CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 23790|Reply: 123

Jep Pucat Diva AA Terjah Sepahtu Reunion!

  [Copy link]
Post time 7-3-2020 10:06 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Instagram Zon Lawak



Rancangan Sepahtu Reunion Live memang sering ditunggu ramai. Gelagat anggota kumpulan pelawak yang berdialog secara spontan membuatkan penonton tak kering gusi.

Malah, kemunculan artis jemputan turut menjadi perhatian.


Terbaharu, kemunculan selebriti kontroversi Azwan Ali sebagai jurufoto menggamatkan Royal Teater Shah Alam. Jep dan Rahim dilihat terkesima dengan kemunculan Diva AA itu.







Maklumlah, dalam episod sebelumnya Jep pernah mengajuk gaya dan percakapan Diva AA sewaktu bersama dengan anak Datuk Seri Vida iaitu Cik B.




  



Namun, Jep selamba sahaja berseloroh dengan Diva AA sepanjang adegan mereka. Siap halau keluar cara terhormat lagi.







Wargamaya turut memuji sikap Jep yang berani itu.









Kredit foto: Saluran Youtube Official Ria X





Jep dan Diva AA memang profesional. Mungkin ini salah satu episod yang peminat takkan lupakan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang kelakar tahap superb ..terbaik Jep dan diva AA #thumbup
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hahaha. nnt cikb buat rap sore ko
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Memohon kehadapan diva aa kembali ke meletop ye. Mekasih
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Diva aa masih berbisa
Mmg see my level betul
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hahhahahhahahah.. jep ade gk menyengih2.. si rahim tuu terkedu abiss!

tp ok la kann xder la gegak gempita benau rupenyee..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahim terus terkedu.. Jep sempoiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:21 AM | Show all posts
dorang memang tak tau ehh siapa artis jemputan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
AA ni nampak ok je kalau x ada sesi makian
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastikan bayar pd diva ya atas kemunculan heshe
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg artis jemputan perempuan tu (x ingat nama) mmg sejenis gelabah kl tgk bloopers dia berlakon.. Diva AA sampai sound jadi patung cendana ke sbb mmg tak berkutik langsung.. hahahaha level kelakar seram sgt bl Diva AA keluar... Tapi mmg happening la chemistry antara Jep & Diva AA...
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:44 AM | Show all posts
masa ni nampak pulak profesional nya diva aa ni. rilek je ketawa kena bahan dgn jep.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Diva AA kurangkan carutan.. mesti lebih disukai.. takat see my level, ko sekolah ke tak tu ramai je org terhibur... Tp bl dia tuttttt tuttttt tuttttt mmg cancel la
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:50 AM | Show all posts
hahaha... nasib baik jep boleh kawal keadaan... ada spm ke? kakakkkaka
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:55 AM | Show all posts
Nak pulak si AA ( kowserrr aku nak mendiva kan sheols) tu join Sepahtu Reunion
Bukan tahap dewa ke dia meng 'sampahkan' MLM dengan pelawak2 yg join MLM tu?
Cakap x serupa bikin AA nih
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Diva ni kalau heols bukan lah mencarut je 24 jam. Ada masa cthnya live TV on air sheols still tau had n limit do n donts.. sbb heols pon asal org production gak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-3-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 7-3-2020 11:55 AM
Diva ni kalau heols bukan lah mencarut je 24 jam. Ada masa cthnya live TV on air sheols still tau ha ...

Heol mencarut kan stesen tv sb x nak panggil heols muncul di tb. Bila ada job kt tv heols jilat tv yg panggil tu. Contoh tv3 melodi yg iv heols kemain heols puji2 sekali kuar kt tv sikit je iv heols tu. Apa lg mengamuk la maki blk tv3 di carut2 hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nes3in1 replied at 7-3-2020 11:31 AM
Pastikan bayar pd diva ya atas kemunculan heshe

Klu x bayar mau kena maki la astro
Heols bengang dgn astro sb masih syg kt pak nil. Yg ni nak plk heols amik job jilat blk astro yg selalu di maki kan hahaha see my level hilang bila dpt job wakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 12:07 PM | Show all posts
nampak macam manusia normal pulak dia semalam
selama ni acah-acah mental sbb nak perhatian kot
kesian pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 7-3-2020 12:04 PM
Klu x bayar mau kena maki la astro
Heols bengang dgn astro sb masih syg kt pak nil. Yg ni nak pl ...

Hello diva aa dh canang rezeki besar diva aa tau. Haha besar mana lah sgt agaknya. Tp iols terhibur. Carut pengantin menunggu maut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2023 10:12 AM GMT+8 , Processed in 0.136956 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list