CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: bawangkecik

"Banyaknya J*bur Di Rumah" - Dato LCW Terkejut Orang 'Tapau' Berbondon

  [Copy link]
Post time 19-3-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahah.. Lawak giler
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalah khairul jantna hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
We need people like you to reach out to public. Dato. Tq for your contribution to our country. Respect!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. ada sense of humor jgk DLCE ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeke heols yg tulis tu???
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 10:39 PM | Show all posts
epuepy replied at 19-3-2020 03:07 PM
Baca somewhere, ada org translate. Ayt asal dri Lee dlm english

Mungkin org tu toxic dan susah nak percaya LCW ni ada sense of humour, maka dia andai je macam tu. ANti klimaks betul.
Dah jutawan, mestilah cakap Ingrish, baru ada class, fikir dia.
walhal kawan tu selamba je tulis gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha lawak juge dlcw ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 10:18 AM | Show all posts
takder cadangan suruh LCW bertanding Maharaja Lawak Mega ker?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts

Tak penah tgk mana2 interview LCW speaking english...dia mmg cakap melayu maaa


Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
aku tgu mgu depan baru beli brg
nsb la klu trserempak dgn abg polis atau askar sb aku percaya mgu depan org xkan ramai mcm skrg utk beli brg, 1-sebab diorang takut askar
2-sb brg yg beli x hbs lagi(ye lah dh udah memborong smpai 2 kali panic xkan korang x puas2 mbeli lg bg la chance kat aku pulak yg trlebih panic psl takut ni) geramnyaaaaaa

skrg brg rumah aku xde sb aku takut nk kuar beli...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 12:42 PM | Show all posts
alhamdulillah pakai air je.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku gelak guling2 baca
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 12:59 PM GMT+8 , Processed in 0.085391 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list