CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

56th Baeksang Awards 2020

[Copy link]
 Author| Post time 5-6-2020 11:00 PM | Show all posts
btw semak betul tgk komen bbnu mempertikaikan kemenangan kang ha neul & when the camellia blooms..just because the drama x kena dgn taste dia x perlulah kot nak pertikaikan penilaian juri yg lebih berpengalaman..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-6-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 10:22 PM
Ahn Yeo Seop tu bestlah dia berlakon..tulah uols x caya cakap iols

At least jauh lagi best d ...

Iols tengok dia dalam citer Entertainer... rasa macam kayu... hahaha... mungkin dia baru berlakon time tu... sebab citer lama...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 5-6-2020 11:22 PM
wima replied at 5-6-2020 10:33 PM
laa...tred ni dh pindah rupanya...
patutla x kelihatan di sana...
kt sini sunyi sepi..x meriah.. ...


Uols tau tak dalam travel show dia tu iols rasa macam tengok Yong Sik... hahaha... sebab masa tu dia baru habis shooting citer When Camellia Blooms...

Itulah kan... dalam bod ni memang sunyi sepi... kalau xyla tak tag memang iols tak perasan... hehe... kalau tengok ig baru iols ke sini...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 5-6-2020 10:35 PM
haha..sempat lg selit x puas ati kt nara...
iols pun lupe dia tercalon gak..
acik cloy tu yg mng ...

Hahaha... yela uols... antara calon lain tu diorang lagi layak menang... acik mana satu uols sebab iols tak tengok CLOY... dia ada berlakon Camellia kan?

Iols tak tengok lagi gambar... tengok gambar kat ig Gong Hyo Jin jer... duduk jarak2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 10:39 PM
dah 3 tahun berturut2 kategori Best Actress ni dari drama2 JTBC..
2018 - Kim Nam Joo (Misty)
2019  ...

Memang layak Yeum Jum Ah tu menang... citer pun best...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 11:00 PM
btw semak betul tgk komen bbnu mempertikaikan kemenangan kang ha neul & when the camellia blooms..ju ...

Kat mana uols? Knetz ke ifans?
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 5-6-2020 11:27 PM | Show all posts
Rahah replied at 5-6-2020 11:20 PM
Hahaha... yela uols... antara calon lain tu diorang lagi layak menang... acik mana satu uols sebab ...

yelah betullah tu acik kim sun young tu..
tapi dia ni memang byk berlakon..drama2 tahun lepas byk nmpk muka dia..
dia ada sekali dlm gmbr team camellia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-6-2020 11:29 PM | Show all posts
Rahah replied at 5-6-2020 11:27 PM
Kat mana uols? Knetz ke ifans?

kat soompi..kat sana tu kan bersepah2 bbnu..
artikel2 pun byk menjurus ke audience bbnu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kene tgk stove league cmni. Tanniya tanniyaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 11:27 PM
yelah betullah tu acik kim sun young tu..
tapi dia ni memang byk berlakon..drama2 tahun lepas byk ...

She deserved it... acik ni memang best berlakon...

Yup... betul tu memang banyak drama dia berlakon... dalam citer baru Old School Intern pun dia ada jugak... memang laku acik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 11:29 PM
kat soompi..kat sana tu kan bersepah2 bbnu..
artikel2 pun byk menjurus ke audience bbnu..

Kalau bbnu tak puas hati ni sebab favourite actor tak menang... diorang nak siapa menang? Park Seo Jeon ke?

Terkejut iols... ingatkan knetz tak puas hati... lagipun uols kan pernah komen citer Camellia ni memang bukan taste bbnu... tu diorang bias...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dari ig Gong Hyo Jin...
  
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Stove League tu kalau ada masa boleh masuk list... lately ni banyak citer best pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
@wima siapa uols cakap seksi tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 03:21 PM | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 02:42 PM
Kalau bbnu tak puas hati ni sebab favourite actor tak menang... diorang nak siapa menang? Park Seo ...

Baeksang Awards ni juri yg pilih..bkn popularity award..diorg kena faham tu..
adalah tu criteria yg juri guna...
kalau bagi fans yg vote hancus ler...
as i said, saingan utk best actor ni sgt2 sengit..anyone can win..
x dinafikan lakonan Park Seo Joon pun best jugak dlm Itaewon Class walaupun iols x minat dia..
tapi maybe Kang Ha Neul dpt markah lagi byk sebab effort yg dia buat utk hidupkan watak Yong Sik tu lagi byk..
kena tukar slang..kena bwk watak bodoh2 alang..x nmpk langsung bayangan watak2 yg dia pernah bwk sblm ni..
lagipun watak Yong Sik tu kan bkn mcm typical hero yg kita biasa tgk..so bbnu manalah suka watak camtu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-6-2020 03:23 PM | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 02:55 PM
@wima siapa uols cakap seksi tu...

son ye jin kot..seri tu nama watak dia dlm cloy..
tapi dia memang selalu pakai seksi pun kalau pegi awards ceremony..
mcm masa awards bila ntah tu yg dtg dgn jung hae in tu pun dia pakai seksi jugak..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-6-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 5-6-2020 10:51 PM
tu sebab iols bukak kat board sana & specifically letak nominees utk drama je..
so that ada lagi  ...

yup..baek seung soo mmg saingan sengit utk watak yong sik...dua2 ni watak yg agak unik n weird..so kena ada jiwa n konsisten la in character kan...
so antara dua ni kalau menang iols setuju je...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-6-2020 11:15 PM
Iols tengok dia dalam citer Entertainer... rasa macam kayu... hahaha... mungkin dia baru berlakon  ...

aah..btul uols..
masa ni mmg kayu..
br teringat dia ada dlm drama ni..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 5-6-2020 11:20 PM
Hahaha... yela uols... antara calon lain tu diorang lagi layak menang... acik mana satu uols sebab ...

ooo..uols x tgk ke?
x minat ek cloy..
best jugak layan perasaan tgk cloy ni uols..

aah..acik kim sun young ni ada gak dlm camellia..
lebih kurang je watak dia..dlm camellia dia mcm ketua geng acik2 kg tu kan..cloy pun mcm tu gakla..ada geng bwg acik2 north korea...hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 6-6-2020 02:42 PM
Kalau bbnu tak puas hati ni sebab favourite actor tak menang... diorang nak siapa menang? Park Seo ...

bbnu maybe nk hyun bin or psj la kot menang..
x dinafikan dorg berdua ni hebat je berlakon n menjiwai watak..sama la ji hoon tu pun..
cuma bg pndpt iols...3 watak ni agak biasa bandingkan dgn watak ha neul n goong min tu bwk...cuma rezeki menyebelahi ha nuel..hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 02:56 AM GMT+8 , Processed in 0.087917 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list