CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Drsgonfruit

Kepampom dan tabung sara hidup di Landen, "cleanerS said I look like 17-18

   Close [Copy link]
Post time 23-12-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 07:59 PM
Omg muntah huwaaaaaaaaa anak tok mid ni SEMUA saikoooo!!!! Woiiii tolongla .. korang ni dg knapa y ...

Kalau tgk tokmid dan wife, style biasa2 je. Maknya pakai baju kurung tudung bawal, nmpk humble je. Cakap dari Lanchang mmg sesuai sgt la.
Tp anak2nya masha allahhhh, SEMUA mental problem. Attitude cam haramjadah.
Datin makan apa masa ngandung anak2 ni adoii.
Iza je la yg helok sikit tu pun sbb dapat husband yg ok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni sllu hilang duit kan. Adekah kerana doa org2 pnh dianiaya oleh dimase die haiok dulu. Hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MakcikXS replied at 23-12-2019 05:49 PM
Busuknya uolssss.. Serupa babu jual roti petang2 tu.. Agaknya mmg anak2 tokmid ni takda cermin k ...


babu juai roti tu bertiang wangi dari dek wolverine makcik
hahahhaa
ni dahla poyo body out muka out ewwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 23-12-2019 07:58 PM
time mishkinn dia guna anak..time berduit, dia buang anak kat babysitter and dia p baecation

Apa jenis mak la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-12-2019 06:36 PM
Buat la kuin. Tau baju sendiri malas nak lipat and gosok tapi buat la baju org lain. Dapat juga  ...

kak pam mana bole pegang iron buat keje umah...

bossbabe beb.. jatuh standard dari tai tai to domestic helper jah
siann haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape perasaan org yg derma kt die pastu tgok die mkn sedap2 mcm xde dlm kesusahn pn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
faint_heart replied at 23-12-2019 07:47 PM
Sebesar ibu jari lanre !!!! Hahahahaha lawak gilaaaa

eww seram plak imagine sayur berupa jari kaki lanre hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 23-12-2019 08:54 PM
Ape perasaan org yg derma kt die pastu tgok die mkn sedap2 mcm xde dlm kesusahn pn..

Hrp2 yg menderma tu terasalah kebodohan dia org kan. Terasa bebal ... knp laaa gi derma kt org x sedar diri tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So semenjak kepam jatuh miskin ni apa aktiviti dia hari hari eh? Selain melepak kat rumah upload segala mcm quotes or bwk anak jln kat bawah rumah. Tu je ke aktiviti yg tinggal boleh buat? Kalau mcm tu elok duit derma tu kau belilah tiket anak beranak balik msia! Sebelum makin melarat kat negara orang eloklah jadi gila kat negara sendiri, senang jugak kalau masih ada keluarga yg nak rescue!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 23-12-2019 08:59 PM
Hrp2 yg menderma tu terasalah kebodohan dia org kan. Terasa bebal ... knp laaa gi derma kt org x s ...

Baik derma kat masjid kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 23-12-2019 03:18 PM
meols checkin dgn toast yg lebih mewah dari kardapam dan gezilla ok

Nak reply your post kat thread lama dah katup pulak... gambar ni iol baca petrosains tiber pulak french toast kait dgn petrosains rupenye petrossian kikikiki sorry OT tt
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
CurKath replied at 23-12-2019 03:53 PM
Ohhemmmgeee... Tulunnng.. nak muntah hijau i tgk ni!!!

Slps baca komen u, i g lah skodeng ig d ...

Teringin betul nak tengok wajah parents diorang ni... dah la ALL anak teruk kemain common sense nya..bab rupa paras tu pun satu. Iza je la kot ok tapi tu pun suka mandi lambat baju kelawar pagi ke petang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 23-12-2019 08:53 PM
kak pam mana bole pegang iron buat keje umah...

bossbabe beb.. jatuh standard dari tai tai to d ...

Mungkin sheols boleh cuba jadi sexy carwash girl. Sesuai dgn jiwa raga kepam kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I heran macam mana someone boleh berbelanja lavishly kalau dlm acc ada setakat 30k, n takde simpanan/investment lain. Boleh lagi nak gi buang eyebag, buat bulu mata, buat rambut, skali duit tu hilang, langsung takde backup. I think nenek i kat kampung pun ada lebih 30k. Ini dok canang mcm kaya sgt, padahal dlm bank ada banyak tu je n yet masih boleh dok enjoy mcm dia tu billionaire. I tak suka nak doakan yg tak baik, i harap dia cepat la sedar, hidup sensorang takpe juga ini dia ada anak. Selama mana boleh hidup atas pertolongan org je. Entah la kalau meols pun meols buat yg mcm cuols sarankan, balik je malaysia, selagi masih ada mak bapak, boleh je balik duduk dengan dorang n start a new job. Buang ego.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 23-12-2019 07:36 PM
apparently now she is going through her close friends list on IG, yg tak beri dia duit she akan re ...

Sujud syukur orang2 yang kena remove tu.

Siapa  nak rosakkan reputasi sendiri associated themselves dgn this low life human.  Orang taknak tolong pun rasa entitled ‘why diorang tak tolong’

Eh moron betul.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 23-12-2019 09:21 PM
Teringin betul nak tengok wajah parents diorang ni... dah la ALL anak teruk kemain common sense ny ...

Tgk muka anak wani badder si Ava tu, sebijik potostat muka tokmid.
Muka datin lak lembut2 mcm iza.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
harira replied at 23-12-2019 09:31 PM
I heran macam mana someone boleh berbelanja lavishly kalau dlm acc ada setakat 30k, n takde simpanan ...

i follow kes hanis ni dah bertahun. Bersilih rumah kat forum ni. Sampai i fed up nak nasihat2 or give my 2 cents kat dia sebab sekelumit pun tak berubah. I stop baca pasal her since awal 2019. Muak and jijik tak worth my time.

Now dah nak masuk 2020 still gitu je.. so i bagi je makian terus. Bcse dia scam pakai anak dia pulak. Keji.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 23-12-2019 09:06 PM
Baik derma kat masjid kan...

Bkn setakat bg masjid lg baik, bg kat apek tukang kutip brg2 kat tempat pembuangan sampah tu lg baik. Bg kt asnaf tuk persiapan anak2 gi sekolah ke. Atau bg cleaner tuk beli susu tepung anak dia. Ala pendek kata belanja kawan sebelah cubicle walau dia br dpt bonus pun lg afdol la drpd bg kepamtut tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
harira replied at 23-12-2019 09:31 PM
I heran macam mana someone boleh berbelanja lavishly kalau dlm acc ada setakat 30k, n takde simpanan ...

Tbh dia ni nk show off sgt dia ni sama taraf with set2 melayu kaya mcm ezurin yg duduk london tpi even si ezurin tu pn masak melayu lagi sedap n meliurkan dari si kepam. Ni lar prob org nk kejar org lain tpi lupa daratan. Kalau duit2 yg dia bazir dkt tmpt mahal tu simpan, rasanya dpt lar cover rent for few mths, ke balik malaysia. Ni dh merempat, cari nahas sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
azie_fariza replied at 23-12-2019 09:34 PM
Tgk muka anak wani badder si Ava tu, sebijik potostat muka tokmid.
Muka datin lak lembut2 mcm iz ...

Seriuslahh? I haritu baru je stalk ig baddah tu...dlm hati mmg terdetik muka anak dia pelik yang si kecik tu. Masam je. Takda manis baby. I nak husnuzon maybe ikut ayah dia, si jimbo. Tapi muka jimbo sentiasa ceria je even wife mcm tu. So anak muka sebek tu ikut tokmid la ye. No wonder
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.080541 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list