CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 10141|Reply: 47

Anuar Zain Bengang Ada Yang Menyamar Sebagai Dirinya!

  [Copy link]
Post time 22-8-2020 10:51 AM | Show all posts |Read mode



Lama tidak mendengar khabar penyanyi bersuara merdu, Anuar Zain. Terbaharu, Anuar meluahkan rasa kesal dengan kemunculan akaun Instagram yang menggunakan namanya, lalu menyamar sebagai dirinya.


Lalu, penyanyi Andainya Takdir ini turut berpesan kepada rakan-rakan Instagram supaya berhati-hati kerana penyamar itu menggunakan gambar sama dengan akaun asli.





Foto : Twitter




Rakan artis turut menyuarakan rasa marah mereka dengan benda sama sudah banyak kali berlaku.







Foto : IG





Foto : IG



Difahamkan, ia juga bukan yang pertama kali berlaku kepada Anuar kerana dua bulan lalu dia berdepan masalah sama.





Foto : IG




Bagaimanapun, melalui pencarian CARI, akaun penyamar di atas sudah tiada. Ini mungkin kerana ramai pengikut Anuar sendiri telah membuat laporan mengenai akaun penipu tersebut.





Foto : IG




Macam-macam cara digunakan untuk menggodam akaun selebriti dengan pelbagai alasan. Semoga mereka yang membuat akaun sebegini diambil tindakan sebagai pengajaran. Kepada peminat, jangan tertukar pula kerana akaun IG Anuar sudah mempunyai 'blue verification' ya. -  CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Deiiiii bg la cerita baik sket. Yg Ada informative membina bang oooooi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:09 AM | Show all posts
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak leh ke.
Rengsaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
noodle.baby replied at 22-8-2020 11:09 AM
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak l ...

Khennnnz geli baca komen arja

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg xd keje betul create ig menyamar jd org lain ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus melancarkan koleksi hijab di bawah label keabadian cinta
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-8-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Org menyamar chuols ke Abam Kua? Yg chuols menyamar jadi "flower horn" boleh laa pulak....sudah2 laa botox n filler muka dah nk meletopansss dah...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hodohnya muka botox Anuar tu!
Perut pula ke depan!

Dah kenapa komen Arja je yang dia reply??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
noodle.baby replied at 22-8-2020 11:09 AM
Geli laa ngan si arja tu.
Lagi2 time dia bahasakan diri dia arja-arja-arja.
Guna saya atau I tak l ...

aah nak ber arja2 bagai.. mcm kelempuk!


btw utk x OT follower heols dah cecah 1M kah??
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
hengat kan penyamar nua jen bersuara sumbang. apooo eja shahrul pun dah serupa bangla gituhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Punya la dlu pujaan hati dinda.. nampak kertunya weh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang fmly hj zain ni..

Yg laki solo forever. Yg perempuan plak da janda
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nk kawin abam nuar?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Confiden ernie ckp pakcik dia xde fake2.. yakinnya kamuuu
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 09:38 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 21-8-2020 11:11 PM
Khennnnz geli baca komen arja

Ayuh Acik shake your bon-bon bersama Arja...

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Penampakan kelibat bam nuar tatkala masih tasty dolukala....





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2020 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ku sangka kan duluu bam nuar bakalan berakhir dgn dayang.... rupanya bujang sampai kesudah.... btw fake account tu biasa la, dh nama pun retis
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 10:16 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 22-8-2020 10:21 AM
cmf_premierleag replied at 21-8-2020 11:27 PM
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus ...

Anuar Zain sejak tahun 2017 dah jual tudung.

  

  

  

Skrg tatau la apo status tudung ni....samada masih dijual di pasaran atau dah bungkus.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 22-8-2020 11:27 AM
semoga nuar jeng terbuka hati mengikut jejak langkah jena jen dan ernie zakri utk berhijab sekaligus ...

Oh my

Hahahadoiiii

Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
naksedap replied at 22-8-2020 09:49 PM
Penampakan kelibat bam nuar tatkala masih tasty dolukala....

Semputnya kak long
Dgn low note tenggelam nya

Btw hensem bang nuar ms ni

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 05:27 AM GMT+8 , Processed in 0.379037 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list