ...

I think sbb fmly dia n dr halina family doctor. Dia xde clueless  untuk scope bidang lain. Yg dia nmpak doktor sahaja la yg terbaik. Tp nasihat2 dia rasanya terpakai untuk keluarha dia je la. Jgn la netizen ni ikut bulat2 nasihat tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2024 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian anak kau
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2024 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 10-12-2020 07:23 PM
Tapi dia sndiri x practice pon...

Tau takpeeee

Doktor2 lain yg practice & berjasa besar kat Malaysia ni pun tak macam dia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-1-2024 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
wafeloren replied at 13-1-2024 11:46 PM
I think sbb fmly dia n dr halina family doctor. Dia xde clueless  untuk scope bidang lain. Yg dia  ...

Yes yes rasanya adik beradik dr halina pun ada yg doctor kan, betul apa yg uols cakap, pronya parents pun boleh try to guide and didik mcm mereka buat untuk anak mereka tp up to kemampuan masing masing and subject to minat anak-anak juga, kalau beria tp akhirnya anak pun x minat sebenarnya pun susah juga di kemudian hari
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2024 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertanya2 mcm kayanya dia mcm x kerja full time, manage jaga jadual anak sendiri, anak ramai pulak tu penuh dgn activities sure x murah fees tu semua tp hidup mcm mewah rumah besar kereta mahal… setakat pegi talk sana sini x rasa boleh tampung lifestyle satu family besar ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2024 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aliceinwonder replied at 25-1-2024 03:48 PM
Tertanya2 mcm kayanya dia mcm x kerja full time, manage jaga jadual anak sendiri, anak ramai pulak t ...

I rasa sbb dia keluarkan produk. Dengar cerita yg jemput dia pun banuak juga bayarannya. Dia nmpak money minded jugak. I rasa expenses dia xla lavish sangat. Mcm org kaya yg lain juga. Sedangkan yg pounder2 suam kuku pun kaya apetah lah dsm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 08:06 AM GMT+8 , Processed in 0.052497 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list