CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1719|Reply: 11

Wakil Rakyat 'Kantoi' Layan Gambar Lucah Ketika Sidang Parlimen

[Copy link]
Post time 21-9-2020 04:19 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wakil rakyat Thailand mencetuskan kontroversi apabila 'kantoi' melihat gambar lucah di telefonnya ketika sidang parlimen berlangsung.


Ronnathep Anuwat sepatutnya memberikan perhatian kepada pembentangan bajet namun dikesan melayari laman web lucah hampi 10 minit.


Bangkok Post  melaporkan, insiden tersebut telah mengejutkan wartawan yang jelas dapat melihat tindakan tidak bermoral itu.


Foto: Agensi


Difahamkan Ronnathep melihat gambar pwanita wanita bogel manakala seorang lagi baring di katil tanpa baju. Satu lagi gambar menunjukkan seorang wanita menunjukkan kemaluannya.


Ronnathep kemudainnya mengaku perbuatanya itu dan memeberi alasan pelik dengan mendakwa menerima mesej di aplikasi Line daripada seorang gadis yang meminta pertolongan dan memerlukan wang.


Dia juga mendakwa melihat gambar tersebut dengan terperinci untuk memeriksa latar belakang bagi mengetahui adakah gadis tersebut benar dalam bahaya.


Dia mengatakan ingin 'memerhatikan keadaan persekitaran gadis itu dalam gambar'.


Menurut sumber wakil rakyat itu telah dipanggil oleh pegawai kerajaan namun tiada sebarang tindakan dikenakan. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 04:29 PM | Show all posts
mcm2 hal wakil rakyat skang nih.
melompat katak la...
isap vape ganja lah...

haihh... org mcm nih ke nak kita harapkan??
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 04:41 PM | Show all posts
Nasib bukan jadi kat sini. Boleh kecoh dibuatnya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Anuwat.........
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 04:49 PM | Show all posts
adoyai...kat malaysia pun apa kurangnya gak..

1. makan bekal mak bagi dalam parlimen
2. isap vape dalam parlimen
3. mulut kumat kamit nama babi berulang kali dalam ADUN
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 04:54 PM | Show all posts
Alah alasannnnn diaaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh ni latest news lagi? Sebelum ni pun pernah jg kan kantoii... Pun masa meeting reramai jg{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ewww geli tengok muka pacik tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Habis sidang, trus cari ayam siam la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
So.......moral of the story..... jangan percaya cakap YB-YB dan YAB.  Semua kaki gebang......perkasakan Melayu lah,  agamalah,  pertahankan negaralah sehingga titisan darah terakhir.  Semua gebang je lebih,  yg mampus rakyat marhaen jugak  To all politicians.....  you can go to hell la.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 09:14 PM | Show all posts
Mm ye siasat sampai telek pookey perempuan. Dia nak bayarkan biasiswa perempuan tu sambung belajar kot lepas dia tolong perempuan tu keluar dari aktiviti kemaksiatan
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kt tahiland selayaknya ..kalau melesia kekdahnya tepuk dahi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:04 AM GMT+8 , Processed in 0.095949 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list