CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kaoru44

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
 Author| Post time 5-10-2020 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 4-10-2020 10:17 PM
Oooo alahai..i dah tgk smp ep 5 mmg jht la kkk twin tu.plg jht dia sailang heroin nkkawen ...

Iols menangis epi 6 kot..
Time hero lari xnk kawen..lpas tu dia confess dia suka heroin..
Dh bnjir heroin nangis2..kata dia xsuka hero..dia baik sbb hero tu cacat jah..pdhl tpksa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-10-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 4-10-2020 10:57 PM
Even hero berlakon bodo2 alang kikiii heavenyerrr dpt tidur dgn dia kohkoh..tasty kowt..cute jer b ...

Haha..muka baby face cute lah..nk masuk 40thn dh dia..
Ppuan jahat tu mmg xguna..nnti dia tengking2 la hero tu sbb lembap..
Mgkn mak hero dpt call sbb heroin tu bg nombor kot..nk kantoikn calon istri hero tu..
Plot dia cpt lah..iols xsempat nk speku2..dh jd..
Episod 18 baru ni..mak hero..suami ppuan cntik hlg ingatan tu..dh mati..hbis watak dh..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 06:16 AM
Cepat kan plot dia..
Tp mmg sakit ati..iols xsuka tgok cter yg org lain kena tnggung pbuatan org  ...

Plus plot dia byk juga yg ncm real.mmg ada kes twins yg salah seorang kurang sihat/subur.so can relate sgtttt..masa eksiden pun even dah biasa tgk,yg scene ni ajumma cry2 jugekkk..kikikiii.in a split sec kn.lari,dgr bunyik,toleh tp mcm ter freeze plus mmg dlm tempoh waktu yg singkat,sekadar boleh tgk lori  je lelaki tuh,bammmmmmm!!terbaring..slow n steady drh keluar n mengalir..adeiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 06:17 AM
Iols menangis epi 6 kot..
Time hero lari xnk kawen..lpas tu dia confess dia suka heroin..
Dh bnj ...

Tk tgk lg tp mcm biasalah..plot ginih tk ngaku segala nih hiksss kot ngaku kang 7 ep dah tamat kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 06:21 AM
Haha..muka baby face cute lah..nk masuk 40thn dh dia..
Ppuan jahat tu mmg xguna..nnti dia tengk ...

Hihihiiii iols lmbt lg ni nk kejar..tasty sgt pelakon2 so kena menikmati semua ep dgn aman hahahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 5-10-2020 08:30 AM
Tk tgk lg tp mcm biasalah..plot ginih tk ngaku segala nih hiksss kot ngaku kang 7 ep dah tamat koh ...

Heroin kena jaga prasaan kakak dia..
So dia ugut hero kata kalau hero ckp xnk kawen..
Dia xnk jmpa hero dh..sambil nangis2..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 5-10-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 5-10-2020 08:29 AM
Plus plot dia byk juga yg ncm real.mmg ada kes twins yg salah seorang kurang sihat/subur.so can re ...

Ala..ahjumma tgok nnti..dlm episod 7,8..dh ada org dtg ugut ppuan jahat tu..xbg ppuan jht tu dftr nikah n dftr sijil lahir anak..episod 10 mcm tu dh reveal sape yg ugut tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 5-10-2020 08:31 AM
Hihihiiii iols lmbt lg ni nk kejar..tasty sgt pelakon2 so kena menikmati semua ep dgn aman hahahaa

Haha..kann..
Cter lg satu hero mcm xda function..duk mgeluh mcm tu je...
Xleh nk mgamuk ke apa..lembappppp..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-10-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 09:18 AM
Haha..kann..
Cter lg satu hero mcm xda function..duk mgeluh mcm tu je...
Xleh nk mgamuk ke apa ...

Haaaa ptg nih iols try test cuba tgk yek..biar je la situ..kota borak bila dah finale ker yg tuh ahahaaaa iols tk tgk u yg tuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 03:06 PM | Show all posts
kaoru44 replied at 26-9-2020 09:29 AM
Drama ni mgkn beratus ratus episod jgk..sambil iols lyn drama ratus2 lain yg nk dkt ending tu..boleh ...

ratus episod yg seram tu ok boleh try tgk nanti, sebab skrg mcm takde drama yg menarik nak di tengok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 5-10-2020 03:06 PM
ratus episod yg seram tu  ok boleh try tgk nanti, sebab skrg mcm takde drama yg menarik nak di t ...

Nope..yg ni ok..sbb cepatttttt..
U cek pm boleh?..ada iols tnya bnda..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 05:15 PM | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 05:04 PM
Nope..yg ni ok..sbb cepatttttt..
U cek pm boleh?..ada iols tnya bnda..

dah reply sori tak perasan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 5-10-2020 05:15 PM
dah reply  sori tak perasan

Link drama ni ada kat atas tauuu..haha..
Bosan dlm ni xramai geng borak..meh la join..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 06:21 AM
Haha..muka baby face cute lah..nk masuk 40thn dh dia..
Ppuan jahat tu mmg xguna..nnti dia tengk ...

Dah mati ke mak hero tu. Pastu sape nak tlg hero kalo wife dia buli.. I tgk kat tv je. So lambat sikit ep
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 06:21 AM
Haha..muka baby face cute lah..nk masuk 40thn dh dia..
Ppuan jahat tu mmg xguna..nnti dia tengk ...


Dah mati ke mak dia.. Sape nak tlong hero kalau wife dia buli. I tgk dekat tv. So lambat sikit ep
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 05:32 PM
Link drama ni ada kat atas tauuu..haha..
Bosan dlm ni xramai geng borak..meh la join..

nanti iols try tgk, selalu nampak kat kissasian tapi tak rasa nak tgk lg, suka tgk byk episod atau dah habis baru tgk, stress klu kena menunggu2 ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 5-10-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
neto replied at 5-10-2020 08:05 PM
Dah mati ke mak hero tu. Pastu sape nak tlg hero kalo wife dia buli.. I tgk kat tv je. So lambat s ...

Ow..u tgok jgk..bagus ada geng..haha..
Iols pun perasan sbb google psl hero ni..
Time tu kat astro episod 5 dh..record marathon..
Tp smpai episos 5 je ada..trus download kat kissasian..
I last tgok episod mnggu lpas..episod 18..time tu mak hero masuk jail..then nazak dlm tu..rasanya mati..
Tp prasan kn awl2 cter..hero tu yg pakai bj hsptl tgok mayat mak dia..then kena culik baru kena pukul dkt kpala..
So i saspek lpas mak dia mati..dia kena hntr ke wad gila oleh wife dia..then ppuan jahat yg sabotaj mak dia yg culik hero..
Lpas pkul tu terus jd normal..
Mggu lpas pun ada 3episod je..2lg xda sbb sna cti umum..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 5-10-2020 09:17 PM
Ow..u tgok jgk..bagus ada geng..haha..
Iols pun perasan sbb google psl hero ni..
Time tu kat ast ...

Tgk gitu2 je.  Mlm2 takde apa nak buat.. Tgk sambil main hp, lipat baju.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
neto replied at 5-10-2020 11:27 PM
Tgk gitu2 je.  Mlm2 takde apa nak buat.. Tgk sambil main hp, lipat baju.. Hehe

Ya ampunnn sama..multitasking khuensss...mlm tgh lipat kain ke ptg masa masak kikii sambil menyambil pastu kot ad tlepas saat/min mls nk ulang tanya tt jer hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok ep6-7 fokus psl kkk kmbr.ok la plot ni tgk heroin cuba gak nk korek2 & dah dpt hint2 yg kkk ni menipu tp last2 dia kena sweet talk kkk dia tuh terus punah smgt dia nk siasat keadaan.then puas hati sgt hero g hosp sbb heroin kohkoh..adan uker!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 05:28 AM GMT+8 , Processed in 0.076965 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list