CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Juju

AMWAY -- Everything abt AMWAY

[Copy link]
lady_a This user has been deleted
Post time 18-4-2005 09:35 AM | Show all posts
Originally posted by rani at 17-4-2005 12:59 AM:
org kata, bisnes amway ni mcm panjat tiang yg licin. tapi bagi i, walaupun
licin kalau network tu besar...licin2 pun boleh sampai gak ke atas. plannya
mudah sgt, takyah pening2 kepala nak pasang  ...



emm btul tu rani...i setuju dgn u. hr tu masa i pegi talk dato' zul kat section 11 shah alam tu..best!kalo org kate dia kaya..ada 13 company, boleh ler berjaya dlm bisness ni sbb ada network besar dan power2 plak tu...tp x bermakna kita tak boleh berjaya mcm dia kan... his wife said buat Amway ni mcm tanam pokok durian ler...dalam semua biji benih tu tak semua menjadi...mcm tu ler kalo kite nk carik downline ..tak semua org akan terima ajakan kita utk buat bisness nie...we give them a chance...tp kalo diorang tanak buat ...nothing at all..kita x rugi apa2...

hmmm..i think rani ni dh lame berkecimpung dlm bisness nie..so boleh share tak cemane nk expand this bisness...cara u carik downline...i ni baru jer nak belajar...

by the way, thanx!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-4-2005 01:13 PM | Show all posts
jawab kak rani, jgn x jawab......:cak:
Reply

Use magic Report

sniper This user has been deleted
Post time 19-4-2005 03:01 PM | Show all posts
nie ada alternatif business.....
tak yah jual produk...
tak yah maintain bebulan....
tak yah pening2 macam mana nak guna product....
leh dpt duit when people register......

based on bill gates and robert kiyosaki's business system...

www.em2you.com
ATTENTION !!!

WANT TO  KNOW HOW YOU CAN SUCCESS LIKE
BILL GATES  AND BUILD BUSINESS SYSTEM BASED ON ROBERT KIYOSAKI扴
   ( FAMOUS FOR HIS RICH DAD POOR DAD BOOK ) PHILOSOPHY SO THAT YOU CAN RETIRE YOUNG AND RETIRE RICH !!!

ARE YOU LAZY ?
BUT WANT TO MAKE MONEY ?
OR
ARE YOU SO BUSY ?
BUT ALSO WANT TO MAKE MONEY ?

WHY NOT GRAB THIS OPPORTUNITY ?!!!

A BUSINESS THAT PROVIDE :
REAL
Reply

Use magic Report

lady_a This user has been deleted
Post time 19-4-2005 03:47 PM | Show all posts
sorry kak rani since i tak perasan kak rani ada title 'kak'...mintak maaf byk2 yer...

by the way, hope kak rani boleh guide saya k...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2005 05:05 PM | Show all posts
Originally posted by sniper at 19-4-2005 03:01 PM:
nie ada alternatif business.....
tak yah jual produk...
tak yah maintain bebulan....
tak yah pening2 macam mana nak guna product....
leh dpt duit when people register......

based on bill gat ...




ni pehal plak tetiba masuk sini???  eeeiii.....tak malunyer :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2005 11:02 AM | Show all posts
Originally posted by duyong95 at 20-4-2005 05:05 PM:




ni pehal plak tetiba masuk sini???  eeeiii.....tak malunyer :hmm:


lollol


lady_a - bila join amway, u line saper?
Reply

Use magic Report

Follow Us
lady_a This user has been deleted
Post time 25-4-2005 05:56 PM | Show all posts
x sampai sebulan pon lg..actually i amik NUTRILTE amway...tapi nk juga berjinak2 ngan bisness nie...sbb mmg i minat buat bisness...

i line kak fariz under dr.Ali...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2005 09:12 PM | Show all posts
Originally posted by lady_a at 18-4-2005 09:35:



emm btul tu rani...i setuju dgn u. hr tu masa i pegi talk dato' zul kat section 11 shah alam tu..best!kalo org kate dia kaya..ada 13 company, boleh ler berjaya dlm bisness ni sbb ada network  ...



kdg2 rezki tu dtg sendiri, kita tak cari org tapi org cari kita. mula2 ajak la
kawan2 try produk kita, pastu kena slow talk la ajak diaorg join.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-4-2005 09:14 PM | Show all posts
Originally posted by duyong95 at 19-4-2005 13:13:
jawab kak rani, jgn x jawab......:cak:


duyong, u keje mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2005 09:15 PM | Show all posts
Originally posted by lady_a at 19-4-2005 15:47:
sorry kak rani since i tak perasan kak rani ada title 'kak'...mintak maaf byk2 yer...

by the way, hope kak rani boleh guide saya k...


no problem, jgn silap panggey abg rani dah ler. mmg nak kena :ketuk::ketuk:

lady_a duk mana? jom kenalan. :cak::cak:
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2005 08:34 AM | Show all posts
Originally posted by rani at 25-4-2005 09:14 PM:


duyong, u keje mana?



duyong keje kat seri kembangan kak rani
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2005 10:13 AM | Show all posts
AMWAY!AMWAY! HIDUP AMWAY! BEST LER BRG2 AMWAY NI, NOW DIDEAL DAH MASUK KENA BELI CLEANSER BARU SEBAB DAH ABIS DAH... BARU JER ABIS AFTER PAKAI 5 MONTH, TONER AND MOIST BYK LAGI.. JIMAT SUNGGUH...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2005 10:41 AM | Show all posts
Originally posted by duyong95 at 26-4-2005 08:34:



duyong keje kat seri kembangan kak rani



maaf, akak ingat u adalah org yg sama yg akak kenal. mmg nak kena beramah-
mesra lagi la nih. duyong dah lama ke join amway?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2005 10:50 AM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 26-4-2005 10:13:
AMWAY!AMWAY! HIDUP AMWAY! BEST LER BRG2 AMWAY NI, NOW DIDEAL DAH MASUK KENA BELI CLEANSER BARU SEBAB DAH ABIS DAH... BARU JER ABIS AFTER PAKAI 5 MONTH, TONER AND MOIST BYK LAGI.. JIMAT SUNGGUH...


memang jimat. org kata brg amway mahal, tapi ianya tahan berbulan2. sampai
naik jemu pulak nak abiskan. lambat sgt. :bgrin:
Reply

Use magic Report

lady_a This user has been deleted
Post time 26-4-2005 11:13 AM | Show all posts
Originally posted by rani at 25-4-2005 09:15 PM:


no problem, jgn silap panggey abg rani dah ler. mmg nak kena :ketuk::ketuk:

lady_a duk mana? jom kenalan. :cak::cak:



emm i dok area pantai baru...kak rani plak dok mane??
Reply

Use magic Report

lady_a This user has been deleted
Post time 26-4-2005 11:21 AM | Show all posts
Originally posted by rani at 25-4-2005 09:12 PM:



kdg2 rezki tu dtg sendiri, kita tak cari org tapi org cari kita. mula2 ajak la
kawan2 try produk kita, pastu kena slow talk la ajak diaorg join.


emmm btul tu kak rani..anyway, tq 4 your advice.

buat masa skarang ni...i jarang pegi function yg mlm isnin ngan rabu tu...yer la...i nie bz sket...kdg2 2 rasa malas gak nk pegi...hehehe...tak de transport sendirik lagi...susah ler sket...

kak rani selalu ke g function??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-4-2005 01:29 PM | Show all posts
Originally posted by rani at 26-4-2005 10:41 AM:



maaf, akak ingat u adalah org yg sama yg akak kenal. mmg nak kena beramah-
mesra lagi la nih. duyong dah lama ke join amway?



jom kita beramas mesra...:cak:  duyong join kali ke 2 almost 1 yr.  b4 that mmg dh join tp eh eh terbrek la sekejap.  pastu sambung balik...gitu la citenya
Reply

Use magic Report

lady_a This user has been deleted
Post time 29-4-2005 04:16 PM | Show all posts
thanx kak rani for entertaining me..nice talking to u!!!
nanti boleh kenal rapat lagi yerrr...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2005 12:53 AM | Show all posts
lady_a, nama u akak lupa pulak. dah konfius dgn duyong, rupanya duyong
kat seri kembangan. u kat bangsar ye?

mcm yg kita sembang tu, kalau nak bonus besar dlm amway, kena la
ramaikan downline. carila downline yg minat dgn produk2 kita. insyaAllah
kalau ada 60 org downline yg aktif, blh pegang title DD dah. :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2005 08:24 PM | Show all posts
Abg baru Gold Producer... lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 12:16 PM GMT+8 , Processed in 0.071152 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list