CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6168|Reply: 30

KBS/NETFLIX: DO DO SOL SOL LALA SOL

  [Copy link]
Post time 19-10-2020 10:58 AM | Show all posts |Read mode
Edited by masnona at 19-10-2020 11:00 AM

ROM COM terbaru dari Goo Ara dan pelakon meningkat naik Lee Jae Wook. Drama ini merupakan drama pertama lakonan Lee Jae Wook sebagai teraju utama dan rom-com pertama buat Goo Ara. Atas sebab pandemic Covid-19 drama ni sudah beberapa kali delay tayangan. Dan akhirnya menemui penonton setiap Rabu dan Khamis mulai 07 Oktober 2020 yang lalu. Sekarang di Netflix sudah episode 4 dan mendapat top 10 Netflix Malaysia.
Sinopsis: Goo Ra-Ra (Go Ara) seorang pemain piano yang mempunyai personaliti yang ceria dan naif. Ketika hari perkahwinannya keluarga Rara didapati bankrup dan bakal pengantin lelakinya lari.  Ayahnya pula meninggal dunia. Rara cuma ada Mimi seorang anjing comel yang sentiasa menemaninya.
Sunwoo Jun (Lee Jae Wook) seorang yang suka menyendiri dan perahsia. mempunyai hati yang baik dan tidak kisah apa yang orang cakap berkenaannya. Dia bekerja keras untuk menyara hidupnya dengan melakukan banyak kerja sampingan.
Pertama kali Rara dan Jun bertemu adalah sewaktu hari perkahwinan Rara kerana Jun terpaksa menghantar bunga tangan kepadanya. Ada satu kejadian yang berlaku dan akhirnya mereka bertemu kembali di sebuah pekan kecil dan Rara membuka kelas pianonya di sana yang dipanggil LALA LAND.



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-10-2020 11:03 AM | Show all posts
rara mempunyai watak  yang naif tapi tidak bodoh ini kerana dia dibesarkan ala-ala puteri kesayangan sejak dari kecil tapi masih ada rasa tanggungjawab untuk berusaha bayar semula hutang yang dia ada dengan Jun

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 11:05 AM | Show all posts
walaupun beza umur mereka hampir 8 tahun tapi lihatlah gambar ni. dua-dua memberikan kerjasama dan chemistry yang cukup bagus.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 11:07 AM | Show all posts
Lee Jae Wook mula popular sebagai second lead dalam drama Extraordinary You.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 11:10 AM | Show all posts
drama ni lawak dan ada sikit-sikit kemanisannya. dan watak-watak utama dalam ni ada sedikit misteri yang tak dirungkaikan lagi. episode 5 ari Rabu ni uols.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 11:31 AM | Show all posts
Check in.. suka Go Ara & Lee Jae Wook
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-10-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Malam ni episode 5. Adakah rahsia jun akan kita ketahui malam ini. Sama sama kita saksikan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh best plk citer ni lite2 je kelakar.at first mcm mls nk tgk,tp bila dh tgk haha ilang stress
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-10-2020 11:55 AM | Show all posts
dah tgk 1 epi...oklah...not bad...lite2 je x perlu nak pikir byk2..
kesian pulak tgk Ra Ra lepas appa dia passed away...
yelah dia membesar dgn appa dia je..
pastu hilang segala2nya; rumah, duit...kena scam pulak tu...
pelakon2 semua familiar & biasa tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2020 11:07 AM | Show all posts
dah tgk sampai epi 6...
mula2 x nak tgk tapi bila dah tgk rasa cam best pulak..

Jun tu budak sekolah rupanya..tapi lagi matured dari Rara..
tapi memang sengallah citer ni..part lawak tu memang boleh ketawa sampai tersembur air..
Go Ara menjadi pulak bawak watak Rara yg naif & innocent tapi sengal..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-10-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun drama ni byk berlakon dlm studio. Tp nampak real sungguh la lokasi tu. Rom com yg ada unsur misteri pd watak2. Tak sabar nk tgk next episode. Sapa dodosolsollalasol yg sbenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 09:38 AM | Show all posts
yeay,,akhirnya ada tempat nk berkumtum,,suka tengok DDSSLLS ni sebab Ara bawak watak sengal,..baju2 dia comel2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Layan gaklah citer ni.sekarang dah tgk ep 5.ingat nak stop dulu tunggu lg byk episode
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 25-10-2020 01:26 PM
Walaupun drama ni byk berlakon dlm studio. Tp nampak real sungguh la lokasi tu. Rom com yg ada unsur ...

Dodosolsolsollasol tu bkn Dr. Cha ke?
Iols rasa mcm dia je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-10-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-10-2020 08:40 PM
Dodosolsolsollasol tu bkn Dr. Cha ke?
Iols rasa mcm dia je..

Mcm ye mcm bkn ye u. Sbb ada satu lg watak stalker rara
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Syok pulak layan...cerita ni hr apa?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 1-11-2020 09:10 PM
Syok pulak layan...cerita ni hr apa?

Byk citer uols tgk..
Btw citer ni tiap rabu & khamis..
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 1-11-2020 09:28 PM
Byk citer uols tgk..
Btw citer ni tiap rabu & khamis..

Saja la try tgk sbb trending..skaki tgk heroin dia i suka tgk..mata cantik.heroin reply 1994.

Rabu khamis eh..ok2tq uols
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2020 11:15 AM | Show all posts
kenapalah writer buat citer ni jadikan hero tu budak sekolah...
iols kureng sikit kalau storyline melibatkan budak sekolah dgn org dewasa...
noona romance is ok tapi kalau melibatkan budak sekolah is a big no even high school student sekalipun...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2020 03:39 PM | Show all posts
i baru layan cite ni, baru masuk ep 2.
suke heroin ni comel..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:38 PM GMT+8 , Processed in 0.085385 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list