CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 31185|Reply: 141

"Dah Kahwin Pun Ada Boyfriend Lagi?"-Gambar Dicium, Ain Edruce Kena Ma

  [Copy link]
Post time 20-8-2020 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Kongsi gambar dengan suami pun kena maki?


Kesian Ain Edruce, gara-gara gambarnya dicium oleh suaminya, Amirul Hafiz Mustaffa, habis dirinya kena hentam


Kata Ain dia dituduh tidak tahu hukum hakam sebagai seorang muslim.


  



Dalam foto yang dimuat naik di Twitter itu, suaminya dilihat mencium Ain di bahagian pipi sempena sambutan ulang tahunnya yang ke-29.

Kapsyennya, "My boyfriend is amazing".

"Ada yang kecam dan tanya saya kenapa post gambar cium-cium dengan boyfriend, kan berdosa, haram.

"Ada pula yang cakap saya kan dah ada suami kenapa post dengan lelaki lain ni," katanya kepada mStar Online.






Ain menambah, tiada salahnya untuk berkongsi gambar dan saat indah bersama suami di media sosial.


Baginya, netizen yang mengecam itu masih belum kahwin dan tak memahami perasaan pasangan yang sudah berumah tangga.


  



  



"Nak belanja gambar suami sikit-sikit pun ada orang nak kecam," tambahnya.


Ain juga merasakan laman Twiitter sekarang dah jadi toksik.


Jadi, salah kapsyen yang menimbulkan salah faham atau netizen yang sebenarnya lurus bendul? -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2020 10:28 AM | Show all posts
Dah tahu natizen Malaysia jenis kaki hentam dan kena nak suap maklumat 24jam, takyah la letak caption BF. Letak terus  SUAMI….  Kan dah jadi bahan fitnah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang persoalan netizen menjemukan
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sgt netizen komen membabi buta..
Baca caption terus kecam..xthu org tu dh kawen ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 10:52 AM | Show all posts
debab_78 replied at 20-8-2020 10:28 AM
Dah tahu natizen Malaysia jenis kaki hentam dan kena nak suap maklumat 24jam, takyah la letak captio ...

Takkan semua nak ikut netizen yang kadang-kadang bodoh tak bertepian.

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-8-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

Biar tak hensem ,asal kaya ? Gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
oohhh dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

of courseee lah kayaa duit kepuk2.. takkan lah muka mcm tu kerja mekanik boleh jadi suami ain edruce..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

of courseee lah kayaa duit kepuk2.. takkan lah muka mcm tu kerja mekanik boleh jadi suami ain edruce..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruknya bahasa budak pompuan senoriqa tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts


Suka tgk youtube dia..rumah drg cantik
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang kecam tu ntah2 tak pernah dibuat laki camtu kottt.... Yolah dah tua bangka laki pun segan nak cium.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 11:54 AM | Show all posts
ye netizen belum berkahwin dan tak faham perasaan ittew. tah lah malas nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-8-2020 10:39 AM
laki dia ni kaya ke? rupa mmg xde. klu x kaya mmg saluten la Ain.. sbb x pilih harta dan rupa.

Kejam hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawannya rumah dia ......suka Ain ni ..mesra alam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-8-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 20-8-2020 11:12 AM
Teruknya bahasa budak pompuan senoriqa tu

Kan..
Teruk betul bahasa..dahlah sibuk kt twitter org geram aku..apa yg bitter sgt tah budak2 twitter ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya rumah dak Ain ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jajamis replied at 20-8-2020 11:16 AM
Suka tgk youtube dia..rumah drg cantik

Br tgk ni smlm
Cantik rumah dia
Lebih suka konsep ni dr kerawng emas segala, semak
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya rumah ain..lawa modern habis. rasanya berganda lg lawa dari rumah awalscha rumah hanis rumah lofa.bestnyaa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 198865 Replies : 4651
‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penyediaan Makanan Bersih & Selamat’ – Chef Wan
YgBenar‘Banyak Peniaga Melayu Tiada Ilmu Penye
Views : 10614 Replies : 2
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30349 Replies : 222
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27126 Replies : 106
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41227 Replies : 250
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73611 Replies : 320
On your mark get set go!!
jueazOn your mark get set go!!
Views : 1010 Replies : 0
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 8371 Replies : 3
Kucing Pitbull
intan_smsbKucing Pitbull
Views : 2340 Replies : 2
Fakta Unik Kucing Tuxedo
intan_smsbFakta Unik Kucing Tuxedo
Views : 5497 Replies : 1

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.257609 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list