CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18839|Reply: 88

Ada sesiapa beli coklat waktu sale 11.11 haritu??

[Copy link]
Post time 14-11-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
meols curik gmbr dkt twitter.. ade ke sape2 yg beli coklat tetek ni wkt sale 11.11 tu


















adoiiii rase kesian ade, nk gelak pon ade lg satu berbaloi ke kalau beli seketul coklat plus dgn shipping lagi dh brp rggt..


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tak berbaloinya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang kat tajuk dia tulis 1pcs pon
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
La.. Naif betul pembeli pun. Dh la kena tipu  dgn lazada. Rega coklat tu masa hari biasa pun mmg 29 sen sebiji dkt shopee. Aku tau sbb baru je bulan 10 ritu beli coklat hershey kt shopee. Tp aku beli 1 packet lah. Tgk seller tu ada jual sebiji2 jgk harga 29 sen
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 07:46 AM | Show all posts
Hahahah kesian dia teraniaya
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 08:59 AM | Show all posts
Hahhaahhaha. Penangan 11.11 punya pasal.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-11-2019 09:05 AM | Show all posts
ada yg jual super ring kat korea?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:11 AM | Show all posts
dh agak msti ramai kena tipu. mmg mse sale ari tu SEBIJIK 11 sen je. jgn la hadap sgt SEBUNGKUS rega gitu. plus shipping mmg tak berbaloi pn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Shopee hari tu jual kisses RM0.11 sebiji.. Bluerkkk.. Aku beli kat jualan gudang bulan sudah 3 pek kisses rm10
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:37 AM | Show all posts
mujur la meols dah papa kedana awal2 lagi... so sale 11.11 meols hanya pandang dari tepi bagaikan melukut tepi gantang
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:37 AM | Show all posts
Edited by NekNgah at 14-11-2019 09:38 AM

Hahaha.... bahana 11.11

Iols bangun pagi ada message di handphone, ada charge shopping 11.11 guna credit card Iols, kejadian sebelum 5.30 pagi.  Nasib baik jenis bangun awal, cepat-cepat call bank suruh cancel.

Ramai nau orang tak jujur sekarang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:39 AM | Show all posts
silap pengguna tak baca bebetul lah tu
dah tulis 1pcs bukan 1peket.gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 09:57 AM | Show all posts
coklat belum pernah nak beli lagi tapi hari tu hampir nak terbeli pencil case tuk anak2 corak unicorn.. comey2.. tergoda rasa 0.79 sen satu.. tapi bile pikir2 balik shipping cost rm3.90.. ehhh tak kose aku nak teruskan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bahana flash sales, otak tak sempat nak hadam apa yg berbaloi apa tak,

Habis di pe**k kan penjual la pula
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:17 AM | Show all posts
betulla tu.. dia punya description pun tulis 1 pc...
pemalas nak membaca buyer tu ...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni sudah tahu permainan mereka, kena lebih berhati-hati
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak gelak tp kesian pon ade
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama lah. Aritu ade tupperware 0.11 satu. Tapi gambar 4 biji lain2 kaler. Hampir nak beli. Baca sekali lagi, rupe nye sebijik rm0.11. Shipping rm5.++. X berbaloi. Tapi banyak habis beli baju.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Promosi RM 0.11 tu laju sanggat aq x smpat nk beli tngok2 dh sold out
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Dividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
AbahmungDividen KWSP 2023 5.4% dan 5.5%
Views : 1718 Replies : 0
'Raja Jalanan' Myvi tewas kepada Bezza pada 2023
ultra78'Raja Jalanan' Myvi tewas kepada
Views : 9488 Replies : 28
Emma Maembong mohon maaf, tersilap langkah 'voice note' Ruhainies isu Bella Astillah
YgBenarEmma Maembong mohon maaf, tersilap langk
Views : 5956 Replies : 63
Belum masanya Malaysia laksana aturan waktu kerja fleksibel
ultra78Belum masanya Malaysia laksana aturan wa
Views : 6218 Replies : 20
Janji manismu
maklukpenggodaJanji manismu
Views : 25419 Replies : 2
Kekecohan Ada pemandu yg membunyikan hon sewaktu ketibaan jenazah komander firdaus di masjid sungai nibong
YgBenarKekecohan Ada pemandu yg membunyikan hon
Views : 4714 Replies : 15
Penyondol Tetap Isteri Sah, Boleh Tuntut Hak’ – Kenyataan Watak Imani Dalam ‘Lelaki Itu’ Mula Dibenci Netizen
YgBenarPenyondol Tetap Isteri Sah, Boleh Tuntut
Views : 13226 Replies : 172
'Diam sajalah Sanusi'
maklukpenggoda'Diam sajalah Sanusi'
Views : 5021 Replies : 8
Restoran Kantan Datin Isma
AngelFreakyAFRestoran Kantan Datin Isma
Views : 17996 Replies : 89
Betul ke tu….cinter?
stingerkentotBetul ke tu….cinter?
Views : 16382 Replies : 15

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

25-4-2024 01:50 PM GMT+8 , Processed in 0.147014 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list