CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5937|Reply: 27

Tiga Beruang Comel Cairkan Hati Orang Dewasa, Tontonlah Dengan Anak Masa PKP

[Copy link]
Post time 29-4-2020 09:48 PM | Show all posts |Read mode
Foto Kredit:Getwallpaper.com



"Dah tua bangka pun mamsih menonton kartun?"

Jangan berasa pelik jika ada orang dewasa gemar menonton animasi kartun ya.

We bare bears merupakan salah satu siri animasi di saluran Cartoon Network ciptaan Daniel Chong dan telah mendapat anugerah "Young Amsterdam Audience".

Baru-baru ini, babak menunjukkan tiga beruang ini berbahasa Korea sempat dikongsi warganet dan tular di laman Twitter.  








Ternyata keletah lucu dan bersahaja Grizz si beruang gazel, Pan-Pan si beruang panda dan Ice Bear si beruang kutub berjaya membuat warga Twitter berkicau, bertanya mengenai siri ini.




Foto Kredit: Twitter




Tak kurang juga yang memuji babak dari siri ini.




Foto Kredit: Twitter



Rupa-rupanya, ramai juga golongan dewasa yang meminati siri kartun. Eloklah menonton bersama anak-anak semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Boleh mengeratkan lagi ikatan keluarga. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Bebudak kecik suka la kartun ni

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Rainrein replied at 30-4-2020 09:14 AM
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.

Sama dengan adik iols
Dolu masa iols pinjam.laptop dia
Astaga..penuh dengan cite doraemon n dragon ball..
Pastu naruto
Hahahaha
Sampai dah ada anak nak masuk dua ni..
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Citw bare bears neh anak anak iols suka la tengok
Jadi kecik la..jadi besar la..haha
Iols kekadang tengok tu..comel je beruangs neh  
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:40 AM | Show all posts
Rainrein replied at 30-4-2020 09:14 AM
My abang ipar dah tua kebangka sampai skang suka katun. Sama naik ngan anak dia tengok katun.

ahahhaa....ala kartun pon dilukih oleh orang dewasa...so no hal la
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:41 AM | Show all posts
one of the terapi utk menghilangkan tekanan

selain dari watchin porn,masturbate, having sex,shoping etc  
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama dah beruang ni. iol kecewa sebab dah tak sambung. Ke dah sambung balik? Lama dah tak tengok haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 10:06 AM | Show all posts
Bila dah bosan tonton filem dan drama yang sama asyik diulang tayang maka kartun pasti jadi pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pon layan je kartun budak2.. best je.. minat kan masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama cite ni kat cartoon ntwk sana.  Aku pun suka tgk.
Hidup beg jinjit!
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehrhe comei jerr
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp memang best la
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkn masa memula katun ni kluar ada kaitan dgn katun care bears rupanya lain...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
i layan wbb ni dgn ank sdara yg pling kecik. klau alih suara ke bhsa msia kelakar dgr suara msing2 selenge je bckp.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 30-4-2020 09:38 AM
Sama dengan adik iols
Dolu masa iols pinjam.laptop dia
Astaga..penuh dengan cite doraemon n drag ...

Iol pun msih layan Naruto, Doraemon & ShinChan dgn anime2 lain haha. Umo dh 29 thun ni pun.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 30-4-2020 09:41 AM
one of the terapi utk menghilangkan tekanan

selain dari watchin porn,masturbate, having sex,shopi ...

Hamboi, part tu pun nak bgitau org ke? Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-5-2020 02:00 PM
Hamboi, part tu pun nak bgitau org ke? Haha.


terapi utk org2 tua dewasa
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Clarence pun best juga {:full
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 1-5-2020 01:59 PM
Iol pun msih layan Naruto, Doraemon & ShinChan dgn anime2 lain haha. Umo dh 29 thun ni pun.

Haha...
Sama.umo dengan adik iols la tu..
Dia kata best layan cite tu...
Sebab ringan kepala..relaks..
Boleh geng
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 10:26 PM GMT+8 , Processed in 0.092081 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list