CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 24789|Reply: 172

Wany Hasrita Beli Rumah Dua Tingkat, Cukup Untuk Ibu Dan Anak-Anak Kucing

  [Copy link]
Post time 21-9-2020 01:17 PM | Show all posts |Read mode
Impian Wany Hasrita tercapai selepas berjaya memiliki kediaman senditi.


Penyanyi ini berkata dia dah pasang impian untuk meilikinya sejak tahun lepas lagi.


  



"Alhamdullillah atas segalanya. Betullah kata-kata itu satu doa. Setiap hari sebut nak beli rumah, oergi haji dan umrah, doa dipermudahkan untuk beli rumah. Ibu ini rumah kita, terima kasih pada semua yang mendoakan," kongsinya melalui Instagram.


  



  



Penyanyi ini juga berkongsi video bersama ibunya mengunjungi rumah dua tingkat itu.


Wany juga memberitahu akan melakukan beberapa pengubahsuaian sebelum berpindah masuk.


Foto: IG


"Rumah tak besar tak kecil tapi sedang cukup untuk kami berdua dan anak-anak kucing," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la kumpul aset yg berharga masa tngh laku ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Eco majestic ni kat mana ek.. Shah alam tu eco granduer kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:35 PM | Show all posts
Semoga dpt bjiran dgn Wani..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:37 PM | Show all posts
Normabaru replied at 21-9-2020 01:31 PM
Eco majestic ni kat mana ek.. Shah alam tu eco granduer kan

Semenyih tak silap.. Cantik design rumah2 kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:40 PM | Show all posts
bestnyeee muda2 dah dapat beli rumah besar..
semoga murah rezekii
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:40 PM | Show all posts
eco majestic kat johor pun ada kalu xsilap..

btw untung la peruzz kalu jadi kawen ngan si barista ni terus cuci kaki msuk rumah je
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawaaaa bagus la. Lepas ni renovate plak dan deko2
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp utk dia ngan ibu... Ayah dh meninggal ke...anak tunggal ek?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Murah rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie: eco majestic kat johor pun ada kalu xsilap..btw untung la peruzz kalu jadi kawen ngan si barista ni terus cuci kaki msuk rumah je

I kan dah beli rumah jugak, everytime org cakap nanti kawin laki cuci kaki je masuk rumah i rasa marah tau.
Lagi2 kalau yg ckp tu laki. I jawab je kalau i kawin laki i kena cari rumah lg besar dr rumah skrg. Tp memg betul kalau i kawin i nak laki tu beli rumah lain ye utk family gitteww..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu: Knp utk dia ngan ibu... Ayah dh meninggal ke...anak tunggal ek?

Rasanya parents dia bercerai..ada dulu2 i baca wany cerita kesusahan dia dgn mak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 21-9-2020 01:31 PM
Eco majestic ni kat mana ek.. Shah alam tu eco granduer kan

Semenyih. blh than besar jg umah tu. Design ala2 umah shuib sarah kt puchong tp kecik ckt.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:11 PM | Show all posts
cupu replied at 21-9-2020 01:45 PM
Knp utk dia ngan ibu... Ayah dh meninggal ke...anak tunggal ek?

Baru nak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 21-9-2020 01:45 PM
Knp utk dia ngan ibu... Ayah dh meninggal ke...anak tunggal ek?

Anak tunggal. Makpak cerai. Dia dduk ngn mak. Mak dia xkawin lain. Mgkin ada adik bradik lain belah apaknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:11 PM | Show all posts
Lula2 replied at 21-9-2020 01:55 PM
I kan dah beli rumah jugak, everytime org cakap nanti kawin laki cuci kaki je masuk rumah i rasa m ...

bagus la chuollss da beli rumah b4 kawen..meolllss ni da msuk 3series rumah semut je ader nihh..maklum la ikut cita2 mak pak nak soh meollss blajar sampai 5-6 tahun ujung2 keje gaji cenonet gak..urghh

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:12 PM | Show all posts
kalu si barista ni beli rumah cash lagi bagus sebab retis ni tak selamanya dia kat atas melainkan ko tu penyanyi bernombor..

kebarangkalian nak sendu takde job tu tinggi sebab ko bukannye penyanyi bernombor
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:12 PM | Show all posts
tahniah dek wany... rezeki dapat beli rumah waktu muda macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. Cntik design umh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 21-9-2020 02:12 PM
kalu si barista ni beli rumah cash lagi bagus sebab retis ni tak selamanya dia kat atas melainkan ko ...

Sapa barista?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.103524 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list