CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: kaoru44

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
 Author| Post time 13-12-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh separih episod dh ni..
Bosan la plak tbe2..
Nmpk sgt tmbh scene nk panjangkan crita..
Akhirnya hero dh bongkarkan diri dkt ppuan n bapak heroin..
Then next episod ni second hero mcm dh tmakan kata2 bini jahat dia..
Bila nk masuk plot ceo tua dgn 1st love dia nihh...
Dh bosan...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa seken hero nih.. ni bkn cinta dah.. ni jeles namatey plus dah seropa perangai bini dia plak dah.. possessive/obsessive
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Oru..iols skip teros ep72..watak min ho dimatikan sobsob..plot pon nmpk mcm nk kita kata why?why?tp masih xsuka nenek dia tu asik la sebelahkan YR
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-12-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 27-12-2020 05:19 PM
Oru..iols skip teros ep72..watak min ho dimatikan sobsob..plot pon nmpk mcm nk kita kata why?why?tp  ...

Mati?????.ahjumma xbuka telegram ke?..ala..2mnggu dh iols xtgok..nnti iols tgok..n bgthu ahjumma..haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 27-12-2020 06:48 PM
Mati?????.ahjumma xbuka telegram ke?..ala..2mnggu dh iols xtgok..nnti iols tgok..n bgthu ahjumma.. ...

Buko gak mung la dop buko hehehee ada gusip best oru.. ajumma skip terus yg ep72 taw hehehee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 27-12-2020 07:22 PM
Buko gak mung la dop buko hehehee ada gusip best oru.. ajumma skip terus yg ep72 taw hehehee

Ok..iols dh marathon 8 episod td..
Min ho tu ada leukimia..tbe2 plak..
Tnjuk scene hidung slalu bdarah..then ada lebam2 kat bdn..
Dh buat kemo tp xjln..bdn plak xkuat nk handle treatment kemo lg..
So pmindahan sum2 ke tulang blkg..xpasti..
Hero bg sample..then dktr bgthu dna result tu bukan ank hero..
Apalg hero tflash back la zmn2 dulu..mmg psiko dh dia gelak2..pdhl sakit ati sgt2..smpai reaksi tu boleh gelak je..dr awl2 kena tipu..
Suami yu ra plak tdngar psl ayh yura g cari kat rmh mtk yu ra buat test nk tahu serasi x utk ank dia..
Tp hero n heroin dh putus sbb tu kn abg ipar dia..xelok la mak dia kata..
Episod2 tu penuh air mata je..iols nk jgk nangis..tp xpaksa cptkn2 lah..so satu episod jd 15minit je..sbb nk kejar..
Heroin dh xkeje situ..sbb hero bgaduh ngn second hero psl diaorg bcinta tu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 28-12-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yura kata dia boleh buat test tp hero kn serahkn semua bukti2 kjhtn dia dulu..
Tp tbe2 ada org lain sesuai nk derma..tp xjd rasa sbb kena sogok ngn yura..
X expect plak min ho tu akn mati..rasanya watak ayh kandung dia akn muncul..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 28-12-2020 05:53 PM
Ok..iols dh marathon 8 episod td..
Min ho tu ada leukimia..tbe2 plak..
Tnjuk scene hidung slalu  ...

Wah padat lg tepat chuols!kn bila ne tipooo tp kasih syg pd anak tu mana bole nk tarik balik.. tu jd gelakkkk jer.. frust sbnrnya dia tu

Mm eloklah quit..possessive sgt2..pshl dia pn laki org kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-12-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 28-12-2020 05:55 PM
Yura kata dia boleh buat test tp hero kn serahkn semua bukti2 kjhtn dia dulu..
Tp tbe2 ada org lain ...

Ada je si YR tu so maksudnya YR tu pun bkn ikhlas nk tlg anak sendiri.. masih main game dia.. apara mak mcm ni!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-12-2020 06:42 PM
Ada je si YR tu so maksudnya YR tu pun bkn ikhlas nk tlg anak sendiri.. masih main game dia.. apar ...

Itulahh..mmg tepat la dtg balik pkwe lama dia ayh min woo tu..
Tp iols rasa dia sndri xthu lg min woo dh mati..
Bosan plak bila hero mcm xda jiwa dh..
Kalau kte dh dendam gila2 dh..terus p kantoikn semua..xsmpat nk balik ofis buat keje semua..
Or diaorg just nk biar karma buat kerja..depa duduk diam2 makan popcorn je..
Itu la kalau jahat hidup mmg xkan tenang..
Nasib baik la dh nk habis..tp boleh puji la sbb xsngka watak ank akn dimatikan gituu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 28-12-2020 08:26 PM
Itulahh..mmg tepat la dtg balik pkwe lama dia ayh min woo tu..
Tp iols rasa dia sndri xthu lg min ...

Hehee u kn otai makjang.. mmg la ada plot yg kecewakan kita yg tgk nih.. xpun plot nk drag bg episod ley jd byk heheeehe.. ap perasaan YR agaknya kn bila tau anak dia xde
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-12-2020 08:42 PM
Hehee u kn otai makjang.. mmg la ada plot yg kecewakan kita yg tgk nih.. xpun plot nk drag bg epis ...

Haha..watak kureng dendam je semua..
Kalau iols dh hntr bukti ke fmly mertua..biar kena cerai..
Then hntr plak dkt syarikat tv psl dia prnh ada ank..
Kena buang keje..then iols upah org suruh g simbah acid ke muka..mwahahahahaha..pdn mukaaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 29-12-2020 10:38 AM
Haha..watak kureng dendam je semua..
Kalau iols dh hntr bukti ke fmly mertua..biar kena cerai..
...

Betul.. mcm yg baik baru nk counter attack then sbb timbang rasa cmtu kensel.. cissss sgt!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 29-12-2020 11:25 AM
Betul.. mcm yg baik baru nk counter attack then sbb timbang rasa cmtu kensel.. cissss sgt!!

Gitu la..nk hjg2 bosan plak..tp iols dh download episod smlm..nk tgok..ex dia tahu x psl ank mati..ahjumma..buka la telegram..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 29-12-2020 01:08 PM
Gitu la..nk hjg2 bosan plak..tp iols dh download episod smlm..nk tgok..ex dia tahu x psl ank mati. ...

Eh tutup ker? Ok2.. iols pon blom tgk lg yg smlm hehee.. ep sedeh2 je la dulu utk 2/3 hari ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-12-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 29-12-2020 02:17 PM
Eh tutup ker? Ok2.. iols pon blom tgk lg yg smlm hehee.. ep sedeh2 je la dulu utk 2/3 hari ni

Ok dh tgok td..dia tahu dh ank dia mati..then dia dh plan dgn tae pong nk kenakn yura..tp ntah la..ada dlm 30 episod lg ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-12-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 29-12-2020 02:39 PM
Ok dh tgok td..dia tahu dh ank dia mati..then dia dh plan dgn tae pong nk kenakn yura..tp ntah la. ...

Ahahaa komplot.. tgk la jd ke dipatahkan lagi.. hebat sungguh YR nih kohkoh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 30-12-2020 01:18 PM
Ahahaa komplot.. tgk la jd ke dipatahkan lagi.. hebat sungguh YR nih kohkoh


Ahjumma..try tgok thread drama baru melayu..aeril zafril tu..poster drama dia sama mcm cter tae pong ni..haha..iols ada tepek situ poster..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 30-12-2020 02:04 PM
Ahjumma..try tgok thread drama baru melayu..aeril zafril tu..poster drama dia sama mcm cter tae  ...

Zassss bedesup ku terbang
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik.. heroin tu.. biar betik.. semata nk bls dendam ke tu.. ajuma da tgk true beauty.. ala tp xhbs lg.. leceh nk tgu hbs.. tp real lawak.. cikgu boife kakak heroin tu mcm sama muka dgn bapak heroin jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.133736 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list