CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

56th Baeksang Awards 2020

[Copy link]
Post time 6-6-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 02:53 PM
Stove League tu kalau ada masa boleh masuk list... lately ni banyak citer best pulak...

aah best uols...
bleh tambah ilmu bile tgk drama ni..
drama pasal management team besbol..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 02:55 PM
@wima siapa uols cakap seksi tu...

son ye jin...
sori...tertaip seri plak...sbb watak dia dlm drama cloy tu..

seksi pakai leather mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 03:21 PM
Baeksang Awards ni juri yg pilih..bkn popularity award..diorg kena faham tu..
adalah tu criteria  ...

haha..btul tu..
bbnu mmg x kan suka la kot watak mamat  sengal kg.com cam yong sik tu kan...
mesti pilih watak capt.ri or park sae royi yg hensem caring tu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 03:52 PM | Show all posts
fakta menarik..2 org ni must be extremely proud..
1) Lee Jung Eun (yg jadi mak Dongbaek) sebab drama & filem yg dia berlakon menang Daesang (Camellia & Parasite)
2) Oh Jung Se sebab dua2 drama yg dia berlakon dpt Daesang & Best Drama (Camellia & Stove League)

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 04:14 PM | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:49 PM
haha..btul tu..
bbnu mmg x kan suka la kot watak mamat  sengal kg.com cam yong sik tu kan...
mes ...

cerita2 yg menang award ni selalunya dia ada keistimewaan yg kita x boleh tgk dgn mata kasar..
kita kena get attached & masuk sekali dlm citer tu baru dpt menjiwai..
kalau x memang rasa boringlah sebab x dpt tangkap apa yg cuba disampaikan..

itaewon class tu mula2 quite impressive tapi beberapa episod terakhir mcm hilang rentak pulak..
cloy pulak lebih kpd popularity..utk dinobatkan sebagai drama terbaik it's quite overrated..
kemenangan camellia is deserving..brilliant writing..bukan setakat kisah cintan-cintun biasa tapi ada diselitkan social commentaries yg mengangkat martabat ibu tunggal..teguran sinis kepada masyarakat secara halus yg suka membawang x tentu pasal & jgn suka menghakimi seseorg..

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 03:21 PM
Baeksang Awards ni juri yg pilih..bkn popularity award..diorg kena faham tu..
adalah tu criteria  ...

Setuju uols... actually iols lagi prefer pilihan juri...

Disebabkan iols cuma tengok satu citer tu ios memang rasa watak Yong Sik ni lain daripada yang lain... dari segi lakonan iols perasan acting dia ni memang bagus la... start citer Misaeng... setiap watak lakonan dia memang nampak kelainan...
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-6-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 03:23 PM
son ye jin kot..seri tu nama watak dia dlm cloy..
tapi dia memang selalu pakai seksi pun kalau pe ...

Patutlah iols tak kenal nama Seri tu... tak perasan lagi baju dia...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:36 PM
aah..btul uols..
masa ni mmg kayu..
br teringat dia ada dlm drama ni..hihi

Hahaha... betul kan... mungkin dia baru lagi berlakon... dalam hati iols kayunya dia ni berlakon... tak boleh feel langsung... baguslah sekarang dah improve... BTW iols tengok citer tu sebab Jisung...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:39 PM
ooo..uols x tgk ke?
x minat ek cloy..
best jugak layan perasaan tgk cloy ni uols..

Tak tengok uols citer CLOY... entah macam takde mood lagi tengok citer tu... tak taulah nanti kot tetibe nak tengok...

Laaa... sesuai sangat la watak acik tu... hahaha... pandai berlakon...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:42 PM
bbnu maybe nk hyun bin or psj la kot menang..
x dinafikan dorg berdua ni hebat je berlakon n menj ...

Yela... sebab Hyun Bin & PSJ tu ramai fans... tengok jela PSJ tu ... kalau compare dengan Kang Ha Neul memang dia kurang popular...

tapi pada iols, dari segi lakonan Kang Ha Neul lagi best compare dengan PSJ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:44 PM
aah best uols...
bleh tambah ilmu bile tgk drama ni..
drama pasal management team besbol..

Interesting... tapi tu la kalau ada masa nanti baru tengok citer tu... sebab sekarang layan citer baru...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 6-6-2020 03:45 PM
son ye jin...
sori...tertaip seri plak...sbb watak dia dlm drama cloy tu..


Nanti iols tengok... tak perasan pulak baju dia... ternampak gambar dia tapi tak nampak dress dia...

Kalau award lain yang seksi ni Nana tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 03:52 PM
fakta menarik..2 org ni must be extremely proud..
1) Lee Jung Eun (yg jadi mak Dongbaek) sebab dram ...

Acik Lee Jung Eun tu kalau masuk list nominees & menang pun iols restu...

Oh Jung Se pun ada dalam Stove League.. wahhh... dua2 citer ni dapat award...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 04:38 PM
Interesting... tapi tu la kalau ada masa nanti baru tengok citer tu... sebab sekarang layan citer  ...

Citer baru kan semua baru start..
Kongdae tu iols nak binge watch bila dah abis je sbb takut lupa jln cerita minggu sblmnya...lagipun kualiti gmbr dari illegal websites tu agak mengecewakan..iols memang particular pasal benda2 gini..tu sebab stove league tu pun iols baru tgk lps tersenarai dlm best drama sebab masa tgh on air tu blm masuk viu lagi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 04:44 PM
Acik Lee Jung Eun tu kalau masuk list nominees & menang pun iols restu...

Oh Jung Se pun ada d ...

Kan? Dia patutnya tersenarai as best supporting actress nominee tapi ntah ngapa nama dia tercicir..

Haah..Oh Jung Se pun ada dlm stove league..x tau nak benci ke kesian kat watak dia..stove league ni pelakon2 veteran dia semua yg kita biasa tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 04:52 PM
Kan? Dia patutnya tersenarai as best supporting actress nominee tapi ntah ngapa nama dia tercicir. ...

aah..agak confusing watak dia tu...
kkdg kesian..kkdg annoyying..
mcm dlm camellia tu watak dia menghiburkan je wpun kategori villain...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 7-6-2020 04:01 PM
xyla73 replied at 6-6-2020 04:47 PM
Citer baru kan semua baru start..
Kongdae tu iols nak binge watch bila dah abis je sbb takut lupa ...


Pada iols Kkondae tu best walaupun kelakar... ada mesej... kalau tak silap menang best script award 2018...

Kat viu memang gambar cantik tapi line iols agak slow... nak download pun slow...  lagipun iols tak sabar nak tengok citer ni...

Kena hold dulu Stove League tu...

citer  Stranger  pun next month airing kan... lepastu ada satu citer tu pun nampak best Elegant Friends ke apa title nya... kalau tak silap start July jugak... cast semua best...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-6-2020 04:52 PM
Kan? Dia patutnya tersenarai as best supporting actress nominee tapi ntah ngapa nama dia tercicir. ...

Maybe scene dia tak banyak compare dengan acik sorang lagi tu... tapi acik Lee Jung Eun tu memang acting dia tak boleh dipertikaikan la... that's why dia ada menang award...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-6-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 7-6-2020 03:50 PM
Pada iols Kkondae tu best walaupun kelakar... ada mesej... kalau tak silap menang best script aw ...

Ha tulah..Stranger pun iols nak kena tgk balik..sebab memang dah lupa langsung jln cerita dia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 7-6-2020 04:30 PM
Ha tulah..Stranger pun iols nak kena tgk balik..sebab memang dah lupa langsung jln cerita dia..

Memang lupa kalau dah lama... kalau tak silap tahun 2018 kan... kalau tak repeat nanti blur pulak...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 04:50 AM GMT+8 , Processed in 0.322748 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list