CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 10366|Reply: 70

[KBS2] Cheat On Me, If You Can - Cho Yeo Jeong, Go Joon

  [Copy link]
Post time 4-12-2020 10:09 PM | Show all posts |Read mode
Edited by xyla73 at 4-12-2020 10:11 PM



Profile
  • Drama: Cheat On Me If You Can (English title) / If I Cheat, I Die (literal title)
  • Revised romanization: Barampimyeon Jookneunda
  • Hangul: 바람피면 죽는다
  • Director: Kim Hyung-Suk
  • Writer: Lee Sung-Min
  • Network: KBS2
  • Episodes: 16
  • Release Date: December 2, 2020 - January 28, 2021
  • Runtime: Weds. & Thurs. 21:30
  • Genre: Comedy/Mystery/Thriller/Romance/Drama
  • Language: Korean
  • Country: South Korea


Synopsis

For her work, best-selling crime author Yeo Joo researches how to make a murder look like an accidental death. Next to her is her younger husband, Woo Sung, who is a family man and works as a divorce lawyer. Woo Sung still thinks he's a sexy, attractive partner, and lives on with his wonderful marriage life. However, lately, Yeo Joo, who would rather be a widow than a divorcee, starts finding some of his behavior suspicious. Could he be cheating on her? Could Woo Sung possibly be enjoying a thrilling affair behind her back? Yeo Joo tells it straight: If he cheats, he will die.

Cast



Cho Yeo-JeongGo JoonKim Young-DaeYeon Woo
Kang Yeo-JooHan Woo-SungCha Soo-HoKo Mi-Rae
Yeo-Joo's House
Song Ok-Suk
Yeom Jin-Ok
Jin-Ho's House
Jung Sang-HoonLee Se-NaKim Ji-Hoon
Son Jin-HoMin Yoon-HeeSon Dong-Ho
Broadcasting Station
Hong Soo-HyunKong Sang-AYoo Joon-Hong
Baek Soo-JungOh Hyun-JungKim Duk-Ki
Seodong Police Station
Lee Si-UnKim Ye-WonLee Tae-Hyung
Jang Seung-CheolAn Se-JinHong Sung-Wan
The O Ville Publishing Company
Kim Soo-JinSong Seung-HaSong HoonJin Si-WonYe Soo-Bin
Yang Jin-SunNa Yoo-Riexecutive (ep.1)staff (ep.1)staff (ep.1)

source : asianwiki, mydramalist

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-12-2020 10:49 PM | Show all posts
another drama dlm genre dark comedy...
baru tgk 1 epi..best & menarik..jap lagi nak sambung tgk epi 2...
boleh tgk drama ni kat viu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-12-2020 10:49 PM
another drama dlm genre dark comedy...
baru tgk 1 epi..best & menarik..jap lagi nak sambung tgk epi ...

Alahai kt astro xde ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
baru start ye, nak kena tunggu byk ep baru nak tgk, sebab suka heroin ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 5-12-2020 11:57 AM
baru start ye, nak kena tunggu byk ep baru nak tgk, sebab suka heroin ni

Aah baru start minggu ni...tapi memang bestlah...xde rasa nak fast forward langsung...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
yeayyyy

TQ buka rumahh.
gatal laki dia..
masa berlakon dgn jang nara.. innocent je psl cinta
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-12-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok.. boleh try la ni. Hopefully better dari start-up. Rase nyesal je start tgk start-up tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Heroin ni suka membogelkan diri. Muka comel.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cite ni best.... aku nak ketawa time laki dia kne cucuk ngan pisau.... laki dia siap buat memorandum gara2 nak sgt kawen ngan isteri dia tu... lepas tu blh lupe dia ade buat perjanjian tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 5-12-2020 03:41 PM
cite ni best.... aku nak ketawa time laki dia kne cucuk ngan pisau.... laki dia siap buat memorandum ...

Tulah..dulu kemain masa blm dpt...konon nak buat surprise masa propose letak cincin dlm kek..tapi silaplah tu semua cliche...dah sapa suruh dating dgn book writer...senang je dia nak agak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-12-2020 08:50 AM
Tulah..dulu kemain masa blm dpt...konon nak buat surprise masa propose letak cincin dlm kek..tapi  ...

lelaki.. sebelum dpt.  bukan main janji bulan bintang.   biler dh dpt.. siap ade jadual tu nak jmpe skandal2.. nokharomm betul... tp mmg kelakar dan terperincila dia kover dr isteri dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, uols tgk drama korea srang kat mane? Website yg i salu pegi tu dah close down la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-12-2020 06:45 PM | Show all posts
Skydiva replied at 5-12-2020 06:20 PM
Btw, uols tgk drama korea srang kat mane? Website yg i salu pegi tu dah close down la..

kat dramacool boleh je tgk..tak pun try watchasian..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Skydiva replied at 5-12-2020 06:20 PM
Btw, uols tgk drama korea srang kat mane? Website yg i salu pegi tu dah close down la..

kissasian & dramacool
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
best kan cite ni..si seuk hoon penthouse pun ada..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2020 10:20 AM | Show all posts
Best, baru je tgk ep 1
Cerita ni yg I tertunggu2 sebab minat Go Joon (lepas Oh My Baby), dia suka tersengih2
X sangka plak watak dia memang buaya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kerusijati replied at 5-12-2020 09:04 PM
best kan cite ni..si seuk hoon penthouse pun ada..

kan.. watak pun mcm psiko mcm kt penthouse .
kerja kedai serbaneka pd hal.org kaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2020 10:41 AM | Show all posts
tengok dekat fb pun boleh..tapi je cerita apa nk tgk..untung2 boleh tgk tanpa perlu masuk grup

biasa tgk kat fb Unnie
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-12-2020 06:19 PM | Show all posts
citer ni pelik...bukan macam cerita cheating yg biasa kita tgk tu...
maybe watak heroin tu yg buat dia pelik...tapi iols suka...
memang sesuailah heroin ni yg bawak watak kang yeo joo ni..
sebab dia pandai main ekspresi muka...

laki dia tu pulak padanlah muka..
sapa suruh cari pasal...dah tau byk simpan rahsia nak masuk politik pulak..
student pompuan tu mcm sesuatu je...
so baek soo jung tu memang dah matilah ye...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerita agak slow. Setakat tgk 2 epi la. Tgk kat tv je. Mungkin kat korea dah 4 epi?
Tp mcm menarik utk follow.
Mungkin wife dia dah tau asben dia curang tp mcm buat2 taktau jek.
Apa yg jadi dgn baek sujong tu? Dia ke yg dlm frezeer tu?
Yg seok hoon penthouse tu sesuatu jgk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

29-5-2024 12:48 AM GMT+8 , Processed in 0.089393 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list