CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5703|Reply: 33

"Mohon Taubat" - Siapa Fitnah Bekas Isteri Chef Fikree Tak Bagi Anak J

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 03:13 PM | Show all posts |Read mode
"Tolong ya jangan nak fitnah saya cakap tak bagi anak jumpa ayah dia."



Syarifah Zuriehan menegaskan dia tidak pernah menghalang anaknya daripada berhubung dengan bapanya.




Kredit foto: IG




Menerusi Instagram bekas isteri chef Fikree itu, dia juga tidak menafikan hak Fikree untuk bertemu anaknya.

"Saya akan mengorbankan segala-galanya untuk Jayden. Dulu saya telan apa sahaja yang berlaku kerana saya mahu Jayden ada ayah," tegasnya.


Dia juga menegaskan tidak sekali-kali menghasut anaknya untuk memihak pada sesiapa. Oleh itu, dia meminta kepada semua agar tidak memfitnah dirinya.

"Dah tak terkira dosa dekat saya, nak tambah dosa ni pulak. Mohon taubat," tulisnya.







Kredit foto: IG





Fikree dan Zuriehan berkahwin pada 2015 dan berpisah pada Mei 2019 selepas tercetus kontroversi mendakwa lelaki itu curang terhadap bekas isterinya.


Mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Jayden Malik yang kini berusia 3 tahun.


Baguslah kalau tidak memisahkan anak dengan bapa. Semoga semuanya baik-baik saja. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ank comel. bekas isteri shantik.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:46 PM | Show all posts
Semoga diri diterima menjadi ayah tiri Jayden..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik mata dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:52 PM | Show all posts
aku try la juga pakai tudung macam akak ni supay bleh sorok double chin tapi susah la nak main futsal aku tak nampak team mate aku kat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
geram nya tgk mata diorg... comel sgt.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
duri_durians replied at 18-3-2020 03:52 PM
aku try la juga pakai tudung macam akak ni supay bleh sorok double chin tapi susah la nak main futsa ...

Hahahhahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut orang dek. Bukan boleh ditutup. Orang luar lagi memandai atur hidup kita. Padahal tak kenal pun {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel anaknya.. mata ikut mata mak dia.. rare sungguh mata ori melayu mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 18-3-2020 04:27 PM
Comel anaknya.. mata ikut mata mak dia.. rare sungguh mata ori melayu mcm tu..

Mata ori tp bkn melayu ori
Mix aussie kalau xsalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:50 PM | Show all posts
Semoga terus kuat untuk membesarkan anak.. Nampak dia tak emosi, masih bagi option untuk anak dia jumpa bapak kalau nak.. So?? Cara dia cakap macam Chef tu yang takde effort untuk jumpa anak pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel anak dia .. ex wife dia lawa namati
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 08:00 PM | Show all posts

kan......
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 04:46 PM
Mata ori tp bkn melayu ori
Mix aussie kalau xsalah

Melayu tulen ja. Org penang. Kondisi mata tu special case
Apa ntah namanya...dekat bio ig dia ada tulih
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lilydandelion77 replied at 18-3-2020 11:05 PM
Melayu tulen ja. Org penang. Kondisi mata tu special case
Apa ntah namanya...dekat bio ig dia ad ...

Pernah baca dia explain camtu dl kat ig
Kalau dia tipu tu, xtau la plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
knp ade gmba dr bwh lubg hidung

iols suke tgk kapel yg x selfish mcm ni..demi anak wpun mcm2 dugaan lautan badai melanda pasangan tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cite psl chef ni lg....x habis2....ni kalau bg kat @Kurex pn dia kuis pakai kaki masuk dlm longkang je si chef ni....selayaknye
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 18-3-2020 11:33 PM
Cite psl chef ni lg....x habis2....ni kalau bg kat @Kurex pn dia kuis pakai kaki masuk dlm longkang  ...

Kuis guna kaki lun iols tak hingin..iols langgar guna brodozer je
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:22 AM | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 11:08 PM
Pernah baca dia explain camtu dl kat ig
Kalau dia tipu tu, xtau la plak

Pernah baca jugak kat Ig dia jugak. Tok dia tu orang aussie.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:39 PM | Show all posts
Dasar lelaki hidung belang tak boleh setia dengan isteri sorang.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:21 PM GMT+8 , Processed in 5.266943 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list