CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Lilrose

'Dia Jual Iman Untuk Ikut Dajal' - The Melvins Dikecam Makin Gedik BerTikTok

  [Copy link]
Post time 17-3-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu muncul kt ig explorer i..malu la tgk nya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 03:20 PM | Show all posts
Try tengok tiktok depa adik beradik masa kat spital time adik dia tu nak beranak.

Bapak speechless la tgk si tila, mcm x ada rasa malu lansung.... ni sume nak tiru gaya marketing tok lip dan dato' vid la ni kengkonon kontrobersi blh boom sale.  Sekali laharan netizen yg depa dapat
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-3-2020 03:23 AM
siapa la yg follow dia ni 2.8m hmm
kakak dia yg tembam tu pon tak malu pakai ketat2 ishh

Iols sedar diri bam bam, jadi takdelah pakai baju tuck in gitu. Buruknya nampak punggung lebar. Akaknya tu sepatutnya dah matang,buat apa nak join adik2 yg ting tong tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:23 PM | Show all posts
dulu suka jer shahiezy sam
sejak kawin dengan syatilla ni macam kureng dah
macam try hard serasi laa apa laa
baik couple jihan muse dengan laki dia tu nampak natural jerr
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:36 PM | Show all posts
Done unfollow..

Udah dia suruh unfollow kan. Buat apa kita plak yang beriya nak follow.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing tahap longkang kumbahan tepi tongsampah dbkl.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 03:54 PM | Show all posts
bimbo to the max!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Money cannot buy class...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-3-2020 01:59 PM
kannn..

dah la mak2 org semua ni Tak malu ke dgn anak2.. anak2 buah.. mak mertua.. ishh

Akk nk nengok pon malu.. Baca yg forumer gtau je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 17-3-2020 12:32 PM
kesian kakak dia yg balu tuh dulu2 stay classy je.... dengan menantu arwah iron lady tuh pun nampak  ...

Ada adik bradik melvins ni kwen dgn ank arwah maznah iron lady ke u?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Diaorang buat perangai pelik ni at least untuk marketing. Walaupun bodoh, tapi memang tu strategi dia. Bad publicity is still a publicity. Tapi, yang lebih bodoh bebal dan bengap adalah yang pi beli barang barang depa ni. Wuttaheck? Pi beli drugstore brand je la weh kalau nak pakai mekap tapi taknak spend banyak duit
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:39 PM | Show all posts
babynina30 replied at 17-3-2020 04:16 PM
Ada adik bradik melvins ni kwen dgn ank arwah maznah iron lady ke u?

Ada,syida adik tilla no.4 bawah syifa tu...kalo tk silap masih lagi dlm pantang....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Syida pun over, unfollowwwwww why syida
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg tgk pun malu...buruknya wei..
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 17-3-2020 04:39 PM
Ada,syida adik tilla no.4 bawah syifa tu...kalo tk silap masih lagi dlm pantang....

Wah patotla bang jambang ckp mmg diorg adik beradik semua aim nak kawen big shot belaka!
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pakai produk apa
Produk the melvin
Gila malu nak inform
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols tak perlulah expect Melvins ni semua classy. Deyols semua bawah lagi dari rempit yach.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh nye perangai
Sehuduh rupa mu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sebijik macam beruk haku tengok. khen haku gi hempok seko2. dah pangkat mak2 pun nak bertiktok lagi euwww so rempit
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 17-3-2020 11:59 AM
bagi aku dorg ni x chantik

sama. iolss tngok pun tak cantik. biasa2 je dgn perangai mcm tu lagi huduh aku tngok. makeup ke tak tetap tak cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:10 AM GMT+8 , Processed in 0.118430 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list