CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10633|Reply: 69

"Tak Kerja Pun Boleh Makan,"-Shakila Khoriri Kembali Berlakon Bukan Se

  [Copy link]
Post time 21-9-2020 01:29 PM | Show all posts |Read mode
Setahun lebih Shakilla Khoriri hilang dari dunia lakonan.


Kini dia teruja kembali ke set penggambaran. Bagaimanapun dalam masa yang sama dia sedih kerana terlepas melihat prose pembesaran anaknya, Ameena Sofia yang kini berusia setahun.


  


"Sebenarnya seronok kembali shooting sebab dah lama berehat. Sekarang waktu sesuai sebab Ameena dah besar dan pandai bawa diri. Masa saya terpaksa berjauhan dengan Ameena sebab shooting di Melaka selama 15 hari, setiap kali video call mesti sedih. Sebab satu hari tinggal dia, banyak benda baru yang dia belajar. Tapi inilah pengorbanan," katanya kepada mStar Online.


Foto: IG


Tambah Shakila, dia kembali berlakon bukan sebab masalah kewangan, tapi ingin melepaskan kerinduan terhadap lakonan yang sudah diceburi sejak 18 tahun lalu.


  



  





"Bukan soal duit, kalau tak kerja pun masih boleh hidup dan makan. Lagipun saya bukan pelakon popular, berapa sen je dapat. Saya boleh jana pendapatan lebih dengan buat reviu tapi jiwa dan hati saya dekat lakoban. Kalau orang bayar sikit pun, saya terima sebab memang itu minat saya," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:37 PM | Show all posts
bese dah lama menyepi pastu keje balik sama ada tok laki job sendu ataupun mesejid bakalan runtuh..

eh!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:38 PM | Show all posts
tapi yg pelik nihhh retis sendu boleh plak followers sampai 500k...real followers ke tololwers??
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam pernah kenal laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
oooo dh tu kita ni nk kena mggelabah teksssss ke apa dgn berita sampah mcm ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:02 PM | Show all posts
I suka dia ni berlakon. Suara dia mcm match dengan lakonan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia host rancangan mana lagi sedap
Tengok cite tu..iols rasa nak katok je..
Cili tak pecah minyak..
Pastu cam.eh..mcmana rasa dia..
Paling jujur is abang nasi lemakmgoreng
Hahahahahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:09 PM | Show all posts
Kurex replied at 21-9-2020 01:47 PM
Macam pernah kenal laki dia

Laki dia si Fizi Ali pemyampai Suria FM segmen Trio Suria Pagi dengan Ajak Shiro ngan Issey... tapi dia kata 18 tahun berlakon kenapa aku tak kenal..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak tinggalkan anak sedih tp tak kisah bayar sikit... pelik gak statement tu... kalau aku org bayar sikit baik aku jaga anak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang klu tak berlakon, sebab dia tak kayu, cuma sayang selalu jadi extra je

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 21-9-2020 02:09 PM
Laki dia si Fizi Ali pemyampai Suria FM segmen Trio Suria Pagi dengan Ajak Shiro ngan Issey... tap ...

Patutlah macam kenal.. aku sendiri tak kenal bini dia ni sape, aku gugel tadi, tetap tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 21-9-2020 02:23 PM
Kalau nak tinggalkan anak sedih tp tak kisah bayar sikit... pelik gak statement tu... kalau aku org  ...

Yup. Tak worth it tinggalkn anak untk duit yg ciput tu.. ciput2 dia pun mgkn besar jgk untk kita.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kampung people je parasnya..sesuai jadi extra..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 peel retis tempatan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:44 PM | Show all posts
Kurex replied at 21-9-2020 02:28 PM
Patutlah macam kenal.. aku sendiri tak kenal bini dia ni sape, aku gugel tadi, tetap tak kenal

Dalam Suria Pagi tu pun kadang diorang dok cakap SYakila Koriri ni pelakun tapi aku tak leh nak recall memang WhoRYuss kategori lapan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni selalu je berlakon dulu tapi tetap sendu. Lepas kawen laki bini konon nak tunjuk dua2 biol pas tu terhasillah video2 kt ig yg kdg2 menjengkelkan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:52 PM | Show all posts
mamajawie replied at 21-9-2020 01:37 PM
bese dah lama menyepi pastu keje balik sama ada tok laki job sendu ataupun mesejid bakalan runtuh..
...

sis pun speku macam tu..
Jarang kalau dah betul2 senang nak kerja balik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:55 PM | Show all posts
ais_kosong replied at 21-9-2020 02:52 PM
sis pun speku macam tu..
Jarang kalau dah betul2 senang nak kerja balik..

khuennnss..almaklumlah contoh retis lama menyepi tetiba aktif balik ni mostly sebab da nak bercerai gittuhh..nak kata shuben sheollss xmampu takde job ade je heshe kat suria pagi tuhhh

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok gak dia belakon, anak dia kdg lalu kt ig aku comel,,, tp mak pak dia suka nau buat video tah pape utk review lah ape lah,,
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:57 PM | Show all posts
baiklah shakila koriri..ampun tak kenal siapa.

tapi anak dia comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 06:17 PM GMT+8 , Processed in 4.416169 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list