CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kaoru44

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
 Author| Post time 19-10-2020 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 18-10-2020 09:47 AM
Dh tgk smp ep16.ok iols dah dpt terima second hero..part sakit tuh..ahaha maceh lanje ajuma yach!sem ...


Haha..xthu knp iols rasa dia mcm katik plak bila xpakai bj tu..
Dia jrg jd watak jahat sbb muka jnis lembut..senyum je..haha
Tp akn dtg iols suka je tgok yg jahat tu kena reject bila konon nk tackle dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-10-2020 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 18-10-2020 10:00 AM
Part kantoi baby bkn ank TP tu ajuma sedikit kagum la mil tu ley discover tru blood type kohkoh..sbb ...

Msti ada 'rasa' xsdap hati..nak2 tbe2 sgt..
Slama ni hero kluar ngn heroin g sna sni..
Xda pun tdo skali..ni hilang bpe jam je..
Itu lah..watak baik mati mcm tu je..
I bharap kat adk dia tu..yg polis tu..
Tp watak mcm lawak2 plak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 19-10-2020 05:49 AM
Haha..xthu knp iols rasa dia mcm katik plak bila xpakai bj tu..
Dia jrg jd watak jahat sbb mu ...

Kakak ke?berebut lelaki yg sama lagik?oh tidakkkkk..hahaaa katik pulak..six pek kot..yummyyyyy kohkoh..tp mgkin chuols tinggi kn..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 19-10-2020 05:55 AM
Msti ada 'rasa' xsdap hati..nak2 tbe2 sgt..
Slama ni hero kluar ngn heroin g sna sni..
Xda pun t ...

Kan..sbnrnya ajuma pun tk phm kenapa mak TP still nak buat parentage test..kan dia dah tau kot tk mungkin baby drh o tu anak TP since TP drh ab
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 19-10-2020 08:00 AM
Kan..sbnrnya ajuma pun tk phm kenapa mak TP still nak buat parentage test..kan dia dah tau kot tk  ...

Ala..jaman now kan smua kena ada bukti bertulis..
Stkt ckp mulut xleh pakai..
Mgkn mak nya masih berhusnuzon dgn menantu sbb org baik hati kan..
Kakak tu nk aim second hero plak la..tp klakar sbb mak second hero tu bersungguh nk cari menantu..
Manakala ceo tu suruh kawen dgn org yg ank dia cinta je baru bahagia hidup..
Ye la..dh cinta sndri xkesampaian..
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cmtu eh..bukti is penting yach..ya ampun..sedih tgk mil ne masuk penjara disebabkn menantu..mil tu bijak tp dah la kena penjara plus sakit..cane nk fight?dpt je dia fikir bini ceo frame dia kn kn..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-10-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi second hero beria mrh org demi kekasih hati..ok la pas ne lanje ajuma tkde ap nk komplen..cuma nmpk mil tu lega TP boleh manage diri kn kn..sedey gak part melawat tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-10-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 20-10-2020 04:46 PM
Amboi second hero beria mrh org demi kekasih hati..ok la pas ne lanje ajuma tkde ap nk komplen:lol ...

Gituuu overrr kannnn..
Nnti tgok la plot..cntik diaorg susun..
Kaitkn hero dkt ahjumma yg hilang ingtn..
Xsbr plak iols tnggu ahjumma tgok smpai hero dh normal..
Sbb over plak cerdiknya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 20-10-2020 06:22 PM
Gituuu overrr kannnn..
Nnti tgok la plot..cntik diaorg susun..
Kaitkn hero dkt ahjumma yg hilang ...

Ooow gituh ke connectivity nyer ahahaa..im a bit slow la darl..enjoying each moment..oh noe..adakah cinta ajuma akan beralih arah...nehiiiiiii!!!coz setakat ni hero yg gitu2 sgtlah tidak merembes ahahaa..iols dah sgkut pd second lead kikikiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 20-10-2020 06:40 PM
Ooow gituh ke connectivity nyer ahahaa..im a bit slow la darl..enjoying each moment..oh noe..adaka ...

Haha..kenapa perlu yg back up kalau boleh dpt yg utama?
Tp hero ni dh berisi skit..dulu2 kurus skit kat bahagian muka tu..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 20-10-2020 06:22 PM
Gituuu overrr kannnn..
Nnti tgok la plot..cntik diaorg susun..
Kaitkn hero dkt ahjumma yg hilang ...

Dah tgk smp ep 20...ooo ad dpt penyakit kohkoh...ada2 je la plot kdrama nih..you..jgn kawen dgn cebol k..pa brg katil lain2 si ceo dgn bini tuh...kikiii cane nk peluk2?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 21-10-2020 01:50 PM
Haha..kenapa perlu yg back up kalau boleh dpt yg utama?
Tp hero ni dh berisi skit..dulu2 kur ...

Chuols amek la..iols mls nk rebut2..i terima second hero seadanya hahahaa..entah pape mak depa tuh..mana ley buat TP mcm tuh..driver dia pun mcm tkde bangkangan jer..bz dgn keje baru kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2020 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 21-10-2020 05:03 PM
Dah tgk smp ep 20...ooo ad dpt penyakit kohkoh...ada2 je la plot kdrama nih..you..jgn kawen dgn ce ...


Jaga jarak kn..so katil jauh2 la..
Lgpun xselera dh org nk tgok tua2 bpeluk bagai..
Sape dpt pnyakit..lupa lah..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2020 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 21-10-2020 05:05 PM
Chuols amek la..iols mls nk rebut2..i terima second hero seadanya hahahaa..entah pape mak depa tuh ...

Xnk rebut la..bkn mmg iols pnya ke?
Merepek btul kte dlm ni..
A'a..watak mak heroin tu la overrrr skaliii..
Xsedar menumpang rmh org lama2..
Dh la hero tu jd cacat sbb ank dia..
Boleh plak halau..cucu sndri pun dia buang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 22-10-2020 06:24 AM
Jaga jarak kn..so katil jauh2 la..
Lgpun xselera dh org nk tgok tua2 bpeluk bagai..
Sape dpt ...

Hero la oru..sakit pe nama tah..tp sbb otak dia la,n penyakit ni rare la..tibah boleh ckp foreign languages,sekali tgk sesuatu bole memorise structure ittew..aiyoh kompom2 oru muntah tgk ajuma dgn shuben gituh kohkoh...lagi tuwa lg merenyam k!
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 22-10-2020 06:26 AM
Xnk rebut la..bkn mmg iols pnya ke?
Merepek btul kte dlm ni..
A'a..watak mak heroin tu la o ...

Tah..bodow gila plot mak dia ni..tk phm.ke culture depa mmg mcm tu?kn biasa jer janda tk ngaku anak/da penah kawen.sbb nk bina famili baru..anak2 yatim depa pon siap hntr ke oversea kn..amek la oru..mmg u rembes hero dr dulu kn..mine style nerd2 gituh hikss yg crite ajuma yg sblm ni kikiii..inesen jerr...nk kisss pun dah nk ending baru bjaya..oru td jumpa mat superbike tp mcm cpt je dia scan?ke bini dia dah ajarrr???tidakkkkkk musnah hrpn hukssss..wei mek,aiols spam tele u kikiiii..tgh giler main emotikon lorr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-10-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 22-10-2020 08:12 AM
Tah..bodow gila plot mak dia ni..tk phm.ke culture depa mmg mcm tu?kn biasa jer janda tk ngaku ana ...

Biasa..msti ada watak mak ala kekampungan duk back up ank jahat..sambil menangis ketuk2 dada marahkn takdir sbb miskin..
Mcm drama famous jang bo ri tu la..ank pregnant ank luar nikah..rela tlg sambut..lpas ank jahat tu lari..dia sanggup paksa ank dia yg bendul tu besarkn ank jahat tu..
Ksian..sampai abaikn masa depan..jaga ank org lain..
Drama tu best tau..paling top thn 2015..semua plakon dia menang award besar tahunan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-10-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 22-10-2020 08:12 AM
Tah..bodow gila plot mak dia ni..tk phm.ke culture depa mmg mcm tu?kn biasa jer janda tk ngaku ana ...

Tp drama jang bori tu the best..mak TP ni blakon jgk dlm tu..
Msti la mamat superbike tu dh pndai sbb malu muka dpn acik2 hntr ank tu..
Lain kali nmpk dia terkial2 tu terus sbuk dkt tepi dia..
Eh...tp pkp kn..jarak semeter..
Spam la xpe..nnti nk buka..haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-10-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ep 28-29..
Second hero dh masuk perangkap han yu ra tu..
Xpsl2 kena kawen walaupun xrela..
Walaupun i puji plot dia cepat skit..tp mcm xlogik..
Xkan la syarikat besar2 mcm tu hnya harap kn pelaburan dari satu company je..
Then xdpt pelaburan..terus nk jatuh bangkrap??
Yg jahat pakai modus operasi sama la..
Pksa2..bg time..mabuk..ajak p hotel..tersebar skandal..
Mengharapkn hero dpt tolong second hero sbb masing2 dh jnji nk jd rpt mcm adk abg..
Tp x...kesian second hero ulang balik apa ayah dia buat..xbahagia..
Disamping itu iols hepi sbb second hero xkn kacau jln hero n heroin..
Tp timbul watak rival lama han yu ra..then pak cik heroin dr kampung..apa motif??
Kalo ni iols rasa pak cik bekas detektif tu akn end up dengan adk ceo kaya tu..
@MissyMolly
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ep 20-22.Fast forward 5yrs..tunjuk msg2 punya current life.cian anak kakak tu..tp cerdik hahaaa suka tgk scene dia..tp tk ptt la nenek dia mrh2 mcm tu..budak tu comei kottt..meh dok dgn ajuma meh..tkde sapa nk mrh2 awak yg kiut tuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.076163 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list