CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 33782|Reply: 144

'Come To Daddy' - Kinah Kongsi Lagi Gambar Seksi Sampai Undang Komen Lucah

  [Copy link]
Post time 22-6-2020 06:20 PM | Show all posts |Read mode
Sering kali penampilannya menerima kritikan negatif daripada orang ramai, terbaru Sharifah Sakinah sekali lagi mencuri tumpuan apabila memuat naik gambar dengan menayangkan bahagian punggungnya.  








Berikutan itu, ruangan komen di Instagramnya dibajiri komen negatif daripada netizen. Malah, tidak kurang juga yang meninggalkan komen nakal.








Lagi ditegur, lagi dibuatnya. Tidak cukup dengan itu, Sharifah Sakinah muat naik pula gambar lebih menggoda.











Dia kemudian muat naik satu lagi gambar seolah-olah menyindir orang ramai yang mengecam penampilan seksinya sebelum ini.




Foto: OG Sakinah




Tapi, Kinah peduli apa, kan? -  CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar je la dia. Dia ni acah2 cool tak peduli kata netizen je tp sebenarnya she loves the attention
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.. kecik pun tayang, buat malu je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:29 PM | Show all posts
biasalah sudah ada anak

kurus kering pun boleh ada isi juga

kau sekolah tak?

dasar artis sangkak

sampah masyarakat

see my level
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
Dia prrnah bagitahu Kat rumah dia Tak pernah masak Dan takkan masak selamanya..Dan katanya lakinya pun Tak kisah..yela Tak kisah sebb time tu Bru kahwin anak pun takde lagi.
Sebb katanya tak nak dapur kotor..Dan suka yg instant makanan ready made..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia. Dia tau je dosa pahala. Aurat segala tu. Cuma sekarang hati dia tak terbuka nak tutup aurat.

Mana tahu satu hari nanti dia terdetik untuk tutup aurat jugak macam si kila tu. Who knows kan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik.. if you don't have it, don't flaunt it.. bikin malu sendiri wooo...

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting hati suci kan sis..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dia nasi lemak 20 sen pon nak tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kinah macam braless. Laki kawin lain ke kinah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:59 PM | Show all posts
aku rasa laki kinah dah tak keje so takde duit so kinah jadi mcm ni la kut. ntah2 kinah ada account OnlyFans
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sengaja je sheols ni. Suka hati la kinah.. kalo laki uols cari lain nanti, mohon jgn merempan. Entah2 laki dah puas tegur. Jgn heols diam2 & cari calon baru yg lebih senonoh udahle.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 22-6-2020 06:31 PM
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
...

Betul. Nampak macam ada masalah. Tapi tak tau nak luah kat sape n macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 22-6-2020 06:40 PM
Acik.. if you don't have it, don't flaunt it.. bikin malu sendiri wooo...

video ni ada tak dia upload dlm ig dia uolss?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi di tegoo, lagi dia suka, lagi dia buat uolls. Sejenis attention seeker ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kk dia shira tu sure malu kt konti suria...tyzo pun mulut boleh tahan dikata dikata dikatanya perihal orang lain, shira selalu iya iya iya kan sambil ada le gelak gelak sikit ("ngata org lain"), I rasalah bila kinah buat cam ni..sure lah malu sikit.


Btw kinah ni nama desa rupa pun desa, gaya je agak urban, tpi tetap nmpk desa. Entahlah..try hard sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 22-6-2020 07:13 PM
video ni ada tak dia upload dlm ig dia uolss?

Tak tau. Iols cari kat youtube. Ig dia pun iols tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat luar, dia sangat biasa jerk. Orang lagi notice kakak dia yang sewel tu, Shirah. Tu pasai kena tarik attention kat soc med!
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 22-6-2020 06:31 PM
Aku rasa dia Ni Tak bahagia & Ada masalah dalaman
Tapi acah2 ceria bahagia happy dgn Suami anak..
...

Yup. Ada nonton rancangan tu. Mcm bongkak je. Kinah ckp dlm segmen tu dalam fridge dia just ada ais kosong je. Dia  tk nk masak. Dgr mcm org kaya kaya je lagak dia ni. Tpi shira kk dia msa konti pernah cerita pasal kesusahan hidup masa dorang kecik dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya...semasa dia muat naik gambar tu dia dlm keadaan matang(21 taun ke atas),tidak khayal(mabuk arak,dadah,ketum,gam dll) dan juga waras(tidak dipengaruhi oleh sesapa).........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:05 AM GMT+8 , Processed in 0.088837 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list