CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 17006|Reply: 67

Wani Kayrie Pelik Afieq Shazwan Dakwa Hubungan Dingin Kerana Orang Ketiga

  [Copy link]
Post time 22-8-2020 11:41 AM | Show all posts |Read mode
"Tak tahu apa yang terbuku di hatinya."


Penyanyi dan pelakon Wani Kayrie mendedahkan terkejut dengan kenyataan Afieq Shazwan mengenai hubungan mereka yang menjadi dingin akibat kehadiran orang ketiga kerana dia sememangnya tidak menyimpan perasaan istimewa terhadap seseorang.




Kredit foto: IG Wani/Afiq



"Sebenarnya saya baik-baik saja dengan Afieq, tapi saya tak pasti kenapa Afieq keluarkan kenyataan mengenai hubungan kami.

"Bagi saya, kalau ada masalah sepatutnya diselesaikan antara kami. Saya tak ada kekasih atau teman istimewa seperti yang didakwa. Kalau dia nak pergi atau tak selesa dengan saya, itu pilihan dia," ujarnya.


Kata pemilik nama Syazwani Abdullah, 20, dia mahu fokus pada karier dan enggan orang berkata-kata mengenai hubungan mereka.


Dalam masa sama, Wani akui tidak senang apabila Afiq mengaitkan lagu Lelaki Di Telefon dan single terbarunya dengan hubungan mereka.

"Saya terasa juga dengan kenyataan Afieq. Sebelum ini pun, dia ada kata lagu Lelaki Di Telefon itu ada kaitan dengan kawan wanitanya yang rapat berlaku curang. Kali ini, lagu baharu dia pun kata ada kaitan dengan kehidupannya.

"Jadi, sudah tentu orang akan kaitkan saya sebab kami memang rapat. Tapi saya lagi tak selesa apabila ada orang yang rapat tanya betul ke ada orang ketiga dalam hubungan kami.

"Tapi tak apa la, saya tak kisah... suka hati dia la nak buat lagu apa. Sebab saya sendiri tak pasti lagu itu ditujukan untuk saya atau tidak. Lagipun sekarang saya hanya ingin fokus pada karier seni dan kolej," ujarnya.





Kredit foto: IG Wani




Terdahulu, Afieq yang tidak pernah membuka mulut mengenai hubungan yang terjalin antara mereka memberi bayangan akan mengungkap kisah hidupnya menerusi single yang bakal dilancarkan September ini. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
1st

Idong mancung vs idong java
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
ooooooo.. dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo xde cite lain ke dikkk..cite2 mcm ni simpan sendiri je sudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila rapat ke mmg bercinta dorg ni??
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik nak ikut jejak langkah sis kemut adik beradik dan zulin surgery kah?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-8-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus kena Friendzone..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hantamal at 22-8-2020 01:40 PM

Kozzer cerita cenggini pun jd newsdah takde cerita lain ke nak dijaja?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kate kawan dh lepas tu nk terasa2 knp
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Fonenn jah sentap
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Gitu la nok kalau kapel dengN hadek2.

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh maiii.. apa yg meolss baca ni. Terus murung sbb terasa tua, confused & x faham
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sape la memangkok ni..serius aku tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai bbdak ni. Iols still rasa diorg bbdak sbb thok diorg mnyanyi kecik2 jah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Miss_LoveLeen replied at 22-8-2020 02:18 PM
Oh maiii.. apa yg meolss baca ni. Terus murung sbb terasa tua, confused & x faham

I pun x berapa nk fhm.. mula2 terasa sbb si laki buat lagu pasal kawan rapat yg curang (which is dia anggap lagu tu ditujukan utk dia), hujung2 artikel ckp dia pun xpasti lagu tu mmg cerita pasal dia ke atau org lain, xnk ambil pusing katanya.. dh tu pesal ko pong pang dari mula..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Wanie ni lagu dia apa?? Lupa dah aku?? Lepas gosip cinta dengan footballer, dengan afiq pulak kau ni dik.....macam2 la...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka nengok budak afiq ni
Comey jer
WK tu x sangka umo 20...mcm late 20 dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita cinta bbnu jah. Ni pun jadi news kah? Ko sekolah ke tak???
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Waniey paling hampeh dikalangan penyanyi yg bernama wani.asyik cite psl jantan.sampai org ingat umur pon dh lewat 20an.sayang sungguh padahal education pon bagus dan suara pon boleh nyanyi compare dgn cumi cumi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw kalau tak kerana tertengok klip satu rancngan tv iols mati2 ingatkan lagu lelaki di radio tu andi bernadee yg nyanyi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 199723 Replies : 4690
upsr bocor versi murid, cikgu, bapak
jonedoeupsr bocor versi murid, cikgu, bapak
Views : 5516 Replies : 23
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 11862 Replies : 11
UK dilanda cuaca panas melampau 26 darjah celcius
YgBenarUK dilanda cuaca panas melampau 26 darja
Views : 11408 Replies : 10
Jangan Melangkawi Batas
riena3321Jangan Melangkawi Batas
Views : 19021 Replies : 56
Mohon hati2 ye adik2 PLKN nnti.. Mereka ada di mana2 ????????
chaconMohon hati2 ye adik2 PLKN nnti.. Mereka
Views : 2851 Replies : 10
Beza wasap status ikut level
chaconBeza wasap status ikut level
Views : 5041 Replies : 9
Baju Pengantin kembang Setaman
FARRAZOOLBaju Pengantin kembang Setaman
Views : 10822 Replies : 57
Oh ni lah dia sebabnya....
RalineOh ni lah dia sebabnya....
Views : 3631 Replies : 27
Kenapa Biri Biri Jalan Lambat?
XimKenapa Biri Biri Jalan Lambat?
Views : 21549 Replies : 62

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 06:31 PM GMT+8 , Processed in 0.125412 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list