CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

56th Baeksang Awards 2020

[Copy link]
 Author| Post time 8-6-2020 07:02 PM | Show all posts
Edited by xyla73 at 8-6-2020 07:48 PM

alasan juri kenapa pilih Kang Ha Neul as best actor - juri berbelah bagi nak bagi kat Kang Ha Neul atau Nam Goong Min tapi akhirnya pilih Kang Ha Neul di atas emosinya yg kuat dlm menginterpretasikan watak Hwang Yong Sik yang jarang dimiliki oleh pelakon2 lain seusianya..

sumber dari koreaboo

wah betul kata @wima ..uols boleh jadi juri ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-6-2020 07:25 PM | Show all posts
sementara itu, persaingan utk best actress memang sgt sengit..juri mempertimbangkan sama ada nak bagi Kim Hee Ae, Kim Hye Soo ataupun Gong Hyo Jin tapi akhirnya juri bersetuju memilih Kim Hee Ae atas pemahaman beliau yg mendalam mengenai wataknya, Dr. Ji Sun Woo yg multi dimensional..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-6-2020 07:45 PM | Show all posts
mengenai anugerah daesang utk kategori TV, juri mempertimbangkan When the Camellia Blooms, Mister Trot & Kim Hee Ae dari TWOMC tapi akhirnya mereka lebih cenderung utk pilih When the Camellia Blooms dengan alasan stesen TV sepatutnya menghasilkan content yg menghiburkan dan mendidik masyarakat...When the Camellia Blooms mengajar penonton walau sekecil mana pun kita, tapi melalui permuafakatan, kita boleh buat perubahan yg besar..menurut mereka drama ini juga menekankan yg kita semua ni adalah protagonis in our own way..

well said..absolutely agree..

so sapa2 yg belum tgk When the Camellia Blooms silalah tgk..n sapa2 yg kata cerita ni boring, pls give a chance to rewatch..mana tau kali ni uols boleh nmpk point2 yg disebutkan tu semua..tips dia kena fokus and pay attention to every details sebab ada byk mesej yg kita blh dpt melalui drama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-6-2020 07:02 PM
alasan juri kenapa pilih Kang Ha Neul as best actor - juri berbelah bagi nak bagi kat Kang Ha Neul a ...

hahaha...x sia2 minat sgt yong sik tu masa tgk aritu..
tp mmg iols terkagum2 dgn 2 watak ni..
pelakon nmpk sgt study n masuk dlm karakter tu kan...best je klau juri2 ni telus mengadili kan..

before ni iols penah terkagum dgn ji sung masa bwk 7 watak dlm kill me heal me tu..tp x menang la plak...lupa plak sape yg menang time tu..baeksang award ni jugak rsnya..ke silap ek..lupa dh..lama dh tu..tahun 2015 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-6-2020 07:25 PM
sementara itu, persaingan utk best actress memang sgt sengit..juri mempertimbangkan sama ada nak bag ...

hihihi...watak2 pompuan yg kaya gile juri letak tepi...amik 3 org yg struggle n x bape nk kaya ni...tp mmg sokong dr ji sun woo ni mng...watak tu sgt realistik n rs mcm bleh paham perasaan dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-6-2020 07:45 PM
mengenai anugerah daesang utk kategori TV, juri mempertimbangkan When the Camellia Blooms, Mister Tr ...

best je juri dorg kan...
dh la mmg kebanyakan drama n show2 dorg berkualiti je..menghiburkan plak tu...mmg dorg teliti je buat kerja kan...
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 9-6-2020 02:43 PM | Show all posts
wima replied at 9-6-2020 02:20 PM
hahaha...x sia2 minat sgt yong sik tu masa tgk aritu..
tp mmg iols terkagum2 dgn 2 watak ni..
pe ...

iols pun kagum gila dgn ji sung dlm kill me heal me tu..sampai ntah berapa puluh kali iols repeat citer tu..
tapi susah dia nak dpt watak camtu lagi..

kalau x silap tahun 2015 tu byk citer best..
KMHM tu antara drama terawal yg iols layan setelah terjebak balik dgn kdrama..



Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-6-2020 02:43 PM
iols pun kagum gila dgn ji sung dlm kill me heal me tu..sampai ntah berapa puluh kali iols repeat  ...

kann...

sama plak kita uols...
iols pun stat aktif gile balik lps tgk kmhm..
sblm tu setahun dlm 1,2 drama je...
sbb drama kmhm tu..mmg trus terjebak smpai skrg..

lagu ost tu gile berhantu...x bleh dgr..trus rs nk ripit..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-6-2020 04:09 PM | Show all posts
wima replied at 9-6-2020 02:24 PM
hihihi...watak2 pompuan yg kaya gile juri letak tepi...amik 3 org yg struggle n x bape nk kaya ni. ...

iols setuju sgt2 dgn komen juri2 ni..
acually watak Yoon Seri & Jang Man Weol tu x cukup depth..
so x dpt menonjolkan kemampuan pelakon2 yg bawak watak tu..
diorg x perlukan byk effort sgt nak bwk watak2 tu..
bukan salah pelakon2 tu tapi lebih kpd how the writer wrote the characters..

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayyy stove league menang! I layan cite ni mmg best. Dr tak tau apa2 pasal baseball bila tgk cite ni br tau...siap kiraan statistik bagai. Watak nam goon min mcm biasa lah, mysterious guy gitew.. yg plot twistnya mati2 i ingatkan lee ming kyu tu jahat padahal tak and GM club tahu hal ni.. most recommended!
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-6-2020 07:02 PM
alasan juri kenapa pilih Kang Ha Neul as best actor - juri berbelah bagi nak bagi kat Kang Ha Neul a ...

Wahhh @wima dah boleh jadi juri drama ni...

Iols tak suka tengok rambut Kang Ha Neul... masa KBS award haritu okay lagi... masa Baeksang award ni nampak selekeh betul... muka dah hensem tapi rambut fail... aigooo...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-6-2020 07:45 PM
mengenai anugerah daesang utk kategori TV, juri mempertimbangkan When the Camellia Blooms, Mister Tr ...

I like this comment... good point...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-6-2020 02:26 PM
best je juri dorg kan...
dh la mmg kebanyakan drama n show2 dorg berkualiti je..menghiburkan plak ...

Sorry OT...  disebabkan uols puji pasal kdrama, kshow... iols skang dah terjebak dengan travel show diorang pulak... apasal PDnim, cameraman & editor diorang ni best haa... iols memang rasa wow tengok travel show diorang ni... dah la pandai edit masukkan clip2 yang lawak... BGM pun best... done OT... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-6-2020 09:30 PM
Wahhh @wima dah boleh jadi juri drama ni...

Iols tak suka tengok rambut Kang Ha Neul... m ...

tula...
selebet sgt rambut time award tu..
rambut pkp ke pun...haha

dorg mmg suka sgt rambut tutup dahi tu kan..
mcm x mandi je rambut camtu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-6-2020 09:37 PM
Sorry OT...  disebabkan uols puji pasal kdrama, kshow... iols skang dah terjebak dengan travel sho ...

aah..editing team dorg bagus kan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-6-2020 09:37 PM
Sorry OT...  disebabkan uols puji pasal kdrama, kshow... iols skang dah terjebak dengan travel sho ...

x abis lg komen dh terklik plak..haha

show travel yg mana satu ek uols..na pd punye show ke?
iols nk layan jugakla..
suka je tgk travel show...

tp skrg iols tgh suka gile 2d1n season 4 ni..
kelakar gile uols..
berair mata iols gelak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
psj dengan khn ni member kamcing kot. mesti psj bangga khn menang.tp dalam filem la.mindnight runner..haha.,sorry ot kejap.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 14-6-2020 03:32 PM
wima replied at 9-6-2020 10:23 PM
tula...
selebet sgt rambut time award tu..
rambut pkp ke pun...haha


Itulah pasal... rambut ala2 The Beatles...

Rambut pkp ke gitu... Hahaha... serabut iols tengok... kalau dalam drama okay je... ni pergi event... selekeh je buat rambut macam tu...

Eh... iols punya avatar pun rambut tutup depan... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-6-2020 10:30 PM
x abis lg komen dh terklik plak..haha

show travel yg mana satu ek uols..na pd punye show ke?

OT lagi...

PD Yoo Hoo Jin kot... dia close dengan Tae Hyun... ex PD 2d1n...

Iols dah tengok 3 travel show... semua best... mula2 tengok travel show Jung Hae kat New York ... lepastu Kang Ha Neul diorang pergi Argentina... now Tae Hyun... Travel show Tae Hyun agak best sebab diorang jadi explorer... diorang pergi desert kat Oman & trekking kat Scotland... seriously best travel show tu semua...

Lepasni nak layan show baru Tae Hyun & Seung Gi dengan PD Yoo... 1st guest Si Eon, Simon D & Jang Hyuk...

2d1n tu long term show... tak sempat layan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-6-2020 10:24 PM
aah..editing team dorg bagus kan...

Yup... memang bagus... show jadi menarik sebab editing la...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 1.232116 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list