CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kaoru44

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
Post time 21-11-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 20-11-2020 07:02 AM
Serius??..ala..xtgok lg..mlm ni tgok..
Ow..kalau kupas kulit bereh la nk makan byk mana pun epal  ...

Ni dahdkt 50 hihiii total 120 ke..mak aihhh apa lg dia nk citer eh pasni..da masok plot lovey dovey
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-11-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 20-11-2020 02:37 PM
Ntah knp iols rasa mcm second hero nnti frust gle2..then trima kjp bini dia tu..or sempat projek k ...

Hahaaa boleh2.. plot nk kasik pjggggg smp 100 epi kohkoh.. nasib ler.. lg pun heroin dah ckp terang2 dia suka org lain..bgs heroin.. setia pd yg 1
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 21-11-2020 11:03 AM
Dh hbis tgok..ada lg satu episod kn patutnya..
Oh my..xboleh blah hero suruh jgn bgthu org lain.. ...

Ahahaa potong kaki nk manis2 over nyahhhh!!tp mcm ap jer byk kali heroin tanya tamo ngaku..last2 ngaku jugekkk hahahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 21-11-2020 07:41 PM
Ahahaa potong kaki nk manis2 over nyahhhh!!tp mcm ap jer byk kali heroin tanya tamo ngaku..last2 n ...

Itu la..mcm kureng skit bab2 ni..
Prnh tgok lbh baik..haha..
Rasa smpai 100 je..
Tp second hero tu..mmg byk kali heroin kata xnak..
Tp xphm2 bahasa..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayooo last tu mcm gila si yura ngamuk..tk classy u kikiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Oruuu ayoooo asal la kakak tu mcm tu??teruknya kikiii
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 29-11-2020 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-11-2020 08:20 AM
Oruuu ayoooo asal la kakak tu mcm tu??teruknya kikiii

Semangat tgok smlm..tup2 episod 52 subtitle xcombine lg..
Itu la kurang ajor nau..dh la mnjerit kuat gle kat opis..
Kat rmh p terbalikkan meja org makan plak..
Patut ayh dia bg penampor je..dh la 5thn xbalik..
Adk tu tlg jaga lg ank dia tu..mak plak duk bekap yg jahat tu..
Mcm drama bori2 iols cter tu la..tp dlm drama tu logik la sbb ank org lain dia jaga..ni dua2 ank sndri..
Hero tpksa tampil skrg baru aman..
Lmbt plak plot ceo tua ngn 1st love dia..
Bosan dh tgok bdk2 muda ni..
Agaknya nk selit bgthu yg org kalau dh kampg2 tu xkn dpt setaraf ngn orka2 ni..
Tgok la mak second hero lek2 je bunuh org senyap..
Mana ada mgamuk xtentu hala tampar org itu ini..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2020 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-11-2020 05:54 PM
Ayooo last tu mcm gila si yura ngamuk..tk classy u kikiii

Hujung2 nnti msti nk tnjuk yg jahat ni sbnrnya mmg btul2 cinta dgn laki dia..xheran duit..mcm bori2 tu la..
Tp bori2 tu puas ati sbb jahat tu dpt balasan yg cash sgt.
Tp kot ye pun..iols rasa patutnya cter tu tnjuk yg yu ra byk kali jmpa second hero tlg org ke slmt kn org ke..
Then kaya plak tu..baru la boleh kesian sbb yu ra tu btul2 fall in love dgn prngai second hero tu dulu baru tgok background..
Ni kenal muka pun x aritu..tup2 dh nekad nk buat jd laki..
So hbgn diaorg tu mmg kosong sekosong2 nya..
Xda belas kesian penonton nk bg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 29-11-2020 09:01 AM
Semangat tgok smlm..tup2 episod 52 subtitle xcombine lg..
Itu la kurang ajor nau..dh la mn ...

Iols dpt je 52 sub..hahaa suka tgk pacit heroin pandai la dia keje situh ahahaaa..aah slow la plak mcm nk drag je kn..era plot tarik tali nih..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 29-11-2020 09:05 AM
Hujung2 nnti msti nk tnjuk yg jahat ni sbnrnya mmg btul2 cinta dgn laki dia..xheran duit..mcm bori ...

Aaah mmg dpt rs pn mmg dia suka betul pd laki dia..cuma skang ni nmpk obsessive giler..tp huntong lerr dia dpt kawen dgn dedua hero kihkih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 29-11-2020 11:29 AM
Aaah mmg dpt rs pn mmg dia suka betul pd laki dia..cuma skang ni nmpk obsessive giler..tp huntong  ...

Kannn..walaupun choi sgt cara..haha..
Ala..kawen dua2 pun bkn dpt rasa..
Rasa kempunan sajork..
Ow..dh keje situ eh pakcik nya..bagus la..
Pak cik hawaii tu bagus..jnis byk membantu bukan pntgkn dri..
Kte ni kalau lama xmuncul..tbe2 muncul.boleh bantu kluarga baru la org senang hati..bukannya mnghilang tup2 mtk duit..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 1-12-2020 06:54 AM
Kannn..walaupun choi sgt cara..haha..
Ala..kawen dua2 pun bkn dpt rasa..
Rasa kempunan sajork..; ...

Hahaa..cm bongok jer still nk cover sbb mak dia pun tlibat..entah ler..makjang kn..wat do we espek kohkoh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-12-2020 10:13 AM
Hahaa..cm bongok jer still nk cover sbb mak dia pun tlibat..entah ler..makjang kn..wat do we espek ...

Haha..aritu baru puji plot cepat..
Tup2 slow plak..xpe la..episod ratus2 kn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-12-2020 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-12-2020 10:13 AM
Hahaa..cm bongok jer still nk cover sbb mak dia pun tlibat..entah ler..makjang kn..wat do we espek ...

Bosannnn plak plot mnggu ni..haihhh.
Hero tbe2 jd mcm lembab je..
Dh la plot bcinta mcm tu je..
Drama makjang dulu yg hero tu blakon sweet la jgk..
Hrpkn scene mak cik n detektif tu je mcm ok..
Dh yu ra dpt tahu hero kapel ngn heroin..
Sama ada dia akn pkr yg hero tu TP atau dia nk laga kan hero ngn second hero..
Next week dh nk follow drama baru..drama bbnu adaptasi webtoon..
Ha...upin ipin keris siamang tunggal akhirnya tyg kat astro first..lpas stahun tu..
Ingt nk langgan..utk dri sndri la yg dh lama nk tgok..
Bdk2 kck ni semua dh tgok..bila tnya review..xpndai nk cter plak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 3-12-2020 06:49 AM
Bosannnn plak plot mnggu ni..haihhh.
Hero tbe2 jd mcm lembab je..
Dh la plot bcinta mcm tu je..
...

Wikkk lawaknya tanya review kat dak kecik hahaa ni berkat pening mkn obat nih..tu la pace slow plus plot bosan kn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 3-12-2020 03:35 PM
Wikkk lawaknya tanya review kat dak kecik hahaa ni berkat pening mkn obat nih..tu la pace slow plu ...

Kan..awal2 aritu ok..nk hjg2 ni lingkup plak..
Tnya dulu la kot2 bdk2 kck tgok xleh lupa ke apa..
Balik2 sebut tgok kat wyg je..dgn mak ayh dia..
Abg pun ikut skali..itu je diulangnya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-12-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 4-12-2020 03:56 PM
Kan..awal2 aritu ok..nk hjg2 ni lingkup plak..
Tnya dulu la kot2 bdk2 kck tgok xleh lupa ke apa.. ...

Hahaaa..oru neh lawaklah..rasa theyols tk ley recall tuh..try oru ada2 kan fakta suh depa jwb betul ke tak gituh..cth watak utama tu mati kan kena tikam ahahaaa..mgu ni ajuma tk tgk lagi..baru tgk 1epi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 4-12-2020 04:09 PM
Hahaaa..oru neh lawaklah..rasa theyols tk ley recall tuh..try oru ada2 kan fakta suh depa jwb betu ...

Bdk ni meng'iya'kn je semua..
So tnya la apa2 semua..ya..n repeat2 ckp..
Cthnya.."kakak..kartun mati ke?.." dia kata "a'a..mati..dia mati"..
Lpas tu kalau dia dh g cameron highland..dia duk repeat la.."a'a..kakak dah prgi..a'a..xsempat beli sayur.."
Duk main gitu la..kalau abg dia ada pun..jnis sama je pesennya..
Yg sorg lg kecik jnis mls ckp..dia hmm je semua..
Tnya la psl apa2..semua hmm je jwb..haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 4-12-2020 04:37 PM
Bdk ni meng'iya'kn je semua..
So tnya la apa2 semua..ya..n repeat2 ckp..
Cthnya.."kakak..kartun  ...

Ahahaa dah kenapa depa gituh..yg kecik tu kiut kohkoh..malas nk layan acik oru hehehee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-12-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 4-12-2020 04:39 PM
Ahahaa dah kenapa depa gituh..yg kecik tu kiut kohkoh..malas nk layan acik oru hehehee

Itu la..kdg tpkr ke iols byk nau ckp smpai bebudak tu mls nk bsuara..
Kalau mcm kartun bwh ni cute..iols baru tjmpa kartun babysitter ni kat youtube..gemuk2 comell..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.939994 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list