CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kaoru44

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
Post time 12-11-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Syahhduuuuuuuu..tepung main pelok2 pulak dahhhh...ost tu mmg sedap kn kn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-11-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 12-11-2020 08:49 PM
Mak dia kemain power..skali siasat tros tau heroin..iols rs baru tepung tu nmpk impak terokk pd he ...

Maknya tu kan jahat..so dh biasa buat2 keje mcm ni..
Tp nmpk class la sbb xtampar2 org suka ati..tnya dulu..gertak dulu..
Cuma ksian la scond hero sbb dia tperangkap..dh la kena kawen ngn org yg xsuka..then heroin mmg sah2 xnk dkt dia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 12-11-2020 08:50 PM
Iols mmg suka scene pak cik detektif tu kohkoh dgn mak cik tuh..sebaya ajuma kot..cinta org tuwaaa ...

Haha..detektif tu kalau xbuat muka2 tolol tu ok je..tp biasa la watak2 lawak kena ada..mak cik second hero tu mmg jnis klakar pun..
Tp mnggu ni mcm lmbt la plot..psl adk n pak cik heroin tu xda pkembangan je..
Then bilanya ceo tua nk jumpa ngn 1st love dia..
Nk tgok bini ceo plak meroyan..
Alohhh..xleh la nmpk terang2an sgt..kena la malu2 kucing dulu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-11-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 12-11-2020 08:52 PM
Syahhduuuuuuuu..tepung main pelok2 pulak dahhhh...ost tu mmg sedap kn kn

Watak taepung dlm ni pun mcm slow..ye la nk buat bgaya..tp xcukup sweet lg dia ngn heroin..
Iols tgok drama aritu..dia jd orka jgk..tp bab ptahankn awek tu nmpk jantan sgt..ni mcm senyap plak..
Tp ye la kang fuk bperang ngn dri sndri..di lema nk tp xnak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 13-11-2020 06:16 AM
Maknya tu kan jahat..so dh biasa buat2 keje mcm ni..
Tp nmpk class la sbb xtampar2 org suka ati.. ...

Tp kdg tgk bini dia tu mcm nk jer disygi..tp semcm psiko pn ye jugek
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 13-11-2020 06:19 AM
Haha..detektif tu kalau xbuat muka2 tolol tu ok je..tp biasa la watak2 lawak kena ada..mak cik sec ...

Aah ingt masa customer gila kt kedai tu ceo mai kedai ke..nan hadooo ahaaahaa plot cro vs bini vs pelupa not yet kot
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-11-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 13-11-2020 06:21 AM
Watak taepung dlm ni pun mcm slow..ye la nk buat bgaya..tp xcukup sweet lg dia ngn heroin..
Iols  ...

Plot yg ni kan dia ingt heroin tinggalkan dia..pdhl heroin nk dptkn anak tu kn..so salah fhm..tgk la kot nti hero dok bekap heroin bila ap2 jadik perghhhh syahduuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok biasak la kn..drama dgn coincident yg tk kesudahan heheee..tepung tdgr heroin panggil nama betul tuh masa cari kt taman..heheee tgk teaser tepung nk confess kot tp heroin dah move on sbb mcm nk dptkan ayah...ok competition onzzzz kohkoh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-11-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 14-11-2020 10:56 AM
Ok biasak la kn..drama dgn coincident yg tk kesudahan heheee..tepung tdgr heroin panggil nama betul  ...

Sedih plak heroin menangis sbb taepung mati..
Turut sebak..mjiwai watak jeroin kjp..haha
Itu la..dh agak msti kantoi sbb tpanggil nama min woo tu..tp syg bukan ank hero btul..
Ntah2 nnti ayh kndg bdk tu dtg..
Tp mak ayh si second hero tu xpelik ke ank xhappy?
Knp la hbis mcm tu..then next episod baru thegeh2 nk mgaku dkt heroin..dh tu knp plak heroin mcm baik2 lg ngn second hero..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-11-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 13-11-2020 04:56 PM
Plot yg ni kan dia ingt heroin tinggalkan dia..pdhl heroin nk dptkn anak tu kn..so salah fhm..tgk  ...

Ingtkn mak cik hero no.2 tu dh nk jmpa 1st love ceo tua dkt restoran tu..
Tp xphm..means pak cik detektif tu dh start suka jgk la?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 16-11-2020 05:04 PM
kaoru44 replied at 14-11-2020 12:34 PM
Ingtkn mak cik hero no.2 tu dh nk jmpa 1st love ceo tua dkt restoran tu..
Tp xphm..means pak cik  ...


Ahahaa ep44 oru..heroin sian anak ne buli sbb xde deddi..teaser tu la ajuma tgk mcm theyols kuar sesama jer??macit seken lead tu mmg dah fall in luv kot dgn detektif kikiiii lawak masa angkt botol tuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-11-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 14-11-2020 03:29 PM
Ahahaa ep44 oru..heroin sian anak ne buli sbb xde deddi..teaser tu la ajuma tgk mcm theyols kuar s ...

Itula..dh agak msti dia kantoi sbb pnggil min woo..
Itu la..kurus je..tp kuat..tkesima acik tu..
Confirm botol kosong..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 16-11-2020 01:54 PM
Itula..dh agak msti dia kantoi sbb pnggil min woo..
Itu la..kurus je..tp kuat..tkesima acik tu..
...

Ahahaa iols pn speku ada kosong jer tuh yg bwh tuh kn kn ahaaaahaaa pacit tu blom lagik kot..macit tu dulu yg fall in luv... iols tazabar nk plot jeles menjeles hero plak nih kohkoh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 16-11-2020 05:04 PM
Ahahaa iols pn speku ada kosong jer tuh yg bwh tuh kn kn ahaaaahaaa pacit tu blom lagik kot..macit ...

Saja tgok epi 45 td..
Second hero dh pndai tengking mak dia..
Kuat plak tu suara..tkejut..
Msti mak dia serang heroin lpas ni..
Patut mak dia pkr..ppuan mcmana ank kawen ni smpai ank aku berubah jd kurang ajor mcm ni..
Hope ayh mertua dia nnti masuk campur..msti ceo back up ank kalau tahu kena kawen pksa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 17-11-2020 04:08 PM
Saja tgok epi 45 td..
Second hero dh pndai tengking mak dia..
Kuat plak tu suara..tkejut..

Laaa ingat heroin nk sailang laki kakak dia demi mengadakan daddy utk dong ho..hahaa theyols pn dah tukar katil oru!ade i kesah..kalau i,lompat je katil tu.the sempit the better gituh ahahaaaa..xyah la nk mekak2 kt opis tok laki tu hikhikkkksss
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 17-11-2020 08:14 PM
Laaa ingat heroin nk sailang laki kakak dia demi mengadakan daddy utk dong ho..hahaa theyols pn da ...

Itu la..ingt kn jahat tu jnis cool je..tp x..
Stkt tukar katil rela g malukn dri memekik2 dkt ofis..xda class hokeyyy..
Kena berguru dgn mak mertua dia..
Snyap2 je dh bjaya settle kn org tu buat seumur hidup..
Itu la..ingtkn heroin nk jd jahat ambik ksempatan bls dendam dkt akaknya..rupanya g meeting sajork..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-11-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 18-11-2020 05:07 PM
Itu la..ingt kn jahat tu jnis cool je..tp x..
Stkt tukar katil rela g malukn dri memekik2 dkt ofi ...

Alergi epal naik lagi..sbb tk puas hati iols gugel..adaaaaa rupanyaaaa hahaaa tataw pong???tp katanya sbb kulit tu byk pigmen so seeloknya kupas tp kalau mmg alergik buah ke jus ke mmg kena juga even kupas kohkoh..ending dia best tp tk tau la cane dia elak hikhik..heroin tk la bodo sgt kihkihhh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 18-11-2020 06:50 PM
Alergi epal naik lagi..sbb tk puas hati iols gugel..adaaaaa rupanyaaaa hahaaa tataw pong???tp kata ...

Serius??..ala..xtgok lg..mlm ni tgok..
Ow..kalau kupas kulit bereh la nk makan byk mana pun epal tu?
Slalu cter2 pnjg mcm ni..episod 50 msti dh kantoi part hero n heroin..selebihnya utk kantoikn yg jahat2 tu..
Tp ada sstgh cter episod 30 dh bercinta...
Nk tgok scene sweet2 hero n heroin mcm drama dulu yg hero ni prnh blakon..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 18-11-2020 06:50 PM
Alergi epal naik lagi..sbb tk puas hati iols gugel..adaaaaa rupanyaaaa hahaaa tataw pong???tp kata ...

Ntah knp iols rasa mcm second hero nnti frust gle2..then trima kjp bini dia tu..or sempat projek ke..then pregnant..
Xkn cerai mcm tu je kn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 18-11-2020 06:50 PM
Alergi epal naik lagi..sbb tk puas hati iols gugel..adaaaaa rupanyaaaa hahaaa tataw pong???tp kata ...

Dh hbis tgok..ada lg satu episod kn patutnya..
Oh my..xboleh blah hero suruh jgn bgthu org lain..tp dia plak gatai nk main usik2 kat ofis..
Mmg frust la second hero..msti dia ingt hero tu tikam dia dr blkg..pdhl hero n heroin suka sama suka dh lama..
Pdn muka bini nya..ingt laki dia nk uturn kat dia..tup2 cari ppuan club..
Xcukup sweet lg..we want more!!..overrrrr gittuuuu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 08:41 AM GMT+8 , Processed in 0.262815 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list