CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 45494|Reply: 303

[KBS2 DRAMA] A Man in a Veil

  [Copy link]
Post time 26-9-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kaoru44 at 28-9-2020 10:40 PM

A man has the intelligence of a 7-year-old due to an accident. Han Yoo-Jung ([Uhm Hyun-Kyung]]) is a woman with a bright and positive personality. She aspired to become an announcer, but her poor family background made her give up on her dream. She now works hard to support her family. She also lives in atonement for her fraternal twin sister's wrongdoings.
Link kissasian:https://kissasian.sh/Drama/A-Man-in-a-Veil/Episode-9?id=59459

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Comments

saya move ke bod drama korea yaaa  Post time 30-9-2020 01:39 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 26-9-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 27-9-2020 11:00 PM

Drama ni mgkn beratus ratus episod jgk..sambil iols lyn drama ratus2 lain yg nk dkt ending tu..boleh la try tgok yg ni..
Slalunya lyn sbs pnya drama..kbs kali ni mgkn lain skit kot..xpasti..apapun dkt astro baru episod 10..iols xsempat tgok satu pun lg..mlm ni ada ulangan..akan update balik..sesiapa yg tgok..drop2 la komen ye..
@MissyMolly
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 26-9-2020 09:29 AM
Drama ni mgkn beratus ratus episod jgk..sambil iols lyn drama ratus2 lain yg nk dkt ending tu..boleh ...

Join..later i drop comment yach!!tastyyyyyy kohkoh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoo..cepat btul plot drama ni..
Apa yg kte pkr akn jd tu mmg jd..n apa plot yg kte pkr utk back up pun jd serentak..
Mcm ada je rahsia..next episod dh kantoi..
Haha..better la dr drama sblm2 ni..
Tp ppuan jahat tu mmg keji...iols kalau plot lain ok..tp bab2 bila org khianat..siap smpai tahap tipu kturunan..tukar2 takdir..mmg..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 27-9-2020 11:00 PM

Ksian hero di bodoh2 kan..second hero ni xpasti lagi baik ke jahat..
Byk lg boleh kembang ni..
Apapun hero ni first time bawak watak mcm ni..
Slalu jd ceo kaya yg ek skit..tp kali ni jd watak mcm ni..
Xda apa yg iols boleh katakan selain hero tu..


Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ptg td while msk2 for dinner iols multitasking layan kdrama kohkoh..sempat lyn 1epi oru..ok sgt cerita ni sbb familiar juga la dgn pelakon2 nye..u know what..i like lelaki botak kaki gosip kat kakak twin tu ahahahaa..selalu watak dia ala2 gayah..tp suara dia tu yg best..ajumma jadik gigih sikit sekarang.dpt newly appointed boss yg soft spoken yet very supportive you..jd sedikit lupa pada kdrama
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 28-9-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 27-9-2020 05:41 PM
Ksian hero di bodoh2 kan..second hero ni xpasti lagi baik ke jahat..
Byk lg boleh kembang ni..
Apa ...

Tu la sedikit terganggu la tgk dia bwk watak bodo2 alang ni..cpt la plot dah sehat lagi macho lagi ek kohkoh..tercalar kehenseman beliau utk ep1 nih
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2020 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-9-2020 09:20 PM
Tu la sedikit terganggu la tgk dia bwk watak bodo2 alang ni..cpt la plot dah sehat lagi macho lagi ...

Llaki botak tu mmg gay dkt luar..antara yg brani announce dia gay kat sna..
Xpa..free2 je lyn..kumpul byk2..tp ok la..pace cpt skit..
Buat jahat je..next episod dh kantoi..
Ni smpai berbelas episod xda isi..tp nasib baik la yg sna tu dh nk hbis..utk upcoming yg kata gnti tu..kte tgok mcmana..kalau sma je slow..fokus dkt ni je la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 28-9-2020 09:46 PM
Llaki botak tu mmg gay dkt luar..antara yg brani announce dia gay kat sna..
Xpa..free2 je lyn.. ...

Sokong2...yu takde tk best la pulak nk borak sana hikssss ok later pas tgk i drop cni yer
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-9-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-9-2020 09:53 PM
Sokong2...yu takde tk best la pulak nk borak sana hikssss ok later pas tgk i drop cni yer

Beres..byk je drama pndek2..tp ntah la..xda mood nk tgok..
Plakon yg minat pun xda drama thn ni..
Sbb aritu smgt la tgok drama 16 episod..32 episod ni..tp mcm hampeh plak jln cter..kte ni hrap kn plot yg best..skali bosan..
At least xtkejar sgt la tgok drama pnjg2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok td tgk ep2..amboi kakak tuh ep1 dah kiss2 dry2..ep2 mega project!!omg sgt..suka la tgk ajumma2 dlm ni.lawa2..kenapa ceo tua tp hensem rembes tu mcm dingin jer dgn bini dia?cian bini dia tuh
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajumma bz sikit minggu ni konon hahahaa..mcm dah lama tk lyn drama..pdhl baru minggu ni jer bz nyer..yg mcm hilang ingatan tu famili tu ada kaitan dgn watak hero ke??so far mcm tkde kaitan jer..punya la nk tunjuk laki bini tu sooo loving hehehee
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-10-2020 09:04 PM
Ajumma bz sikit minggu ni konon hahahaa..mcm dah lama tk lyn drama..pdhl baru minggu ni jer bz nyer: ...

Xsure..pelik jgk..xkn tbe2 kn..
Tp second hero ank ceo tu la..
Jrg cter bapaknya lg macho dr ank
Iols pun ksian dkt bini ceo tu..
Tp bila dh tgok lg 3,4 episod selayaknya la kena layan mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2020 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 2-10-2020 06:19 AM
Xsure..pelik jgk..xkn tbe2 kn..
Tp second hero ank ceo tu la..
Jrg cter bapaknya lg macho dr ank ...

Ala ye ke..mmg suker tgk bini ceo tu..selalu watak baik jer hahaa..bapak lg rembes drp anak kohkoh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 2-10-2020 07:32 AM
Ala ye ke..mmg suker tgk bini ceo tu..selalu watak baik jer hahaa..bapak lg rembes drp anak kohkoh

Yg jd ank dia tu..prnh blakon jd hero drama pnjg2..heroin time tu ahjumma dr drama wanna taste tu..
Tajuk happy sister..
Byk cter dia 2thn lpas..
Arini xda update la cter ni n my mom tu..sbb raya kat sna..baca google..kat korea tgh raya chuseok kot..so cti..
Mcm kte la kot..raya tyg telemovie kot..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 4-10-2020 10:53 PM
kaoru44 replied at 2-10-2020 04:01 PM
Yg jd ank dia tu..prnh blakon jd hero drama pnjg2..heroin time tu ahjumma dr drama wanna taste tu. ...


Oooo alahai..i dah tgk smp ep 5 mmg jht la kkk twin tu.plg jht dia sailang heroin nkkawen dgn hero!!smlm ada tetamu istimewa mai hehe so tk dpt nk fly korea.ep3 tu nmpk la mak hero desperate psl sakit..ajumma nanges tgk mak dia tgkp gmbr sorang2 tu.gmbr utk funeral kan??pastu dah agak dah calon bini tu jht..pretender betul!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-10-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu ingat lelaki yg skandal tu yg jht.tulus ikhlasnya lelaki tu kejar kakak heroin huhu..pastu dah boleh agak la bila tunjuk traffic light blink2..pastu bkn lelaki tu menipu pun..kakak tu yg assume lelaki tu kaya.lelaki tu jujur je ckp tu bkn rumah dia blablaaa n seronok jer dpt tahu psl baby tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira plot calon isteri kantoi dgn heroin tu natural la jugak..cuma pelik kenapa mak hero yg dpt kol psl insiden gaduh tu??taw la nk kantoikan calon tp heroin kn ada mak pak??
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Even hero berlakon bodo2 alang kikiii heavenyerrr dpt tidur dgn dia kohkoh..tasty kowt..cute jer bgn pagi2 cuit org sebelah dgn jari telunjuk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 4-10-2020 10:17 PM
Oooo alahai..i dah tgk smp ep 5 mmg jht la kkk twin tu.plg jht dia sailang heroin nkkawen ...

Cepat kan plot dia..
Tp mmg sakit ati..iols xsuka tgok cter yg org lain kena tnggung pbuatan org lain..tukar2 takdir mcm autumn in my heart tu la..
Tp ppuan jahat tu mbabi buta lah..sbb dgr sok sek je prcaya llaki tu kaya..pdhl salah org..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-5-2024 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.102470 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list