CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5502|Reply: 27

Ruhainies nk share rutin skin care

   Close [Copy link]
Post time 29-11-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Dia dh tahu nitezen muak hal bf je manjang kn, so esok nntkn ok rutin skin care 2k dr dia

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko mmg babi kan? Saja bakar Line
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 09:43 AM | Show all posts

Iols boleh terima gosip ni zisssss... dari gosip boipren beli buah anggur sampai masuk harian metro...

euw sangat!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn nk kecam2 dia dh pas ni no bf2 dh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 09:54 AM | Show all posts
ko ni TT da tau kan org sume sibuk wat petisyen nak banned benang kemut..saje je kan spoil mood org sempena hari jumaat nan indah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Pastikan kakak anis, risteena tengok live anis tau !

Ahahahaha.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 29-11-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 29-11-2019 09:54 AM
ko ni TT da tau kan org sume sibuk wat petisyen nak banned benang kemut..saje je kan spoil mood org  ...

Ape slh dia kn korang ye?? Kes bf korang muak kes anggur pon korang bising kes skincare 2k pon korang jeles,ni dia nk bt ig live rutin skincare dia plk jgn la kecam dia dh pas ni siap nk ban dia bagai
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dia ni dh kena ban dr porem ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-11-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nuhanis replied at 29-11-2019 10:06 AM
Pastikan kakak anis, risteena tengok live anis tau !

Ahahahaha.

Diaorg tu pasti tgk,yg lg pasti acik2 kepam yg kecam dia pon tgk sekali ig live dia caya la hahahaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 29-11-2019 10:10 AM
Bkn dia ni dh kena ban dr porem ke?

Lom lagi tgk dia aman2 je kt ig hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cakap jela ko inject kemut oiii
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
"Lusa anis akan share cara2 buat senyuman kemut.. Penting utk memikat lelaki yg kaya raya"
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:17 AM | Show all posts
sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:18 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 29-11-2019 10:14 AM
"Lusa anis akan share cara2 buat senyuman kemut.. Penting utk memikat lelaki yg kaya raya"

hakak punyalah takmo komen dah kat benang kemut....tapi ni lawak dek....nak terkucil rasanya gelak
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kemutnya senyuman
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tora datang lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 29-11-2019 10:11 AM
Diaorg tu pasti tgk,yg lg pasti acik2 kepam yg kecam dia pon tgk sekali ig live dia caya la hahaha ...

maksud nuhanis tu akak dia kan muka kawah bulan, patut dapatkan la tipsss kulit mulus dr adik sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:37 AM | Show all posts
TT ni awat suke buat thread sampah masyarakat nih
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
TT ni kuat bakar ni.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 29-11-2019 10:37 AM
TT ni awat suke buat thread sampah masyarakat nih

Sampah pd ko,acik2 kepam x ckp pon sampah lg kena kecam brjemaah ada lg hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Dividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
AbahmungDividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
Views : 1718 Replies : 0
Emma Maembong mohon maaf, tersilap langkah 'voice note' Ruhainies isu Bella Astillah
YgBenarEmma Maembong mohon maaf, tersilap langk
Views : 7791 Replies : 115
Tragedi Helikopter Terhempas Diketawakan Warga Singapura
beggTragedi Helikopter Terhempas Diketawakan
Views : 17796 Replies : 113
Hanya cakap "apa khabar" sudah dapat kerja...  pempengaruh Imran Bard kata kita terlalu mengagung orang luar seperti Korea berbanding layanan mereka terhadap orang kita.Anda setuju?
YgBenarHanya cakap "apa khabar" sudah dapat ker
Views : 8980 Replies : 62
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 54968 Replies : 2755
Belum masanya Malaysia laksana aturan waktu kerja fleksibel
ultra78Belum masanya Malaysia laksana aturan wa
Views : 6359 Replies : 25
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 18022 Replies : 90
Elia Jejari Runcing
friedfishsoupElia Jejari Runcing
Views : 86188 Replies : 307
Lelaki 45 tahun ada lebih RM1 juta KWSP cetus inspirasi
ultra78Lelaki 45 tahun ada lebih RM1 juta KWSP
Views : 21722 Replies : 166
FATTAH FAZURA FATIMA bergandingan dalam drama HERO SEORANG CINDERELLA 2.0
FORUMCARIIIFATTAH FAZURA FATIMA bergandingan dalam
Views : 281866 Replies : 9530

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 03:41 PM GMT+8 , Processed in 0.090731 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list