CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 8802|Reply: 91

Rindu Berjauhan, Ruhainies Bergayut Di Telefon Dengan Kekasih Sampai Malam

  [Copy link]
Post time 20-4-2020 04:33 PM | Show all posts |Read mode
"Tak jadi masalah besar", itu komen Ruhainies bila tak dapat bertemu dengan kekasih hatinya sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).


Katanya dia dah terbiasa melalui situasi begini memandangkan kekasihnya menetap di London.


  


"Mestilah rindu, tapi dah biasa jadi tempoh PKP ni tak terasa sangat. Sekarang ini dia dah menetap bersama keluarga di Kuala Lumpur, tapi sebab PKP, masing-masing duduk rumah sendiri sahaja," katanya kepada mStar Online.


Kalau nak lepaskan rindu, Ruhainies akan buat panggilan video, telefon dan berborak sampai malam.


Foto: IG


Sepanjang PKP, Ruhainies habiskan masa di rumah sahaja.


"Tengok muka adik-beradik 24 jam, kemas rumah, belajar memasak," tambahnya.



  



  



Risteena hantar lauk ke rumah kekasihnya. Ruainies tak nak buat juga ke? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-4-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahahaha tunggu je berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik n akak ni mmg kemaruk btol nk berlaki ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke ni sepul ???
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL: Adik n akak ni mmg kemaruk btol nk berlaki ye

Kang putus tgh jalan xke malu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
memangla borak sampai tengah malam. kau tengah malam dia petang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:05 PM | Show all posts
adoiii......nk jugak......jeles la tu tgk kakak masak2 nk antar kat tunang
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Matlamat hidup dua beradik ni utk berlaki je ke????
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-4-2020 05:19 PM | Show all posts
yang gemuk sikit tu cantik
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sangap jantan tak habes. Ginilah mak bapak deyols didik anak sangap laki sblom kawen. {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuudiaaa.. dia mai dahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:35 PM | Show all posts
Relay berganti-ganti ya adik kakak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:37 PM | Show all posts
betina sundal

gelenyarrrrrr

membirahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Parents ruhainies & risteena mohon kahwin kan cepat anak2 dara diorg ni. Menggeletis je manjang...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca pasal ruhainies..mengisi masa cuti


Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Si Nabila pun dpt 40,000 msj kauuu sampai hang hp.. Kau mampooo??!  
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-4-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepul ni dah kena bayar ke dengan si adik beradik kemut untuk update hal dia untuk bangkit dari kuburan??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fakiyu!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:50 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 20-4-2020 04:58 PM
oooooo dh tu kita nk kena mggelabah tetkssss ke ni sepul ???

Hahahahaha. Kann....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak kahwin je terus?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 02:15 PM GMT+8 , Processed in 0.185104 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list