CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: xyla73

[tvN] When My Love Blooms - Lee Bo Young, Yoo Ji Tae, Jinyoung (GOT7), Jeon So N

  [Copy link]
 Author| Post time 7-5-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 7-5-2020 04:22 PM
korang x nk layan good casting?
born again macam best uols..tp iols x minat lgsg pelakon2 drama t ...

Ntahlah..mcm x cukup kuat je citer2 tu semua nak tarik iols..
Kalau best bgtaulah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2020 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 6-5-2020 09:59 PM
Scene diorg jumpa balik masa winter tu contrast dgn flashback scene masa diorg jumpa time spring z ...

Slow ya hamat.. bertahan sampai ep 2 je.. ke sebab iols tgk waktu malam + cite slow giler.. terus rasa fed up!! Hiks.. tapi tgk kat IG ramai gak kata best semua. Maybe iols je kot yg tak sabar
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 7-5-2020 08:00 PM
Ntahlah..mcm x cukup kuat je citer2 tu semua nak tarik iols..
Kalau best bgtaulah..

tula...setakat ni xde la lg yg btul2 buat iols x sabar nk tgk..
good casting tu klau ikut stoyline,drama penyiasatan yg biasa kita enjoy tula..baca komen sket2 xde la lg yg luar biasa sgt..yg menarik minat iols nk tgk sbb pelakon2 iols minat...maybe iols akan try layan bile dh byk epi nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 7-5-2020 03:38 PM
Citer apa lagi yg uols nak tgk ni?
Meh share sikit..

Ni list citer...
1.Team bulldog ( ada Cha Tae Hyun, suka jugak acting dia )
2. Old school intern ( synopsis nampak menarik walaupun citer pasal keje)
3. Dinner mate ( tengok preview macam kelakar)
4. When my love blooms

Team Bulldog tu memang masuk list... so lagi 3 iols belum decide nak tengok yang mana satu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 7-5-2020 04:22 PM
korang x nk layan good casting?
born again macam best uols..tp iols x minat lgsg pelakon2 drama t ...

Good casting tu high rating jugak... kalau takde citer lain boleh masuk list... hehe... tapi iols pilih citer lain...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-5-2020 03:06 PM
Ni list citer...
1.Team bulldog ( ada Cha Tae Hyun, suka jugak acting dia )
2. Old school intern ...

Ok kalau ada yg best & fun nanti bgtau I..
Iols dah kemurungan ni tgk the world of the married tu..so nak cari citer yg fun..

Yg no. 2 & 3 tu sapa berlakon?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-5-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-5-2020 03:06 PM
Ni list citer...
1.Team bulldog ( ada Cha Tae Hyun, suka jugak acting dia )
2. Old school intern ...

ooo..ok..nnti iols gi study drama2 ni..
yg lain tu ada terbaca tp yg cha tae hyun tu x de plak...suka gak cha tae hyun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-5-2020 03:09 PM
Good casting tu high rating jugak... kalau takde citer lain boleh masuk list... hehe... tapi iols  ...

tp storyline mmg mcm drama penyiasatan lain la rsnya kan...cuma berharap dkt pelakon2...iols suka jugak jun tu..sblm ni first drama dia berlakon mcm comot2 je..skrg mcm makin hensem...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-5-2020 03:28 PM
Ok kalau ada yg best & fun nanti bgtau I..
Iols dah kemurungan ni tgk the world of the married tu ...

no 2 tu rsnya park hae jin...ajussi tu iols lupa plak nama dia sape...heroin x pasti pulak sape ek sbb main cast 2 org lelaki kn..

no 3 song seung hun dgn seo ji hye (seo dan cloy) klau x silap la...iols konpius2 sbb byk sgt drama..

iols ingat iols je kemurungan...hahaha..
drama love bloom ni pun slow lg setakat ni..tmbh lg murung sket...pastu iols pegi layan extracurricular tu plak..tmbh lg murung..haha sape suruh kan...

tp iols dh ok sket dh lps layan kshow uols..
ni nk back to drama balik..

uols lyn 2 bijik drama jela ek?
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 9-5-2020 04:35 PM
xyla73 replied at 9-5-2020 03:28 PM
Ok kalau ada yg best & fun nanti bgtau I..
Iols dah kemurungan ni tgk the world of the married tu ...


Iols tak mampu tengok citer tu... nanti iols stress... hehe... Hospital Playlist fun kan... cuma seminggu sekali je...

Old school intern tu hero Park Hae Jin... iols tak pernah tengok acting dia... tapi yang menarik tu ahjussi Kim Eung Soo... dia ni berlakon best jugak... dalam citer Aide dia jadi appa Tae Jun...

Dinner mate hero Song Seung Hun... iols tertarik dengan heroin... nominees supporting actress... Seo Ji Hye...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 04:14 PM
ooo..ok..nnti iols gi study drama2 ni..
yg lain tu ada terbaca tp yg cha tae hyun tu x de plak... ...

Itulah... iols nak pilih yang best je...

iols suka acting Cha Tae Hyun... walaupun tak hensem... hehe... tapi tak banyak citer dia yang iols tengok... citer baru ni nampak macam best...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 04:21 PM
no 2 tu rsnya park hae jin...ajussi tu iols lupa plak nama dia sape...heroin x pasti pulak sape ek ...

Iols xnak tgk extra curricular sebab iols tau mesti kemurungan nanti..tgk sikit tapi cukuplah setakat tu..x blh nak sambung sbb disturbing sgt even tgk sikit je pun..

TWOTM tu still tgk sbb nak tau apa jadi kan..tapi immediately lepas tu tgk blk episod hospital playlist sbb iols anggap citer tu mcm vitamin ubat kemurungan..when my love blooms iols tgk time mood iols betul2 ok (x ngantuk, x penat etc)..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 04:16 PM
tp storyline mmg mcm drama penyiasatan lain la rsnya kan...cuma berharap dkt pelakon2...iols suka  ...

Yela tu... sama je kot...

Alamak iols tak kenal Jun... dah check Wiki tak pernah tengok citer dia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Citer When my love blooms ni bila iols ada mood iols akan try tengok 2 episode dulu... kalau tak best iols drop...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-5-2020 04:33 PM
Itulah... iols nak pilih yang best je...

iols suka acting Cha Tae Hyun... walaupun tak hensem. ...

aah btul...byk pilihan kan...so layan yg best dan yg menepati citarasa je..simple..haha

iols stat suka cha tae hyun lps tgk 2d1n...dia humble sgt..n anak2 dia comey...n lakonan dia pun best..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 9-5-2020 04:34 PM
Iols xnak tgk extra curricular sebab iols tau mesti kemurungan nanti..tgk sikit tapi cukuplah seta ...

twotm tu stress dia lain lebih pada geram dkt watak2 tu kan..perangai masing2 maksudnya..tp sbb realistik so iols bleh terima..lgpun dia kisah famili yg mmg wujud dan isu pun isu yg familiar kn..

extracurricular tu sbb dark n bukan kebiasaan tu yg jd stress tu..esp bg yg x biasa layan drama mcm tu kn.. iols la tu..selama ni mmg x layan pun..tp sbb yg ni iols curious terlebih..dh terjebak sket...utk org yg suka layan drama dark mmg akan enjoy sbb agak menarik isu drama tu..

love blooms ni sbb awal lg kan...biasanya mmg agak slow..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 9-5-2020 04:38 PM
Yela tu... sama je kot...

Alamak iols tak kenal Jun... dah check Wiki tak pernah tengok citer  ...

jun ni idol uols..
antara idol yg berlakon best...
klau uols layan good casting nnti blehla tgk lakonan dia ni..
bg iols dia pandai je berlakon..x kayu keras kejung..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-5-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 08:49 PM
twotm tu stress dia lain lebih pada geram dkt watak2 tu kan..perangai masing2 maksudnya..tp sbb re ...

TWOTM tu realistik sgt smpi rasa mcm betul2 tgk depan mata..iols ada kawan nasib dia mcm sun woo tulah cuma bezanya anak2 rapat dgn dia..tapi nasib dia x baiklah dpt ex-husband mcm tae oh..bila tgk citer tu asyik teringat dia je..tapi dlm stress2 tu pun nak tgk jugak sbb dah nak abis kan..tinggal 3 epi je lagi..tapi lepas tu boleh fokus kat citer ni pulak kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 08:43 PM
aah btul...byk pilihan kan...so layan yg best dan yg menepati citarasa je..simple..haha

iols st ...

Kalau tak best iols macam nak layan kmovie... uols dah tengok citer Time To Hunt?

Iols kenal Cha Tae Hyun masa jadi guest RM... masa tu tak layan drama dia lagi... least iols tengok citer The Producer sebab ada Gong Hyo Jin & Kim Soo Hyun... tak sangka pulak best acting dia... iols pun cari movie2 dia... iols teringin jugak nak tengok 2D1N masa dia jadi cast tapi tak sempat... pulak tu ada JJY tu... hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 9-5-2020 08:51 PM
jun ni idol uols..
antara idol yg berlakon best...
klau uols layan good casting nnti blehla tgk  ...

Tak tau nak layan ke tak uols Good Casting tu... walaupun ada Sang Yeob...

Iols kenal idol yang berlakon best Siwan je... hehehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 30629 Replies : 227
Dharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor biawak komodo
PrickfordDharma Harun Adik Manja tanggung 2 ekor
Views : 6823 Replies : 108
แทงบอล ออนไลน์ ราคาน้ำดีที่สุด LINE:@UFADEAL ทางเข้าแทงบอล ขั้นต่ำ10บาท
ufadeal-websiteแทงบอล ออนไลน์ ราคาน้
Views : 101 Replies : 0
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 205752 Replies : 4936
Tyra
aaanf14Tyra
Views : 7475 Replies : 55
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 41651 Replies : 255
Makan separuh kak
jueazMakan separuh kak
Views : 12385 Replies : 10
Meow & Cincau
riena3321Meow & Cincau
Views : 3517 Replies : 10
kambing yang comel
zazazieglerskambing yang comel
Views : 10828 Replies : 44
Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai wanita
admin6Tak perlu nak jadi begitu sempurna duhai
Views : 7398 Replies : 7

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.070663 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list