CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4821|Reply: 31

Afieq Syazwan Terkejut Tiba-Tiba Je Difitnah Ada Video Bogel

  [Copy link]
Post time 26-11-2020 03:39 PM | Show all posts |Read mode
Tiba-tiba sahaja Afieq Syazwan didakwa ada video bogel.


Kata penyanyi ini dia terkilan kerana ada pihak yang cuba untuk mencemarkan nama baiknya.


Foto: IG




"Saya terkejut dengar cerita ini. Saya cari juga di Twitter sebab ramai yang memberikan mesej peribadi (DM) kepada saya, mereka kata ada video tak senonoh saya di Twitter.


"Tapi, bila cari, tak jumpa pun. Setahu saya, tak pernah lagi saya membuat panggilan video (VC) atau menghantar video yang bukan-bukan pada sesiapa," katanya seperti dipetik di Harian Metro.


  



Katanya lagi, dia tidak akan teragak-agak untuk membuat laporan polis kepada pihak yang cuba fitnah dan menjatuhkan reputasinya.


"Jangan main petik saja. Saya tidak akan teragak-agak membuat laporan polis jika ada individu yang cuba memfitnah atau mengada-adakan cerita.


  



"Sepanjang bergelar penyanyi saya cuba mengekalkan imej bersih dalam industri seni. Namun saya harap perkara sebegini tidak berulang lagi." -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:53 PM | Show all posts
who are you....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:54 PM | Show all posts
اللًٰهم صلى على محمد وعلى آل محمد وبارك وسلم
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak selera pun nk tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Slalu mcm ade gosip ttbe je dr afiq ni pdhal xpnh dgr pn.. hr tu psl lagu telefon ,hr ni psl bogel plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 04:32 PM | Show all posts
nak up kan nama ker camna nih?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah akil baligh blum budak nih?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:01 PM | Show all posts
sapo? xingin nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada org pon nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
@Kurex mesti terkejut kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 26-11-2020 05:23 PM
@Kurex mesti terkejut kan?


Tak terkejut malah ternanti-nanti.. memang video dia yg diharap harapkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Warna apa? Frankfurter chicken ke atau Frankfurter kerbau? Saiz jumbo atau mini sausage?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada why not cuols... Ya Allah Ya Tuhanku minta lah ada..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2020 05:50 PM | Show all posts
Yela tu terkejut pastu zasss all over Twitter!
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 09:36 AM | Show all posts
Nak popular kenalah ada video burung terlepas dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 11:47 AM | Show all posts
i hate to say this, but, whoooo aree yoouusss.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 11:55 AM | Show all posts
nak tengok..
nak tgk..
kaka nk buat hipotisis dgn dek mano ...
sape lg nala...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:21 PM | Show all posts
Setiap kali aku baca nick ni memang aku akan tergelak sorang.. Noraniza Iblis... kejam kau nyah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni nk kate ensem x sgt, tapi sedap mata memandang yachh. Suka binatang plak tu. Suara sedap. And those guns, I mean....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2020 12:32 PM | Show all posts
sapa budak ni xkenal
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 11:20 AM GMT+8 , Processed in 0.100316 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list