CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 17252|Reply: 125

"Sedarlah Diri Tu, Tak Sesuai Langsung Kot" - Awin Dituduh Guna Bomoh

  [Copy link]
Post time 17-4-2020 01:16 PM | Show all posts |Read mode
"elik kan, macam mana Izzue Islam boleh jatuh cinta dekat hang. Tak sesuai langsung kot."



Kredit foto: IG




Jahat betul orang yang menghina isteri kepada pelakon dan penyanyi Izzue Islam, Awin Nurin berhubung rumah tangganya.


Dalam perkongsian terbaru di Instagram, Awin berkongsi paparan skrin ‘direct message’ daripada individu yang bermulut jahat.




Kredit foto: IG




Lebih mengejutkan, individu terbabit menuduh Awin 'bermain' dengan ilmu hitam untuk memikat Izzue.

"Sebenarnya, kau pergi bomoh kan. Betul tak?

"ergi bomoh, lepas tu nak bagi Izzue suka kat kau dan kahwin sampailah sekarang.


Kredit foto: IG



"Sedarlah diri tu sikit," tuduh individu terbabit.




Kredit foto: IG




Pendedahan Awin itu mendapat pelbagai reaksi daripada warganet termasuk golongan artis yang memberi kata-kata semangat dan dorongan buatnya.









Kredit foto: IG




Dia cemburu lah tu tak dapat kahwin dengan Izzue kot. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-4-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi. Dah 2020 kot. Orang laki ni dia pilih perempuan yang susah senang dengan dia. Lagipun, awin tu cantik je i tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca tajuk je la
Siaran astro ni
Jantan ni bukan hensem sgt pun
Katek,miskin,x kerjaya tetap
Y so bother???
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Izzue suka sebab susah senang dari awal kan...x heran ler.. kalo nak heran.. couple lagi satu yg bini kepam tu.. hafidz
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom: Baca tajuk je laSiaran astro niJantan ni bukan hensem sgt punKatek,miskin,x kerjaya tetapY so bother???

Kan muka standard lelaki pantai timur..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:39 PM | Show all posts
dah bertahun2 la drg kawin tak abis2 lagi ke isu ni..

sakit hati naw tak dapat tekel izzue ke acaner..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ensem sgt ka izzue ni sampai x sesuai dgn awin ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jodoh..
Lagipun ensem2 si Izu pun dia rabun warna
Wife dia yg tolong naikkan Izu dari takdak apapa
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-4-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya yang dm dia tu sesuai sangat ke dengan mamat izzue nih? Tak habis habis busuk hati nak dengki dengan hubungan orang lain kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu nk ikut rupe mmg ler x bp nk padan.. Tp bini dia tu susah senang sama2... Hati tu yg penting.. Yg dowang sbuk2 knp... Mesti lonely
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berapa tahun deme kawen x habis2 lagi isu bomoh ni. Move on dongg. Bitter sangat dengan kebahagiaan orang. Go find yours
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:48 PM | Show all posts
lattehazelnut replied at 17-4-2020 01:32 PM
Kan muka standard lelaki pantai timur..

muka laki uolls pulak?standard jawa barat kah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I ok je dgn awin ni. Maybe sebab dia nampak mcm sempoi takde aura melawa sgt so org nampak dia bashe2. Dia ni sweet je
Lelaki mmg la tgk rupa paras dulu. Tp lama2 dorang tetap akan pilih yg menyenangkan hati yg ada masa dia bangun dan jatuh. Rupa paras tu dah x pandang dah.
Kalau rupa cantik tapi ego suka maki hamun pun i pun x berkenan. Lagipun banyak ppuan cantik2 ni ada ego dia sebab dia sedar dia cantik. Hahah. Over tak conclusion i
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorrrr..gini pun boleh jadi isu?mcm2 laa netz ni..dah mereput tu pastu g kacau org lain plak..apooooooo{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 17-4-2020 01:32 PM
Kan muka standard lelaki pantai timur..

Amboi. Uols pun orang pantai Timur ke? Hihi.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:54 PM | Show all posts
kdg sama cantik sama padan pun tak kekal lama,lihatlah senarai2 selebriti kita pun...masa bercinta bagai nak rak,tup2 kahwin tahan x sampai setahun...

aku ada kenal 1 mamat ni,dia punya gigih nak perempuan ada rupa, tinggi,putih tu wajib,rambut harus panjang..nak pula bangsa selain melayu mcm campuran2 laa..siam ke,vietnam ke,korea ke,jepun ke..mmg dia pernah dpt pun awek korea,siam tapi hubungan tak ke mana pun...perangai pun entah apa2...

sampai skrg umur dah 38 masih belum berjodohan...aku pernah rasa sakit kut kena "friendzone" dgn dia sebab aku tak seperti yg dia idamkan...ciri2 tu tak ada..skrg kami jadi kawan rapat,makin lama makin aku kaji apa yg dia idamkan drp seorg wanita yg dia nak

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-4-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk je ardell.

Btw, jeles much le yg kata awin tu bomohkan izzul.

Iols lg rela hadap gosip psl nurtizen ngata awin bomohkan izzul instead of imbecile sangap tunang dia suap makan musim pkp ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbnu komen pun nak ambik pot ke.

Sah2 la seluar dalam pun mak pak belikan.

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah terpana tengok bodi wife izu masa heshe melompat masuk kete ikut tingkap tu. Fuh cam atlet netball
Ce tunjuk retis wanita body gituh yg sebaya umur awin
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
X hbs lg ke netizen nk kutuk bini dia....nk kate bini dia buruk sgt x la pun....mmg la izzue ni hensem....tp yg hensem ni la yg selalunye setia...yg lelaki muke huduh tu la yg selalu curang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:38 PM GMT+8 , Processed in 0.647605 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list