CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 34329|Reply: 249

"Kami Dapat Bilik Ada Anai-anai Pun Relaks Je" - Abby Abadi Sokong Ali

  [Copy link]
Post time 19-8-2020 01:04 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Abby/Aliff




Kecoh orang berkata-kata mengenai Abudi Alsagoff yang membongkarkan sikap sebenar Datuk Seri Aliff Syukri berhubung kes di rumah penginapannya di Sugeh Hill Resort.




  



Isu berpanjangan apabila usahawan kontroversi itu tampil memberi kenyataan balas dan mendedahkan sikap tetamu di resortnya itu.


Kelihatan ramai mengecam tindakan Aliff, namun lain pula pendapat Abby Abadi yang didakwa netizen menyokong usahawan itu.




Kredit foto: IG/Murai




Abby turut mempertikaikan tindakan pihak terbabit menularkan isu itu hingga kelihatan seperti nak menjatuhkan perniagaan orang. - CARI


Baca Juga: "Terima Kasih Viralkan Resort Saya" - Aliff Syukri Dedah Perangai Jakun Penginap


Baca Juga: 'Dulu Aku Pun Kaki Backup Dia' - Kak Mel Sindir Aliff Syukri Ego

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
yelaaaa dah laki ko dpt job dgn si alif nie.mmg ler ko sokong dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:09 PM | Show all posts
Kalau sampai dlm peti ais ada lipas itu melampau laa namanya!! apoooo lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ko punya psl la dpt bilik ada anai2 x komplen. Aku dpt kt thisle jb, cover seat toilet ada kesan tapak kaki, aku komplen, terus diorang upgrade bilik & tukar seat cover tu immediately.. Mcm tu la patut handle customer..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Klo i pun, sakit hati...bayar mahal dpt bilik x semenggah or kotor....
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x faham pembodek ni.

Duit aku.. Jadi aku berhak dpt terbaik.. Tu pendapat aku.. Kalau aku booking hotel.. Benda yg x patut ada.. Aku komplen..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
third class mentality.
Semuanya takpelah, relaxlah, ok je bla bla..
paying customer kak oiii.. Bukan  duduk free je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak bukak resort kenalah jaga kebersihan segala. Ni la masalah Toklep ni, ada duit semua dia nak try tapi tak buat sungguh2.

Mana boleh kata resort murah, ala kampung patut customer dah expect segala becak banjir tu. Orang nak pi holiday kat ceruk mana sekalipun tetap nak selesa dan bersih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:31 PM | Show all posts
selayaknya la, sebab memang level kau duduk dalam bilik yang ada anai-anai, lipas, ulat sampah, ulat gendon..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nye pasal  taknk complain. Kalau hotel takde star, byr murah tu lain cerita lah. Kalah dah byr mahal, mesti nk yg elok.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:34 PM | Show all posts
aku pi gold coast morib...cermin almari jatuh berkecai...masa tu baru jer check in...nasib baik la x kena anak2...dh la cermin tu besar & tinggi...report kt mgt terus dpt tukar bilik...bilik mengadap pool lak tu...xde pulak mgt minta ganti rugi byr cermin tu...lgpun cermin tu yg x kukuh...mmg dh nk tercabut...kalau pg resort toklip ni mesti kena byr gantirugi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb pengotor so bolehla relax jer ada lipas, anai2
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah ada customer macam sheolls ni, untung owner Hotel
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-8-2020 01:28 PM
Aku x faham pembodek ni.

Duit aku.. Jadi aku berhak dpt terbaik.. Tu pendapat aku.. Kalau aku bo ...

aku slalu kutuk abby ni tp ade org tak faham knp haha
tp tu la kdg2 die ni komen mcm lahir trus bertudung litup haha

Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
SherryZass replied at 19-8-2020 01:36 PM
Baguslah ada customer macam sheolls ni, untung owner Hotel

sejenis redha la ko.. sdg diuji dpt bilik sarang anai2... paham tak erti syukur...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
haishhh bakyahh.. takkan ko dh biasa duk tmpat kotor?? klu dh biasa mmg tak kisah bab2 hygiene ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 19-8-2020 01:39 PM
aku slalu kutuk abby ni tp ade org tak faham knp haha
tp tu la kdg2 die ni komen mcm lahir trus b ...

Aku jarang kutuk dia.. Tapi kali ni mmg patut krna kecam.. Melampau sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lipas dkt dalam peti ais benda biasa? Like seriously abby?? Nampak sangat la kau tu pengotor. And kalau nak membackup alif pun agak2 la.. jgn la sampai nmpk diri tu bodoh sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-8-2020 01:42 PM
Aku jarang kutuk dia.. Tapi kali ni mmg patut krna kecam.. Melampau sangat

sejak takde byk isu jrg ambik pot... klau menda btul.. takpe.. klau salah kutuk..

mcm nak berdoa kat soc med.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiara jac ada gak resort kat janda baik, elok je takde pun komplen lipas ke apa ke. Mentaliti org kita kalau masuk kampung kena hadap2 benda2 kotor gitu. Pest control penah dgr? Nampak sgt management kupik tak nak melabur lebih untuk maintenance. Rm199 untuk bilik batak toilet kat luar? Series ah? Harga tu leh dpt superior room kt lengkap semua kt kl ni. Patut rm80 je rupa mcm tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 11:01 AM GMT+8 , Processed in 0.087571 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list