CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16135|Reply: 83

"Wahai Menteri Maha Tongong, Tak Malu Ke Dengan Dr Maszlee?" - Norish

  [Copy link]
Post time 7-1-2020 12:00 PM | Show all posts |Read mode
"Wahai menteri-menteri maha tongong lagi maha tak guna yang tak reti buat kerja."



Kredit foto: IG




Wah, marah benar bunyinya tu. Kenapa Norish Karman bising-bising dengan menteri ni?


Menerusi IG Storynya, pelakon dan usahawan itu rupanya terkilan apabila menteri kesayangannya, Dr Maszlee Malik meletak jawatan sebagai Menteri Pendidikan Malaysia, baru-baru ini.


Katanya, pengunduran Maszlee itu tidak sepatutnya berlaku.



Aku suara rakyat


Kredit foto: IG/Murai



"Apa kata kamu-kamu tu letak jawatan.

"Tak malu ke dengan 'yang muliahati' Dr Maszlee yang bekerja betul-betul tapi terpaksa letak jawatan," persoalnya.



Menteri kesayangan dah letak jawatan



Kredit foto: IG




Sebelum ini, Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin juga menyuarakan pandangan sama apabila menyifatkan terdapat menteri lain lebih layak mengundur diri berbanding Maszlee.




Kredit foto: Twitter




Siapa lagi kongsi pandangan sama dengan Norish? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat junior i anak dia dibuli. Cikgu cikgu gang up on her. Menteri ni reply dia personally utk tahu ttg kes.

Kesian menteri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:03 PM | Show all posts
aikkk dia ni singaporean kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
teringat laba yg suka tongongkan orang
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:11 PM | Show all posts
makin menyakitkan hati
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:15 PM | Show all posts
Harap Dr Maszlee jadi Menteri Pelajaran kembali bila bertukar PM kelak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-1-2020 12:17 PM | Show all posts
baru dapat dengar kesah norish ni.. senyap je dia... tunggu mazlee letak jawatan baru kuar dari kepompong ye...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 7-1-2020 12:03 PM
aikkk dia ni singaporean kan?

Khennnnz heshe boleh mengundi ke sisss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2020 12:22 PM | Show all posts
kau pun boleh tahan tongong ...maszlee bukan sukarela letak jawatan..tapi  apa kata ko ckp betul2 dan jujur  bahwasanya PM yg maha tongong dlm situasi neh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:23 PM | Show all posts
mengundi pon tak layak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju je dgn ape yg die ckp...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Maszlee ni sukahati announce breakfast free kat semua murid2 sekolah. Padahal kita rakyat biasa pun tahu memang kerajaan skrg tak mampu. Lain kali check dulu dengan kementerian kewangan. Memang patut pun kena pecat. Janji tol free lah... selfie dgn students n oku. Kemaruk sangat nak popular kan diri sendiri. Itu jer modal menteri PH. Pastu cedok idea kerajaan BN.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:36 PM | Show all posts
marah benar dia  
nk buat mcam mana da menteri2 kt sini ramai yg tongong
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:40 PM | Show all posts
artis2 malaysia patut tubuh satu parti utk bertanding pd PRU15 akan dtg...bising2 dlm socmed tidak membawa sebarang hasil...ibarat inzal di katil ranjang shj
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 7-1-2020 12:36 PM
Maszlee ni sukahati announce breakfast free kat semua murid2 sekolah. Padahal kita rakyat biasa pun  ...

Maszlee cerdik. Tp klu dah bgaul ngan org tongong mmg bjangkit la jgk sikit sebanyak...usah kata maszlee bjanji.tgk jela kimanis tu..dan2 nelayan dpt itu ini..balai bomba pun nk tmbh 8bijik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok mmg sngaja ke nk tnjuk mnteri2 ph dia bodoh x reti buat keje ke? Ke mcmne?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-1-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Norish ni malaysian ke singaporean?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkisah la..yang pentin next pru jgn undi parti yg geng DAP
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan terbaik adalah allah selamatkan Dr maszlee  kekotoran politik. Semoga selalu di lindungiNya
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2020 01:24 PM | Show all posts
lawanyer. antara milf favourite.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Pulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Perempuan,Albertine Leo Jia Hui,  Enam Tahun Dilapor Hilang di Iskandar Puteri
YgBenarPulis Minta Bantuan Kesan Kanak-Kanak Pe
Views : 35846 Replies : 42
Warga KL paling murung, stress
JoyahMengayahWarga KL paling murung, stress
Views : 7417 Replies : 72
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 247321 Replies : 4493
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92647 Replies : 1029
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 30219 Replies : 43
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 82658 Replies : 161
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85263 Replies : 3812
‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbangan syarikat arak’
Abahmung‘KPM siasat sekolah Cina terima sumbang
Views : 7167 Replies : 8
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21106 Replies : 347
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3990 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:16 PM GMT+8 , Processed in 0.157224 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list