CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5251|Reply: 31

follow my youtube zevfei [youtube]5MdawWH_MvE[/youtube]

  [Copy link]
Post time 9-1-2020 11:22 AM | Show all posts |Read mode
Edited by top5complete at 26-2-2021 07:34 PM

follow my youtube zevfei

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-1-2020 11:28 AM | Show all posts
pergh. jatuh time live.
bleh masuk resume janna.

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik kak lina. I suka kak lina pom pom.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:38 AM | Show all posts
makin murah rezeki kak lina pompom..biarkan mereka mengata..amboi gedik betui kak lina dlm drama kui 7 dgn uqasha tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:47 AM | Show all posts
nasib baik lahh kak lina pom pom baik hati, kalau tak JN tak dilayan oleh kak lina dah pasni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
baguih lah kak lina pompom tak melatah or menokok tambah demi mengejar publisiti murahan.

iolls seorang je ke yg rengsa tengok JN pakai baju sekolah? Tak sesuai sebab pada pandangan iolls dia tu dah boleh jdi mak budak dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Elly ni comel........
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la elly ni dia jenis tak ambik port pon
Sbb dia bukan jenis macam sheila rusly or ifa raziah

Melatah takntentu hala
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-1-2020 12:18 PM | Show all posts
terbaik la mona/minah ,kak lina kepom
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
si ac mizal aritu ckp kaklina kete second hand kan.. mulut sekor2
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:44 PM | Show all posts
kak lina cool aje

janna gelabah anjirr
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulo kan ada gak yg mengata kak lina masa kive janda artis lelaki masa deols host bersama lupa dah sape.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang jer yang sentap lebih

Acik pom pom beshe2 jer

Dah janda.
takkan nak kata mengakhiri zaman gersang tandus di padang pasir ....

Note: not a fan pun ngan janna ... malah aku salah satu haters bab pengacaraan janna
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi norbit nak jatuhkan abu lagi abu disayangi oleh TP & geng.. "idola ni, sungguh baik hati dia".. gitu la i relatekan elly & few artis yg main sembur dia je pasal second hand & janda.. ckp lepas serupa xde hari esok..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr gv kak lina ponpom mmg sempoi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 9-1-2020 10:53 AM
baguih lah kak lina pompom tak melatah or menokok tambah demi mengejar publisiti murahan.

iolls  ...

Dulu dia kena gak dngan AC gelang kn?

Betuiiii amikla remaja betui. Ni si hamster pon jd dak sekolah.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-1-2020 04:00 PM | Show all posts
gedik kak lina aku sukaaa..
gedik yg boleh diterima ngn funny plak tu..

nasib kak lina okayyy jerr.. klau JN ni mulot cmni kt ifa raziah mati ko kne hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 04:14 PM | Show all posts
kak lina pompom sempoi...
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 06:54 PM | Show all posts
elly ni lepas confirm nak kahwin makin buruk lak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 9-1-2020 04:00 PM
gedik kak lina aku sukaaa..
gedik yg boleh diterima ngn funny plak tu..


Kalau dgn akak ogy.....?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.086080 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list