CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10089|Reply: 62

"Pakai Otak Sikit!"- Shakila Khoriri Bengang Dituduh Lakukan Panic Buy

[Copy link]
Post time 19-3-2020 02:21 PM | Show all posts |Read mode
Shakila Koriri bengang bila dia dituduh berbangga tayang membeli barang keperluan ketika situasi pembelian panik yang berlaku beberapa hari lepas.


Aktres ini tertanya-tanya adakah dia tidak dibenarkan menambah stok barangan rumah macam orang lain?


"Semalam aku post gambar ni ramai oula orang kata aku bangga jadi panic buying? Hello takkan tengah viral panic buying aku tak boleh beli barang dapur atau baranga rumah?" soalnya melalui Insta Story.


Foto: IG


Tambahnya lagi, kalau tak beli apa-apa dia anak-beranak nak makan apa?


Isteri Fizi Ali ini juga sempat berpesan agar orang di luar sana berfikir dulu secara waras sebelum mengeluarkan sebarang tuduhan.


Foto: IG


"Bodoh tu simpan sikit untuk masa tua. Nak kecam pakai otak bukan main bedal je. Bodoh!"


Kesian Shakila tak fasal kena tuduh.


  



  



Apa pun jaga kesihatan dan sentiasa ambil langkah pencegahan untuk mengelak jangkita Covid-19 ya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 02:23 PM | Show all posts
K
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:38 PM | Show all posts
sapo ini???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg laki bini ni ala2 samtilla yg konon2 suka buli pasangan. Konon sporting and real. Tp tgk fake je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat minah ni. Kisah pulak org dgn dia. Nexttt
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:44 PM | Show all posts
whhoo r yusssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:44 PM | Show all posts
anak dia comey

tp dia kasar dgn laki.. xsuka sgt dia bkelakuan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pmpuan ni kasar bahasanya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Petang sat lagi aiolls nak pi beli pampers,susu anak. Pastu beli barang dapur sikit. Kang bila aiolls up socmed jangan tuduh aiolls panic buying pulak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nak borong satu lori pun blh, jgn up socmed je..tapi who r usss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg jenis yg berckp sound kurang ajar yer?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:56 PM | Show all posts
alahai minah sendu ni..dh la bahasa dgn suami rempit..xpe la suami dia redho je kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 19-3-2020 02:56 PM
alahai minah sendu ni..dh la bahasa dgn suami rempit..xpe la suami dia redho je kan

Malu la kt mil dgn fil tu
Tah2 depa pon tak pnh ckp kasar dgn anak
Ttba anak kawen plingg menantu berbahasa rempit dgn anak dia
Same goes tu isteri yg dpt suami yg ber aku kau huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk ig dia...kasar dia bergurau ke apa dgn laki dia.
Tp dah laki dia kann...nak kata apa.
X tau mcm mana laki dia bole tahan.lg sekali..laki dia kan..lantak lah.
Tp nak ckp gak..kasar dia ni.jerit2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau nak beli sekelian isi supermarket tu pun lantak lah!
Tapi kau upload gambar tu memang memancing komen netizen! Lepas tu kau jugak yang sentap!

Siapa yang bodoh bangang abadi sebenarnya??!! KAU!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sombongnya bahasa...x kena tak pe..kalau da positif..hmmmmm...
Sekian lahhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni sape ye? Sll nmpk kt explore ig
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yousssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nk type bodoh kt org pun pk pnjng.. agknye org mcm ni biasa membodohkn org dgn lidah nye mungkin?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 12:05 AM GMT+8 , Processed in 0.087560 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list