CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 18324|Reply: 42

[Tokoh] Are u a social media addict?

  [Copy link]
Post time 7-11-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Antara social media.. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, WhatsApp,  WeChat, TikTok, LinkedIn, Telegram..

Berapa byk social media apps yg korg ada?
Aku : FB, IG, Telegram & WhatsApp



4/15
6,10,13,14
Single Polls, Total 74 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-11-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh test di sini
https://www.allthetests.com/quiz36/quiz/1562969569/Are-you-addicted-to-social-media
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So - so je rasanya..
Tp lebih addicted to games n cari forum..tp sr je lahh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku addicted ...
Forem,fb,
Wasep wajiblaa tp bkn layan grp wa yg merapek geng memacik main forwad jw
Ig n twider ada tp jrg gila bukak
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So so je rasa nya sbb lebih bnyk spend time kt viu tgk drama korea pastu buke forum tgk cerca an warga forum pstu lyn youtube..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-11-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku IG tu utk suka2..tgk video kucing, babycomel, masak2 & makeup.

Tele & WA tu utk urusan kerja. Skg WFH mmg cepat abis data..tgk netflix & viu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-11-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xde socmed. Yg ade forum, pinterest pastu tgk utube. Cukup lahh koserr nk berjahit enpon kt tgn
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada whatsapp & telegram. Tu pun atas tuntutan kerja. Kalau tak tk buat Telegram. FB pun untuk berbisnes je. Pinterest sebab I suka art. YouTube wajib. Forum Cari ni pun dh cukup buat fon berjahit kt tangan apatah lagi kalau ada IG. Hukhuk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-11-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Nope
Semua ada tapi tak aktif
Tadak apa nak dikongsi
Dan tak suka tgk binik org dok selfie
Cukupla dosa dok ada



Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Forum ngan fb kakyung addicted.. Sebab suka baca info dan komen orang..

Ig so-so je sebab suka tengok gambar ngan org setup flatlay... Content lain menyampah sebab ade pentaksub kaki jilat tegar retis sangkak plus berlambak ig pelacur2 murahan tayang body fake kat feed

Twidder meh sebab kebanyakan bbnu tulis benda bangang dalam tu..

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 09:35 AM | Show all posts
pindah ke bod yg lebih sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
VespaSilbe replied at 8-11-2020 12:02 AM
Nope
Semua ada tapi tak aktif
Tadak apa nak dikongsi

Tahniah sebab kau suci dekkkk.... meh sini nombor akaun kau akak nak transfer hadiah berupa RM1.20 dekkkkk!
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
addicted to forum cari sehari mesti nak bukak jugak unless sakit melepek.
ig update setahun 2x adilfitri&aidiladha je
whatsapp&telegram utk berkomunikasi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada wasap dan tele utk grup sklh je..selebihnya krik krik jer

Fb hari2 tgk..just nak tgk apa cer best..

Ig ada jg tp takde muka ku..yg ada gmbr pemandangan, kucing, mknan
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 8-11-2020 08:41 AM

Dah deactivate fb, personal ig, twitter tak penah ada. Now ada ig nama lain follow random people  & tiktok utk skodeng anak buah .

Paling banyak buka forum lah & shopee
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada FB dan IG.
Semua penting.
Rajin scroll IG.
FB rasa malas skit.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-11-2020 10:11 PM | Show all posts
cuma ada wasap je

forum cari ni pun baru kenal dan tertarik bila baca komen2 acik2 terus rasa nak komen sama


Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Fb ig wa tg currently active..

Tp addict tu x perasan tp lately ni i ada unsur2 hp berjahit di tgn smpi sakit kepala I..

I nk follow hsbd i pnye treatment... Die ada buat no hp of the day.. Die pgl "hp treatment" . Die ajak I join.. But I said I'm not ready yet cz i love my fren.. Hahaha...

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah lama deactivate socmed.. ive had enough ahgittew

ada forum, pinterest and wasap jah.. tapi baru2 ni iols download tiktok buat cuci mata kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 11:54 AM | Show all posts
So-So

Buka media sosial untuk tengok and baca isu semasa ja.
Kadang2 tengok video. Tak nyempat nak bersosial sgt la sejak2 ada baby ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 08:19 PM GMT+8 , Processed in 0.085510 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list