CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6384|Reply: 37

Penjualan Minyak/Krim Membesarkan Buah Dada, Bontot dan Zakar, sejauh mana keber

[Copy link]
Post time 21-7-2020 10:13 AM | Show all posts |Read mode
Muthakir ni ramai peniaga2 pkp menjual ubat2, krim2, losyen2 utk membesarkan buah dada, bonto, penis dan lain2...adakah ubat2 ini mendpt kelulusan KKM atau sekadar mengambilnya dr negara China, India atau negara2 yg diragui kesahihannya?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2020 10:50 AM | Show all posts
bukan skg je, dah beberapa tahun sblm ni mmg lambakan produk bodoh ni ada di pasaran masalahnya ramai plk yg beli.

teringat satu kes yg miss v tertutup rapat lps masukkan that product dlm tuuuttt dia hingga kena pegi ke hospital...... bukan salah nk sedapkan hubungan intim tapi jgn ambik jgn singkat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringin nak makan sane nang yang macam @sarah82 promot. Tgk murah je tak sampai rm3. Tapi takut pulak effect kemudian hari. Takut terlebih mantap je
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 21-7-2020 11:13 AM
Teringin nak makan sane nang yang macam @sarah82 promot. Tgk murah je tak sampai rm3. Tapi takut pul ...

Hahahahaha.. Iols ambik seminggu saja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 02:19 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-7-2020 11:31 AM
Hahahahaha.. Iols ambik seminggu saja

membesar elok tak?

dari size ape ke ape?

ada kelulusan KKM tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 02:20 PM | Show all posts
chinta89 replied at 21-7-2020 10:50 AM
bukan skg je, dah beberapa tahun sblm ni mmg lambakan produk bodoh ni ada di pasaran masalahnya rama ...

nak beli perlu ada kelulusan KKM...sebab tak tahu racun ape yg dia letak dlm ubat tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 21-7-2020 02:21 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 02:22 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-7-2020 02:23 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 02:24 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 21-7-2020 02:19 PM
membesar elok tak?

dari size ape ke ape?

Produm siam la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 03:07 PM | Show all posts

bahaya produk dr siam ni...tidak ada pensijilan di sana...atau kelulusan KKM...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 21-7-2020 03:07 PM
bahaya produk dr siam ni...tidak ada pensijilan di sana...atau kelulusan KKM...

Ada je la.. Aku beli ada kelulusan siam la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 03:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 03:10 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-7-2020 03:09 PM
Ada je la.. Aku beli ada kelulusan siam la..

kelulusan siam tak telus...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipan dan tetek tak dapat dipisahkan. Fetish ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 21-7-2020 03:10 PM
kelulusan siam tak telus...

Ye la.
Menang kat ang la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 04:55 PM | Show all posts
Gomea replied at 21-7-2020 03:13 PM
Ipan dan tetek tak dapat dipisahkan. Fetish ke?

bukan isu tetek...tapi kesihatan wanita dlm masyarakat secara umum...tak takut ke kena breast cancer kerana makan racun?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2020 04:56 PM | Show all posts
sarah82 replied at 21-7-2020 03:15 PM
Ye la.
Menang kat ang la.

bukan menang atau kalah...undang2 perlu ada utk memperketatkan kemasukan ubatan2 beracun ke dlm malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 21-7-2020 04:56 PM
bukan menang atau kalah...undang2 perlu ada utk memperketatkan kemasukan ubatan2 beracun ke dlm ma ...

Ye laaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.313147 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list