CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 3078|Reply: 8

Hazama Nervous Sampai Tersasul Lagu Sendiri - "Konsert Final Pun Tak Macam

[Copy link]
Post time 20-11-2020 01:10 PM | Show all posts |Read mode
Tidak dapat dibayangkan perasaan gementar apabila berdiri di atas pentas bersama pelawak-pelawak yang sememangnya spontan, di tambah lagi dengan ayat-ayat yang sentiasa berubah-ubah.


Itulah yang dirasakan oleh penyanyi Hazama apabila menjadi artis cameo untuk Sepahtu Reunion Live 2020 malam tadi.




Kredit foto: IG/Gempak



"Sampai sekarang ni (ketika ditemu bual) tangan saya masih berpeluh-peluh memikirkan ketika melakonkan watak saya tadi di pentas Sepahtu Reunion. Pengalaman ni memang sangat best kerana dia buat kita ada 'adrenaline rush' sebab kita tak tahu apa yang akan berlaku walaupun kita dah ada skrip sebelum ni.

"Sebelum saya masuk ke pentas, di belakang dalam bilik yang disediakan untuk kami bersiap ada TV. Jadi saya tengok babak-babak sebelum tu, eh mereka ni macam tak ikut skrip sangat. Masa tulah saya jadi nervous. Jangan ceritalah berapa banyak doa yang saya baca sebelum ke pentas," kata Hazama sambil ketawa.




Kredit foto: Gempak




Menurut Hazama dia bersyukur walaupun sangat gementar dan sedikit lari daripada yang asal, dia masih berpegang kepada jalan cerita agar dapat melunaskan sepenuhnya watak yang dibawa supaya cerita tersebut ada penamatnya.

"Saya seronok tapi saya akui nervous dia memang lain macam. Konsert final pun tak nervous macam ni. Sebab tu tadi kalau semua tengok, saya sampai tersasul menyanyi lagu sendiri. Tambah-tambah lagi Sepahtu Reunion ni memang ditayangkan secara langsung.

"Kalau buat salah tu, salahlah dan berharap ada orang akan bantu cover kesalahan tersebut. Kalau rakaman, tersalah menyanyi tadi tu boleh buat balik, tapi sebab live, itulah terus tersasul tak tahu bila nak masuk lagu. Tapi memang betul, saya sangat seronok! Kalau dapat jadi pelakon jemputan setiap minggu pun boleh juga," kata Hazama mengakhiri temu bual bersama Gempak.




Kredit foto: Gempak



Kredit foto: Gempak




Sepahtu Reunion Live 2020 boleh anda saksikan secara langsung setiap hari Khamis, jam 9:00 malam di Astro Warna (127) dan Warna HD (107). Anda juga boleh strim On Demand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box. Ketahui lebih lanjut di sini.   




Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-11-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi??





Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:39 PM | Show all posts
Cerita macam ni tak boleh bagi rancangan sepahtu reunion jadi hype pun. Lawak pun hambar je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 02:40 PM | Show all posts
takde penonton sangat pun nak nervous..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 07:56 PM | Show all posts
So, ape pekdahnye aku tau ni?
Sampah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya lawak ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar story psl hazama ni bila bc Komen2 korg

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuma nk ckp sepahtu reunion ni buat tiap thun..smpai kn dorg mcm dh x de idea nk buat lawak..hambar je...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-11-2020 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu yg paling bosan.  Camoe x best.  Xde penonton ni lawak mcm syok sendri.  Mgkn sblm ni penonton pembakar semangat diaorg kan.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 02:27 PM GMT+8 , Processed in 0.089646 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list