CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 22338|Reply: 180

Dahlah Kepam, Mahal Pula! Fasha Sandha Geram Kena Tipu Beli Barang Online

  [Copy link]
Post time 20-4-2020 10:53 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon yang kini sarat hamil, Fasha Sandha mengakui kecewa kerana barangan yang dipesan online, ternyata indah khabar dari rupa.



Kredit foto: Instagram Fasha Sandha





Fasha yang meluah perasaan geram dan kecewa beliau di laman instagramnya kelmarin, telah mendapat reaksi peminat.


Menurutnya, dia telah memesan bantal khas untuk ibu mengandung yang dikenali sebagai 'materniti pillow' supaya tidur lebih lena kerana kandungannya yang semakin sarat dari hari ke hari.


  



"Realiti dan jangkaan.. memandangkan dah masuk third trimester, badan dah mula lenguh dan perlukan bantal ini..,"

"...sungguhla kepam..teruk, bad quality," luahnya lagi.


Fasha turut terkilan di atas kualiti barang yang dipesan kerana sudah lama menunggu hampir tiga minggu untuk sampai ke tangannya.


  



Ramai peminat yang mengikuti luahan Fasha termasuklah rakan artis mengatakan bahawa kualiti barang yang dibeli online memang sangat berbeza dengan yang dibeli di kedai, maka perlu berhati-hati apabila memilih kedai online.


Mungkin pembawakan budak agaknya, Fasha menjadi lebih emosi daripada biasa. Sabarlah ya! - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengah fikir2 nak beli bantal ni....betul ke kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak beli lipstick fs..kami guna sket dh patah xlama.beli lg baru sbb support produk dia..also patah xlama guna .now dia pot pet pula..dlm mcm ni..jgnlah kecam org meniaga  smpai mcm tu sekali.cer dm dn mnta ganti rugi..sian pula ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:27 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 20-4-2020 10:58 AM
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak  ...

setuju yang kasihan siap sebut nama kedai kt lazada.  lipstick sis sekarang pakai apa? tukar jenama lain je sis. cari yang betul2 berkualiti
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:38 AM | Show all posts
kalau beli online ni mmg kena redho ya sis.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut testing dulu, beli satu. Kalau puas, beli lagi. Online dgn yg dpt tak semestinya sama.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap.. Mata aku teruk sangat kot rabun.. Tapi aku tengok warna sama saja mcm dlm iklan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
pi la beli kat keramat au3. siti ada shoplot kekabu boleh request nak bantal pjg mcm ular pon ade. shoplot lama satu line dgn bengkel kereta. takpon order jela kat ryzal jaafar. dia anak tokey kilang kekabu kot. custommade
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:48 AM | Show all posts
MisXoXo replied at 20-4-2020 02:58 PM
Allahuakbar.. kalau betullah apa yg ditulis fs.sy sgt terkilan.dm lah baik2 org tu.dulu sy dn kakak  ...

dia beli online kat lazada, ambik masa lama nak sampai..
better letak je rating dekat lazada tu..
tapi yelah, ibu ngandung agaknye..emosi sampai nak masuk dlm IG.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ship dr china ke sis..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi rasa nya badan dia lagi besar dari bantal tu... Tu yg tak dapat menampung tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli je kat mothercare harga sama je dgn online seller yg suka menipu tuh
Puas ati
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 20-4-2020 04:38 AM

Beli je lah kat happkaido tu, takkan sengkek sangat kot..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh nya.. tu pun nk meroyan kat socmed.. direct yg jual barang ke x boleh ke? dh tua pun bengapp
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Maternity pillow tu nampak lebih kecik dari gambar asal. Mesti tak selesa pun pakai mp tu
Nampak China sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 20-4-2020 12:19 PM
Acikgomen replied at 20-4-2020 12:08 PM
Beli je kat mothercare harga sama je dgn online seller yg suka menipu tuh
Puas ati


Iols cadangkan jangan beli
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:17 PM | Show all posts
sebab tu sebelum beli kena baca review betul2
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak aku nanti korang jangan hadiahkan M*therc*re chuols. Bagi Anakku or pasar malam pun takpe jangan sekali2 jenama shial tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-4-2020 12:15 PM
Iols cadangkan boikot cawangan diorg. Rac*st

Sorry yach antara happikido dgn mothercare, acik lebih suka beli hadiah kat anak org dari mothercare sbb murah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 20-4-2020 12:10 PM
Beli je lah kat happkaido tu, takkan sengek sangat kot..

Hokay, ni hakak punya pandangan sahaja ye...ngape hakak rasa fs ni sejenis kedekut? Or she memang tak brand conscious sangat? Or dia jenis manage her spending unlike most artist yg menayang how luxury their life is?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:58 AM GMT+8 , Processed in 0.104242 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list