CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

56th Baeksang Awards 2020

[Copy link]
Post time 9-5-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-5-2020 03:41 PM
Uols dah tgk stove league ye?
Bagi review sikit..

Stove league to wpon tema sukan.. tapi tak bnyk pon tunjuk pasal permainan sukan tu.. dia fokus pada management baseball team .. nam goongmin manager utk baseball team yg kedudukan last.. so dia perlu prepare team ni utk next season.. best uolsss.. jalan cerita best.. no lovey dovey.. off course ada isu corruption, office politics, kemanusiaan.. dll.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-5-2020 05:45 PM | Show all posts
Hospital Playlist ada satu lagi pencalonan..utk Best Screenplay..update kat page 1
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ai suka stove league.nam gong min mmg tak mengecewakan. dan ai rasa drama ni clean sgt. tiada adegan kiss, ayat2 cinta atau pelakon perempuan pakai baju cantik2 ke. mmg fokus pada jalan cerita shj.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pun br abih layan stove league...
mmg iols biasanya akan terpengaruh dgn drama yg tercalon award..
mmg x mengecewakan drama ni..
dapat ilmu pasal pengurusan besbol club..
n lakonan nam goong min mcm biasala..on point..bleh nmpk yg dia work hard utk jayakan watak gm tu..

so rekemen untuk sesapa yg blum layan...
korang @xyla73 @Rahah dh layan ke blum?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-5-2020 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 22-5-2020 06:32 AM
iols pun br abih layan stove league...
mmg iols biasanya akan terpengaruh dgn drama yg tercalon awa ...

Iols pun tgh layan stove league..sbb dah xde citer lain yg best..blm abis lagi baru sampai epi 13 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 22-5-2020 07:46 AM
Iols pun tgh layan stove league..sbb dah xde citer lain yg best..blm abis lagi baru sampai epi 13  ...

tula..akan dtg ni mcm byk jugak yg menarik perhatian..best ke tidak tu x pasti lgla...

iols nk sambung balik drama jinyoung tu cdgnya..tp kena kuat la mental kan..haha
harapnya x terlelap tgk..huhu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 26-5-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 22-5-2020 06:32 AM
iols pun br abih layan stove league...
mmg iols biasanya akan terpengaruh dgn drama yg tercalon awa ...

Iols belum tengok lagi uols citer tu... I layan drama baru pulak... tak tau lah bila nak layan Stove League tu...

Sambil tu melayan travel show Kang Ha Neul...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-5-2020 11:50 AM | Show all posts
wima replied at 22-5-2020 06:32 AM
iols pun br abih layan stove league...
mmg iols biasanya akan terpengaruh dgn drama yg tercalon awa ...

Dah smpi epi 26 @13...
Memang menarik stove league ni...no wonder shortlisted as top 5 calon best drama..
the 1st drama berlatarbelakangkan sukan..
kalau drama pasal hospital, judge, lawyer, chaebol tu semua dah berlambak2..


kekuatan drama ni bergantung sepenuhnya kepada plot..
xde sapa utk buat cuci mata..no overrated actor/actress..
even musical score pun very limited..iols cuma perasan diorg guna 1 je muzik tema kat akhir setiap episod..

btw budak yg jadi Yoo Min Ho ni mcm Lee Sang Yoon versi muda..
n iols x suka Lim Dong Gyu ni sejak awal lagi..he's so full of himself..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-5-2020 11:32 PM | Show all posts
dah abis tgk stove league..
ada cameo dari Lee Jee Hoon rupanya..
ending ok cuma terkilan sebab Baek Seung Soo dah x dgn Dreams lagi..
x dptlah merasa hasil yg dia tuai..
walau apa pun dia patut dpt kredit sebab bagi sumbangan besar kat kemajuan Dreams..
dari team tercorot sampai jadi antara yg terbaik..
mcm tulah kot nasib manager..dia sendiri pun cakap dia dah biasa dgn keadaan camtu..

respect gak dekat writer..detail betul research yg dia buat..
x nmpk mcm cerita fiksyen pun..
memang layaklah tercalon utk kategori best screenplay..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 03:54 PM | Show all posts
it's happening now..
nanti i update result & gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dami menang newcomer award.. cantik dgn gown putih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 06:53 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 5-6-2020 07:03 PM

senarai pemenang dah update kat page 1..highlight dgn kaler biru..
congrats to all the winners..
@Rahah n @wima ..ada apa2 nak komen?

overall i setuju je dgn pemenang..they all deserved it..
best actor tu i rasa beza markah diorg sipi2 je...any one of them pun layak menang..
best actress winner memang menepati ramalanku..
stove league menang best drama maybe sebab dia lain dari yg lain walaupun dia x menang kategori lain..
omg..When the Camellia Blooms menang Daesang..
i'm so happy
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 06:53 PM
senarai pemenang dah update kat page 1..highlight dgn kaler biru..
congrats to all the winners..
@ ...

Laaa... harini rupanya ye Baeksang award... tq uols update & tag iols...

Yeah!!! Kang Ha Neul menang... citer When the Camellia blooms pun menang... Oh Jung Se pun menang... Congratulations!

Iols pun restu semua pemenang... even best actress tu pun walaupun iols tak tengok citer tu tapi rata2 orang puji dia... kecuali Ahn Hye Seop... tapi disebabkan iols tak tengok citer tu tak boleh nak komen la... maybe acting dia makin bagus...

Kwon Nara tu kalau dia menang jugak iols tak tau nak cakap apa... calon lain lagi layak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tengok travel show Kang Ha Neul... dia citer main lead pun tak tau siapa killer... bila scene Yong Sik dengan Joker baru Ha Neul tau siapa killer...

Masa kat Argentina ada sorang waiter tu kenal dia... dia cakap spouse dia minat citer When Camellia Blooms... tengok kat Netflix...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by xyla73 at 5-6-2020 10:31 PM
Rahah replied at 5-6-2020 10:03 PM
Laaa... harini rupanya ye Baeksang award... tq uols update & tag iols...

Yeah!!! Kang Ha  ...

Ahn Yeo Seop tu bestlah dia berlakon..tulah uols x caya cakap iols

At least jauh lagi best dari idols tu semua..dia start nmpk best dlm citer 30 but 17 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 06:53 PM
senarai pemenang dah update kat page 1..highlight dgn kaler biru..
congrats to all the winners..
@ ...

laa...tred ni dh pindah rupanya...
patutla x kelihatan di sana...
kt sini sunyi sepi..x meriah...
mesti ramai x ingat award tu arini...iols pun x ingat tp result n gambo duk lalu lalang kt ig..

iols restu je sume pemenang sbb kebanyakan kategori mmg sengit btul...x sangka yong sik kalahkan senior2 lain tu..tp dia mng layak pun..watak tu charming giler...haha..x leh nk lupe..n x bleh bygkn org lain yg bwk...hepi gile iols dia menang..bg iols calon2 lain kuat..tp paling sengit rsnya watak baek seung soo muka ketat tu uols....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-6-2020 10:03 PM
Laaa... harini rupanya ye Baeksang award... tq uols update & tag iols...

Yeah!!! Kang Ha  ...

haha..sempat lg selit x puas ati kt nara...
iols pun lupe dia tercalon gak..
acik cloy tu yg mng kn?

seksi baju seri kn...seo dan cantik..ayu n sopan je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 10:22 PM
Ahn Yeo Seop tu bestlah dia berlakon..tulah uols x caya cakap iols

At least jauh lagi best d ...

aah btul uols...
masa dlm citer 30 to 17 tu mmg best..
cite je dia bwk watak anak buah tu..

masa abyss pun ok..
cuma sbb drama tu merepek merapu sket..tu yg terkena tempias kt dia gak tu..
drama kim sabu iols x tgk..
tp iols ok je dia berlakon..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 10:39 PM | Show all posts
dah 3 tahun berturut2 kategori Best Actress ni dari drama2 JTBC..
2018 - Kim Nam Joo (Misty)
2019 - Yeum Jum Ah (SKY Castle)
2020 - Kim Hee Ae (The World of Married Couple)
so JTBC ni memang champion dlm menghasilkan drama2 yg women centric..dapat pulak cast yg A listers...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 10:51 PM | Show all posts
wima replied at 5-6-2020 10:33 PM
laa...tred ni dh pindah rupanya...
patutla x kelihatan di sana...
kt sini sunyi sepi..x meriah.. ...

tu sebab iols bukak kat board sana & specifically letak nominees utk drama je..
so that ada lagi byk discussion sebab board sana lagi ramai org masuk..

baek seung soo tu complicated sikit watak dia..
dia sbnrnya take care kat team Dreams tu tapi org x nmpk apa yg dia buat so ramailah yg x suka dia..
dia more reserved sbnrnya, ingat scene yg dia nangis sorang2 lepas adik dia lumpuh tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 11:30 AM GMT+8 , Processed in 0.087103 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list