CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

56th Baeksang Awards 2020

[Copy link]
Post time 14-6-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 14-6-2020 03:01 PM
OT lagi...

PD Yoo Hoo Jin kot... dia close dengan Tae Hyun... ex PD 2d1n...

ooo..ok...

patutla uols tgh gali drama2 cha tae hyun..
mmg charming pun dia..
suka je tgk dia wpun x la hensem mana..
berlakon best..variety show pun ok..
n tgk real life dia pun humble je...
suka gelak..hihi

nnti iols nk layan jugakla..
suka je travel show
cuma sbb x cukup masa kan..hihi

anyway, mmg long term show..
tp iols suggest uols lyn yg season 4 paling latest ni..br 27 epi..
serius best..klaka pecah perut..
percayalah sis..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Camilla bloom tu best lh.. Syok nya dpy bg vam hwang sik tu.. Cuma actress tu nampak x cantik.. Tp dlm its ok, but love seksi betul..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
rendangayam replied at 4-7-2020 03:39 PM
Camilla bloom tu best lh.. Syok nya dpy bg vam hwang sik tu.. Cuma actress tu nampak x cantik.. Tp d ...

Hmm..casual kdrama viewers (org yg tgk kdrama sekali-sekala) mungkin x kenal siapa Gong Hyo Jin (heroin camellia)..memang dia x berapa cantik tapi dia antara actress A list kat korea..drama dia kebykannya semua meletup2..iols antara peminat dia..iols xde masalah pun dgn penampilan dia..

Lagi satu percayalah yg cantik2 tu mostly fake belaka..tapi iols just accept memandangkan situasi kat korea memang gitu..very tough competition..so alter2 muka tu perkara biasa bagi diorg..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2020 03:27 PM | Show all posts
xyla73 replied at 4-7-2020 08:00 AM
Hmm..casual kdrama viewers (org yg tgk kdrama sekali-sekala) mungkin x kenal siapa Gong Hyo Jin (h ...

Sheols bff dengan Son Ye Jin. Meols minat dedua. GHY ni selalu puji2 SYJ and idolize SYJ in terms of career.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 4-7-2020 04:00 PM
Hmm..casual kdrama viewers (org yg tgk kdrama sekali-sekala) mungkin x kenal siapa Gong Hyo Jin (h ...

Dia berlakun dlm it’s ok it’s love kan?  Mmg tak cantik pun dia
terus tak da selera nak tgk
citer tu sampai habis...lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-11-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 12-11-2020 03:27 PM
Sheols bff dengan Son Ye Jin. Meols minat dedua. GHY ni selalu puji2 SYJ and idolize SYJ in terms  ...

Iols pun minat dua2 org tu...memang diorg bff pun...selalu nmpk gambar deols berdua kat ig...even lepas baeksang awards ni pun nmpk deols kuar dari dewan tu berdua...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 12-11-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 12-11-2020 07:23 PM
Dia berlakun dlm it’s ok it’s love kan?  Mmg tak cantik pun dia
terus tak da selera nak tgk
ci ...

Dlm it’s ok it’s love tu memang nmpk busuk sikit dia...tapi dlm cite2 lain ok...

Xpe taste org lain2...iols prefer yg biasa2 sebab lagi senang nak relate...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 12-11-2020 12:41 PM
Iols pun minat dua2 org tu...memang diorg bff pun...selalu nmpk gambar deols berdua kat ig...even  ...

Yesss meols pun tgk video tu. frienship goal sgt! Dedua best gila berlakon and cantikkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.056579 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list