CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 13716|Reply: 31

Kat mana nak tonton drama thailand n HK lama2

[Copy link]
Post time 8-4-2020 02:13 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua.. ade kat rumah ke tu dengan #stayathome iols nak tye kat mne ya nak nonton drama thailand dan hong kong yg lama2 ni.. dlu mase thun 2012-2014 iols x ingat pernah nonton soda and ice tea kat satu web ni.. so skarang bila search "soda and ice tea online" x jumpa langsung link ke ape yg boleh membawa iols utk tonton crita ni..huarghhh dah lah kdg3 bosan duk rumah ni nk release tension kene siapkan keje dgn tonton crita thailand lama2 mmg dh x jumpa
lagi satu iols pon tringin nk tonton cerita hongkong yg ade english subtitle mcm burning flame, a taste of love, colourful life n byk lagi zaman dlu2 tpi mmg x jumpe..prsan gak kalo crita dri hong kong mmg susah lerr nk tgok blik..kalo ade pon x boleh bukak..

ade sape3 tahu ker mne2 link nk nonton drama thailand n HK ni..kalo korea ermm byk jerr kt tenet ni..bencikkkkkk hahahaha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Youtube takde eh?
Saya baru perasan sebelum kpop ni melanda saya dulu2 layan cerita autumn in my heart..ingatkan cite china..rupanya korya hahaha
Zaman before astro ada tayang green green grass by the river.
So untuk u tt, saya rasa kat youtube jer la kot, beside that saya tak sure
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kissasian..........
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama Thailand best Kan?
La ni tiap2 ari senin sampai khamis pukui 6 ptg berkuntum satu famili tgk drama Switch
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama2 tvb zaman dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 03:16 PM | Show all posts
Edited by merrissa at 8-4-2020 03:20 PM
nuno replied at 8-4-2020 02:23 PM
Youtube takde eh?
Saya baru perasan sebelum kpop ni melanda saya dulu2 layan cerita autumn in my he ...

kahkahkah khennnn gigih alih bahasa...sekarang ni, siapp sampai belajar bahasa korea....ehehehe

time tu....terringin giler nak tahu cmne sebenarnya bahsa korea....kenapa la dia alih bhsa.

dulu smpai beli cd, cter jang na ra tu, apatah tajuk dia dgn jang hyuk...sb nk dgr sgr bhsa korea tu cmne....ahahhahahhaha....lawak tul
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 03:19 PM | Show all posts
soda and ice tea best...cuma tak tahannn byk sgt ckp...kup kap kup kappp.....ahahahhaha...geram je tgk watak jahat tu....ahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Try tengok thai lakorn Kluen Cheewit..best sangat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo online memang payah la nak jumpa...kalau koleksi dvd/cd dolu2 mesti banyak pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 10:48 PM | Show all posts
TeresaMendoza replied at 8-4-2020 03:24 PM
Try tengok thai lakorn Kluen Cheewit..best sangat..

Cerita mengisahkan apa ni, uolls?? Kat Netflix pun sekarang ni dah makin banyak masuk Thai drama..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 10:49 PM | Show all posts

Zaman sekolah dulu aku layan betul drama2 TVB yang tayang kat TV3 petang2.. Cerita moden ke, zaman dahulu kala ke, banyak yang best..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 8-4-2020 10:48 PM
Cerita mengisahkan apa ni, uolls?? Kat Netflix pun sekarang ni dah makin banyak masuk Thai drama.. ...

Heroin dia pelakon hero dia lawyer..hero ni nak balas dendam kat heroin ni sebab heroin ni menyebabkan tunang dia mati. Heroin ni tak sengaja terlanggar tunang hero ni.best tauu..ada kat youtube juga
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:38 AM | Show all posts
TeresaMendoza replied at 9-4-2020 12:46 AM
Heroin dia pelakon hero dia lawyer..hero ni nak balas dendam kat heroin ni sebab heroin ni menyeba ...

Macam menarik.. Nanti iolls cari..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt tgk drama police cadet dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 01:04 AM | Show all posts
Iols park sini kot2 ada org share link drama TVB lama2.
Teringat dulu drama TVB kat tv3 petang2 pukul 6pm. Time bulan puasa kalut nk berbuka dgn nak tgk tv haha. Almaklum dulu takde siaran ulangan kat online mcm zaman skrg.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-4-2020 11:58 PM | Show all posts
nuno replied at 8-4-2020 02:23 PM
Youtube takde eh?
Saya baru perasan sebelum kpop ni melanda saya dulu2 layan cerita autumn in my he ...

xder dh search dah hee..dlu masa zaman blajar pernah search citer ni kat satu web ni..iols taip cer soda and ice tea online mmg ade boleh tgok and ade beberapa cerita hongkong yang iols pernah layan dlu ade jugak tpi skang dh xder la pulekk..hee kat u tube mmg xde
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-4-2020 12:01 AM | Show all posts
VespaSilbe replied at 8-4-2020 02:43 PM
Drama Thailand best Kan?
La ni tiap2 ari senin sampai khamis pukui 6 ptg berkuntum satu famili tgk  ...

best kan..dlu zaman cucuq iols layan soda and iced tea, jelousy,dll mmg syok laa..lagi best dri drama sinetron zoom in zoom out tu..ade ea kt tv3 citer thai dh lama x bukak tv..tgok utk dengar perutusan live jer pak2 menteri n kkm..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2020 12:05 AM | Show all posts
merrissa replied at 8-4-2020 03:19 PM
soda and ice tea best...cuma tak tahannn byk sgt ckp...kup kap kup kappp.....ahahahhaha...geram je t ...

hahaha kan...tpi sonok tgok biler tgok pompuan jahat tu kene blik..iols x leh lupe mse kt spa tu..deme gengjahat kenekan atom tu hee..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-4-2020 12:06 AM | Show all posts
cek_munah replied at 19-4-2020 01:04 AM
Iols park sini kot2 ada org share link drama TVB lama2.
Teringat dulu drama TVB kat tv3 petang2 pu ...

kan...iols suka citer2 hong kong dlu..colourful life, burning flame, taste of love..aduss kalo ade jual cd iolss sanggup beli hee
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 22-4-2020 12:01 AM
best kan..dlu zaman cucuq iols layan soda and iced tea, jelousy,dll mmg syok laa..lagi best dri dr ...

Ada yunk... Dah nak ending
Pukui 6 ptg tv3
Zaman kecik dapat channel siam suka tgk iklan depa
Lawak2
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 03:08 PM GMT+8 , Processed in 0.102884 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list